Trans AM Ws6 150hp shot vs scooter NX Nitrous kit !!!!!!
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
7 мнения
• Страница 1 от 1
Trans AM Ws6 150hp shot vs scooter NX Nitrous kit !!!!!!
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
хаха.. аз познавам и двамата:) те са идиоти. подвизават се основно на www.ls1.com... тоя клип със скутера и ф-бодито е класика
между другото скутера също е със азот
има малък NX кит и мисля че още със полирана глава. последно младежа се чудеше как да го развърти до 12к оборота или нещо такова...

между другото скутера също е със азот

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
решението е ясно- фърляш 11ката, взимаш един бус.. грешка хайабуса и от там завършените китове (от 200 до 350 коня на задната гума) са по $3500 до последната гайка. има ги навсякъде- включително и и-бей.
турбо-бусовете са 100% лудница. само че.. не знам за кво ти е. то нормалния бус е нечовешки бърз, а да се бориш със предната гума като отвориш на 4та със 240 не е работа.... но определено дава нов поглед върху живота .. или това след него
турбо-бусовете са 100% лудница. само че.. не знам за кво ти е. то нормалния бус е нечовешки бърз, а да се бориш със предната гума като отвориш на 4та със 240 не е работа.... но определено дава нов поглед върху живота .. или това след него

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
решението е ясно- фърляш 11ката, взимаш един бус.. грешка хайабуса и от там завършените китове (от 200 до 350 коня на задната гума) са по $3500 до последната гайка. има ги навсякъде- включително и и-бей.

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
7 мнения
• Страница 1 от 1