дрифтинг
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
може може но ти тря е30каmityo105 написа:Ко бива е, на тия момчета уменията, още 10 години не моат наще тука да ги стигнат!

газетата са светлинни години на пред

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
mityo105 написа:Ко бива е, на тия момчета уменията, още 10 години не моат наще тука да ги стигнат!
брат ми ти защо не си в ауди форума ? какъв кур дириш тука ?
пали гуменките и върви дрифти и развивай умения с халудито бахти дрифтарите бахти рейсърите... аре първо покажете нещо после приказвайте ш* в* е*а в семкаджиите

Значи ако не дойда да ти се покажа не мога да имам мнение!Колата ми не става за дрифт освен през зимата!Като имам някой ден излишни пари да си купя е30 или нещо подобно, ще видиш какво мога, повярвай ми!В момента нямам средства за подобни увлечения!Не мога да разбера що си мислите всички, че като някой не кара на калояново или по другите кръгове, значи не може!Има страшно много хора които го правят за удоволствие без цел някой да ги забелязва и да им викат евала имаш клип, давай си спокойно мнението!Айде мнооо ти здраве дрифтачо и престани да ме изпращаш в ауди форума, щото като бях зимата в София и питах има ли някой за дрифт към витоша тука в форума, никой не изяви желание да отидем да си напрайм кефа!Ако тогава беше чел и беше дошъл, едва ли сега щеше да ми обясняваш да си ходя, ама както и да е!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
mityo105 написа:Значи ако не дойда да ти се покажа не мога да имам мнение!Колата ми не става за дрифт освен през зимата!Като имам някой ден излишни пари да си купя е30 или нещо подобно, ще видиш какво мога, повярвай ми!В момента нямам средства за подобни увлечения!Не мога да разбера що си мислите всички, че като някой не кара на калояново или по другите кръгове, значи не може!Има страшно много хора които го правят за удоволствие без цел някой да ги забелязва и да им викат евала имаш клип, давай си спокойно мнението!Айде мнооо ти здраве дрифтачо и престани да ме изпращаш в ауди форума, щото като бях зимата в София и питах има ли някой за дрифт към витоша тука в форума, никой не изяви желание да отидем да си напрайм кефа!Ако тогава беше чел и беше дошъл, едва ли сега щеше да ми обясняваш да си ходя, ама както и да е!
много ми е интересно как по точно дрифтиш с тва куатро... дай някой клип да видим

П.С. а тва за пистите... ми друго си е да видиш че човека се е престрашил да излезе пред голяма публика и да покаже на какво е способен... а не да си дрифти на 2 завоя в квартала и да си мисли че е велик и да идва и да ме учи и да ми дава съвети кое как защо и т.н. или пък някой като тебе да ми обеснява че и след 10 години неможем да ги стигнем японците... за това ще ти повторя... покажи нещо и тогава говори колкото искаш!!! докъто си кебапчия нямаш никво право на мнение

Пак ти казвам, нужно ли е да ти покажа нещо за да давам мнение?Зимата на снега дрифтя, щото няма сила кватрото да дрифти на сухо!Колко мога или не мога, то си е моя работа, да не говорим че хич не ме ебе дали карам сам или ме гледат 100-200 човека, все ми е през х**!Безмислено е да си говорим тука, кой колко може!Също което искам да те попитам, това че си карал на някой кръгове, прави ли те по добър от мене примерно!Пак ти казвам, има мн хора дето карат за кеф и не идват на тия дрифт събирания!Не всеки е жаден за слава повярвай ми!Аз лично познавам 2-3 дето ако им кажа да ходят на Калояново ще ми кажат бягай от тука, ама нощно време из града са само с вратите и то не на "малките завойчета из квартала"!
нагнетяването е излишно!Като казах 10 години, беше образно и мн се разгоряха страстите, ама като се замисля, не съм виждал някой да прави нещо като това:
http://www.youtube.com/watch?v=Kjaxez9OIX8
Тука не е само колата, пилота е наистина добър!
http://www.youtube.com/watch?v=Kjaxez9OIX8
Тука не е само колата, пилота е наистина добър!
- Ogi
-
Плевен тийм
-
mityo105 написа:Също което искам да те попитам, това че си карал на някой кръгове, прави ли те по добър от мене примерно!
ДА
1
Ogi написа:mityo105 написа:Също което искам да те попитам, това че си карал на някой кръгове, прави ли те по добър от мене примерно!
ДА
Ogi кажи така според твойте виждания (който са много интересни) на кое място си в класацията на най-добрите дрифтерите в бг

[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif
mityo105 написа:...
Абе играч, спри се че дразниш!!! Къв си ти, че ше даваш коментари кога ше ги стигнеме японците?? Нещо правиш ли в полза на дрифта в БГ?? Изобщо следиш ли с какви темпове се развива?? То е ясно, че по Витоша е пълно с кви ли не идиоти като валне снежец и половината слизат на магия, другата си събират пласмасариите по пътя. И като не е нужно да показваш нещо и да се бориш за слава си се скрии некъде и се кефи на 2-3-мата приятела дето имаш!!! И тва клипче дето го пусна, поне малко замисли ли се защо тука няма кой да го направи?? Нещо пистата, а?

Re: 1
MICH__ написа:Ogi написа:mityo105 написа:Също което искам да те попитам, това че си карал на някой кръгове, прави ли те по добър от мене примерно!
ДА
Ogi кажи така според твойте виждания (който са много интересни) на кое място си в класацията на най-добрите дрифтерите в бг
Според моите виждания е на едно от челните места

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3