Малко Дрифт от В.Търново

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 16 Май 2007, 12:39

Сети се :dummy:.Нищо лично ама това си е за маниаци
С вратите напред!
Изображение

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 16 Май 2007, 13:50

Ебати хората сте. Човека ви каза истината която никой друг не посмя, и вие го осрахте се едно ви е напсувал на майка!

Ако бяхте пуснали същото това филмче без няколкото момента където има други коли които влизат в това кръстовище без дори да си имат и ПРЕДСТАВА на какъв риск се облагат, нямаше никой нищо друго да ви каже освен евала.

И вообще не ми говорете за маниаци! Вие кво си мислите че мене не ме сърби десния крак секи път кат видя завой ли? Напротив, просто ме е блъскала кола и съм усетил лично какво означава тон и кусур желязо да се движи с 40км/ч и имам НЯКАКВО уважение за живота и здравето на другите хора.

И само ви моля да си помислите малко за това което казах преди да ме осерете.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

!

Мнение от YOKOHAMA » 16 Май 2007, 14:17

Не съм осирал никой, само щи кажа че и мен са ме блъскали докато си карам най спокойно, щото оня отсреща кара като баба, ама блее и реакциите му са като на 90 годишен старец, ма нали кара бавно и затва не е длъжен да внимава. На мн.хора съм го казвал, щи го кажа и на теб - когато пързалям и съм на 100% концентриран и се движа на 2-ра скорост, което ще рече с не повече от 40-50 км в час ще спра мн.по бързо ако ми се наложи от колкото ако се движа с 30 и зяпам гаргите, да не говорим че когато пристигат на дрифт колите се чуват от доста далеч и трябва да си малоумен за да тръгнеш да пресичаш. И кажи ми само с ръка на сърцето дали във всяка голяма трагедия няма по някой Бавно каращ невинен дето е забравил да спре на знак СТОП или е тръгнал да изпреварва с 65км/ч без да погледне в огледалото за обратно виждане.
Ако съм обидил някой се извинявам!

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Re: !

Мнение от WeiSTD » 16 Май 2007, 14:31

Първо не ги защитавам тях. Аз невнимателните старци ги псувам, даже към тях съм по груб от колкото към вас сега.

Второ, не се изказах правилно . . . блъскала ме е мене кола с 40 като аз съм бил пешеходец. . .

И трето съм съгласен с това което казваш за концентрацията и реакциите и т.н. но въпроса е че в тази ситуация идва кола която си няма ни най малка представа какво става, и нейния шофьор как ще реагира никой не знае. А и той не е избрал да се подстави в рискова ситуация, а вие сте. Не всеки кара с непркъснатото очакване че ей са от завоя ще излезе една Е36ца на як дрифт.

Следващия път примерно ако паркирате 2-3 коли напречно на пътищата да ги запушите и да знаете че сте сами, може да забавите хората, но поне не ги подлагате на опасност и ще си се кефите на 100%. Пак ти казвам, ако видя същото това филмче със няколко мерки взети да няма други коли, от мене ще имате единствено едно голямо ЕВАЛА.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Мнение от FlippeR » 16 Май 2007, 16:39

Там е работата....в този квартал хората вече си се научиха и винаги имат едно наум....било пешеходци или драйвери..тротоарите са с парапети и ВИСОКИ бордюри :mhihi: та трудно можеш да се качиш там . Живея в този квартал и съм свидетел на какви ли не инциденти - от хора карали ПИЯНИ ...до хора БЕЗ книжка и т.н. Това което правим ние е мнооооого по безопасно за околните в сравнение с горните 2 неща. YOKOHAMA се изрази много правилно ! Когато идва кола на дрифт...се чува 2 мин. преди да се появи самата кола - трябва да си олигофрен да застанеш в средата на платното и да се чудиш кфо става....кара се на 2-ра....та -та лесно се спира, дори при изненада към теб ;) :mhihi: Ние си нямаме писта да караме...нямаме божур, калояново и т.н. Единственото място където можем да се отдадем малко на това което ни влече е това място + още много малко места ! Не го правим ПО ОБЯД :mhihi: когато минават майки с деца, автобуси.....и т.н.....Вечер понякога си подсказваме ако идва кола от завоя се пресветва със светлини от друг автомобил за да намалиш и да не пързаляш..и други работи ! Ае...и неоставайте с толкова грешно впечетление че сме 4ак толкова безрасъдни шофери...нали ;)
Последна промяна FlippeR на 16 Май 2007, 17:26, променена общо 2 пъти
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e46 330xi Touring
Мечтае да кара: S50B30 мурбо...

Мнение от FlippeR » 16 Май 2007, 16:45

Пък и ае сега....вие се изкарахте егати примерните шофиори :mhihi: В града повече от 40 невдигаш ли ? Извън града с колко караш ? А на магистралата ? ;)Сега ако кажеш и че при положение чекараш BMW никога не си пързалял - ще излъжеш :mhihi: А зимата...не понапързалваш ли ? ;) На който му е в кръвта ще ни разбере... ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 16 Май 2007, 18:53

Има един филм .. даже в 2 части .... 2 fast 2 real for hollywood се казва ... та там простучко си го казаха .... дайте ни къде да караме и няма стъпим повече на улицата .. (действието се развива в Л.А.)
:twisted: :twisted: :twisted:
а там правят доста по големи изрудщини ...
драг с камиони например ... тва ако дойде някой от среща ще го вземат като брумбар сламка ....
та ... ни сме първите ни ще сме последните дето ги праат тия неща.. но проблема няма да се рещи с лошо ... демек със забрани викане хулене бой ... глоби ...
просто докато не се здобием с определен брой писти за да си практикуваме дивотиите това няма да спре

п.с.
ще извинявате ама на тоя apple дето пиша немога му целя копчетата (а фонетичната да не говоря колко е разбъркана ...) :evil:
Последна промяна Sharo на 16 Май 2007, 21:07, променена общо 1 път
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

ре

Мнение от slavianko » 16 Май 2007, 20:55

Ама към края на клипчето единият от вас как щеше да отнесе този в отсрещното :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 16 Май 2007, 21:14

Като гледам хората мноо добре внимаваха ... такаче несмятам, че са карали безразсъдно. Аз се изкефих много.... За другите коли .... при тая скорост няма какво да се случи, най-много някой огъната ламарина ;) ... и съответно дрифтаджиите си плащат. Ако пътувате лятото Сливен - Бургас всеки ден, ето там ще видите ужасии!!! Какви изпреварвания съм виждал .... NO COMMENT! А пияните изруди вечерта по улиците?! .. такаче несмятам, че трябва да обвинявате тия момчета, че вършат нещо нередно ... в крайна сметка си се движат в платното с 50 км/ч (всичко в реда на позволеното) .... с малката подробност ... НА СТРАНИ :mhihi:
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

старши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от slavianko » 16 Май 2007, 21:34

AlibiTu написа:Като гледам хората мноо добре внимаваха ... такаче несмятам, че са карали безразсъдно. Аз се изкефих много.... За другите коли .... при тая скорост няма какво да се случи, най-много някой огъната ламарина ;) ... и съответно дрифтаджиите си плащат. Ако пътувате лятото Сливен - Бургас всеки ден, ето там ще видите ужасии!!! Какви изпреварвания съм виждал .... NO COMMENT! А пияните изруди вечерта по улиците?! .. такаче несмятам, че трябва да обвинявате тия момчета, че вършат нещо нередно ... в крайна сметка си се движат в платното с 50 км/ч (всичко в реда на позволеното) .... с малката подробност ... НА СТРАНИ :mhihi:
А бе недей така. Направо си е нередно то, но нали точно затова е интересно все пак. И аз като изляза от завоя след подобни изпълнения и си викам на ум че не е редно ама като видя друг подходящ и пак :driving: :driving: :driving: И все пак небива но ..... Пуста краста :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW M6 Cabrio V10 manual
Детайли за колата: Единственото в Европа M6 Cabrio V10 с ръчни скорости

Мнение от AlibiTu » 16 Май 2007, 22:01

Само да докопам Шпер-а следващия месец и тука немците ще ги сбъркам ... :mhihi: ще има клипче : В паркинга на университета ... мноо добър .. точно кат на Токио Дрифт :shock: на 5 етажа ... и вечер няма коли ..

:OT: Славянко ... да те питам, зимаш ли некви протеинки и какви .. нещо да ми препоръчаш :D .... и колко буташ на лежанка?
Е30 325 > Е30 318ис (М50Б25) > Е36 316 > Е38 728 > F32 435i > E64 M6 V10

старши ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от slavianko » 16 Май 2007, 22:16

AlibiTu написа:Само да докопам Шпер-а следващия месец и тука немците ще ги сбъркам ... :mhihi: ще има клипче : В паркинга на университета ... мноо добър .. точно кат на Токио Дрифт :shock: на 5 етажа ... и вечер няма коли ..

:OT: Славянко ... да те питам, зимаш ли некви протеинки и какви .. нещо да ми препоръчаш :D .... и колко буташ на лежанка?
:OT:Вземам баце много работи даже. То няма как иначе. Тук в Русе имам две зали за Bodybuilding и се занимавам само с това и с продажба на хранителни добавки. Драсни ми на лични ако искаш мога да те открехна на много работи. ;) За мен винаги е удоволствия ако мога да помогна. А за лежанката ще замълча че ще спрът да ми пишат тука колегите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 16 Май 2007, 23:25

ела тука да те запозная с мой авер и той се занимавас същото като теб.прави ТЕРМИНАТОРИ....
Изображение

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 16 Май 2007, 23:46

На ЛС продължавайте да ставате силни анаболови херкулеси.. ;)

Аватар
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit

Мнение от WeiSTD » 17 Май 2007, 1:50

Мойта цел в тези ми изказваня не беше да обиждам някой или да се права на светец. . . могоо ясно че простея и аз. А между другото и тука нямам писта, но за това съм си намерил едно местенце в университета дето вечер нема никой, а ако случайно се зададе някой се вижда от далече. ;)

Имам чувството че разбрахте какво искам да кажа и се надявам че ще измислите нещо следващия път като го правите за да е по безопастно и за вас и за другите и да няма моменти като този към края.

И между другото много хора си нямат хал хабер как точно звучи кола на дрифт . . .а ако трябва да спират всеки път като чуят форсиране на двигател или скърцане на гуми, то по добре да си седат в къщи :mhihi:

Такаче със здраве :)
БИАД Авто-Пазар Тийм

ПредишнаСледваща

Назад към Видео