Top Gear - Bmw M3 срещу Audi Rs5

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: Top Gear - Bmw M3 срещу Audi Rs5

Мнение от ms » 01 Дек 2011, 18:45

acho.rs написа:Милене - честно - СТИГА С ТОЯ ГТ-Р И МУСКУЛИ :banghead:
...

По-спокойно го давай, лекичко с определенията и не ползвай caps- ще реша, че ми се караш нещо ;)
Аз ГТ-Р в тая тема не съм намесвал- вие си го обсъждахте... отговорил съм ти с ония дълъг пост щото изтърси поредната глупост за конфигурирането и че РС5 било по-евтино... А обичам като ще се говори за цени да се говори за сравними неща- Ауди-то е по-евтино като е базово и голо като пушка, при равностойно оборудване ти го сметнах горе...

acho.rs написа:... Ауди РС5 е по-скъпо(навсякъде по света) заради АВДто а и като цяло А5 е малко по-голяма кола от Е92 и се продава малко по-скъпо . Кой е по-добрия спортист е ясно 8)

стига с глупостите де- тук РС5 е по-евтино от М3, значи не навсякъде Ауди-то е по-скъпо... ако се разровя сигурно ще намеря още места където М3 е по-скъпо... И леко грешиш как се определя цената за краен клиент- никой не му пука за куатрото, размера и т.н. неща (освен на производителя де), важно е колко е бърза и престижна тая кола... за бърза- ясно, но явно в БГ е по-престижно да караш БМВ и затова М3 е по-скъпо с малко...
Като тръгнеш да си купуваш семейно комби ще е важно куатрото и много други неща преди престижа, но случая е друг...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 01 Дек 2011, 18:57

Търси колко искаш - РС5 навсякъде е по-скъпо от М3 , както всяко Ауди куатро е по-скъпо от БМВ на задно .
Вече това , че БГ дилъри спекулират с цените е друг въпрос . Твърде вероятно е и някои цени да са подвежащи , колкото клиента да се зариби
и после да му се сервира реалната цена , защото си има отметка че "едикойси" си запазва правото за промяна в цените.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 01 Дек 2011, 19:52

acho.rs написа:Вече това , че БГ дилъри спекулират с цените е друг въпрос . Твърде вероятно е и някои цени да са подвежащи , колкото клиента да се зариби
и после да му се сервира реалната цена , защото си има отметка че "едикойси" си запазва правото за промяна в цените.

напротив, колега, ГТР-а струва точно толкова, колкото пише в ценовата листа, никой няма да бъде подведен или зарибяван, а и ако трябва да сме честни никой не иска да продава отстъпки вместо коли, особено в този клас, това не е опел комбо

отметката за промяната се отнася по отношение на оборудванията и това не е по желание на вносителя, а по необходимост на завода производител
No bling at the Ring

Предишна

Назад към Видео