ludiagsm 328turbo vs 600cc 120hp bike

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Re: ludiagsm 328turbo vs 600cc 120hp bike

Мнение от mitaka7 » 20 Май 2010, 15:49

Като се вземе впредвид, че колата не е олекотена и бие мотори и много други силни автомобили...сами можете да предположите какво би се случило когато се олекоти. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X7 G07 LCI 40i

Мнение от Rainbow » 20 Май 2010, 15:57

mitaka7 написа:Като се вземе впредвид, че колата не е олекотена и бие мотори и много други силни автомобили...сами можете да предположите какво би се случило когато се олекоти. :mhihi:

Това е така, но примерно аз лично по бих се изкефил да карам неговата кола, такава каквато е сега - с музика, климатроник /предполагам/ и тн./както и той сигурно/, отколкото някакво олекотено желязо с една седалка :mhihi:
Изображение
Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV

младши ентусиаст
Аватар
Кара: `81 E21 335

Мнение от GRINGO » 20 Май 2010, 16:17

scipo написа:
GRINGO написа:И да беше вкарал 2-ра резултата нямаше да е кой знае колко по-различен.
Не е кой знае какво тоя мотор.
http://www.youtube.com/watch?v=a04ER2Tj1pw
На 160 и умира :mhihi:

колега загледаи се по-внимателно километража е в мили :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Верно е в мили ама нещо не ми мяса тая скорост на 280 км/ч :dunno:
Може и да греша.
The power is nothing without control.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 20 Май 2010, 16:23

Rainbow написа:
mitaka7 написа:Като се вземе впредвид, че колата не е олекотена и бие мотори и много други силни автомобили...сами можете да предположите какво би се случило когато се олекоти. :mhihi:

Това е така, но примерно аз лично по бих се изкефил да карам неговата кола, такава каквато е сега - с музика, климатроник /предполагам/ и тн./както и той сигурно/, отколкото някакво олекотено желязо с една седалка :mhihi:

Точно така. Човека така си го кефи и затова така си я кара. Все пак колата му е every day-ка. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: е34 m50b25 turbo;е46 330xi
Мечтае да кара: Skyline R34 GT-R

Мнение от BULL3T » 20 Май 2010, 17:30

mitaka7 написа:
Rainbow написа:

Точно така. Човека така си го кефи и затова така си я кара. Все пак колата му е every day-ка. :yes:

Баси евридейката! Със поне 400 кс. двигател! :mhihi: :mhihi:
Изображение
"На мене Ауди не ми харесва, предпочитам СОНИ"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 20 Май 2010, 17:34

Ако моториста можеше да кара малко повече резултата щеше да е много различен.Че върви колата на лудия,да така е,но няма шанс срещу Р6-цата :idea: Вярно че сме фенове на БМВ,но ще ни се смеят хората :oops:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Мнение от georgymk » 20 Май 2010, 18:22

BULL3T написа:
mitaka7 написа:
Rainbow написа:

Баси евридейката! Със поне 400 кс. двигател! :mhihi: :mhihi:

ибаси змията,то на няколко пресечки тряя зарежда...хах сериозно,някой запознат ли е колко му дъпра градско
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 20 Май 2010, 18:30

(bubsa) написа:Ако моториста можеше да кара малко повече резултата щеше да е много различен.Че върви колата на лудия,да така е,но няма шанс срещу Р6-цата :idea: Вярно че сме фенове на БМВ,но ще ни се смеят хората :oops:

Както и лудия каза ако имаш читава Р6ца и можеш да караш по добре от тоя на клипа казвай да уреждаме гонка,моториста преди да почне лудия да прави клип си е карал както трябва и резултата е бил същия...

Колега BULL3T,то е 470 коня на колелата,на двигателя е още повече. :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328ci

Мнение от zigo » 20 Май 2010, 20:21

GRINGO написа:
scipo написа:
GRINGO написа:И да беше вкарал 2-ра резултата нямаше да е кой знае колко по-различен.
Не е кой знае какво тоя мотор.
http://www.youtube.com/watch?v=a04ER2Tj1pw
На 160 и умира :mhihi:

колега загледаи се по-внимателно километража е в мили :winky: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Верно е в мили ама нещо не ми мяса тая скорост на 280 км/ч :dunno:
Може и да греша.

mom4eto s motora кирилица използвай(mitaka7)

Ко речи ? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 20 Май 2010, 22:09

///Ivan написа:
(bubsa) написа:Ако моториста можеше да кара малко повече резултата щеше да е много различен.Че върви колата на лудия,да така е,но няма шанс срещу Р6-цата :idea: Вярно че сме фенове на БМВ,но ще ни се смеят хората :oops:

Както и лудия каза ако имаш читава Р6ца и можеш да караш по добре от тоя на клипа казвай да уреждаме гонка,моториста преди да почне лудия да прави клип си е карал както трябва и резултата е бил същия...

Колега айде първо малко се поинтересувай от тези неща и после пиши глупости :winky:

ПС Има една хонда 1000 кубика,но си мисля че тогава няма да има нинаква интрига :roll:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 20 Май 2010, 22:30

ако мотора е читав и моториста кара добре,щеше да се държи поне 300 метра до бмв-то,на 400 метра може и да няма шанс,ама все пак на умряло куче нож вадите,пробвайте с нещо истинско,от 170 коня нагоре,пък оня клип с хаябусата....той човека не разбра че се състезават,пък и 3 сек от 0/100 са доста постижими за повечето сериозни машин,с малко перформанс падат и под 3,а тоя 1500 килограмов кош за да го ускориш така бая истински части гуми и коне ще трябват.малко хора от пишештите тук са наясно с моторите май,и пишат колкото да не заспят :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 21 Май 2010, 7:32

(bubsa) написа:
///Ivan написа:

Колега айде първо малко се поинтересувай от тези неща и после пиши глупости :winky:

ПС Има една хонда 1000 кубика,но си мисля че тогава няма да има нинаква интрига :roll:

Кое точно мислиш че е глупост,аз съм се интересувал повече от колкото си мислиш и знам че ако излезнеш на лудия с шестотка и караш много добре резултата ще е същия....ако искаш ми вервай :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 21 Май 2010, 11:26

///Ivan написа:
(bubsa) написа:
///Ivan написа:

Кое точно мислиш че е глупост,аз съм се интересувал повече от колкото си мислиш и знам че ако излезнеш на лудия с шестотка и караш много добре резултата ще е същия....ако искаш ми вервай :mhihi:

със сигурност ще бие 600цц, даже съм чувал че е бил някав 900... но приказки

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 21 Май 2010, 11:48

scipo написа:
със сигурност ще бие 600цц, даже съм чувал че е бил някав 900... но приказки

е то кубиците са обширно понятие,има мотори с различни коне и килограми,може и 1100 да е ама със 125 коня и 260кг.
ето ускорение на една хиледарчица скромна,има и по брутални ;) http://www.youtube.com/watch?v=BwWMtRve_pg

ето и ускорение на 600 кубиков http://www.youtube.com/watch?v=xO6fIvkCXq0 ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 21 Май 2010, 12:07

В общи линии да сравнявате пистов мотор със кола си как и да го гледам безсмислена и смешна работа,ама вие си знаете.Преди време на Баумакс имаше някакви интересни гонки м/у ей такава К7ца(май) и някаква е36ца турбо.Ами как да ви кажа нямаше такъв разстрел. :mhihi: Как ли не пробваха и от летящ старт и от място,ама колко и да вървеше тая е36ца спрямо другите коли спрямо мотора си беше като "стоков" гол охлюв спрямо тоя от аватара ми. :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Видео