E34 528 turbo
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Re: E34 528 turbo
Задължително. Тя на трета сега най яко се пързаляDemo 9 написа:значи я почвай на трета![]()

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
Ти мислиш ли да се разходиш до Плевен края на месеца
ако мислиш да отиден другата седмица да търнем по някоя друга гума на дзс то как ти звучи 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Кара ми се та две не виждам. Но още не ми е дошло предното окачване и съм облекчил варела на трупчетаnesko написа:Ти мислиш ли да се разходиш до Плевен края на месецаако мислиш да отиден другата седмица да търнем по някоя друга гума на дзс то как ти звучи

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- nesko
- старши ентусиаст
-
- Кара: му се шейната на дядо коледа
- Мечтае да кара: самолет с 4 гуми и емблема на BMW
slavianko написа:Кара ми се та две не виждам. Но още не ми е дошло предното окачване и съм облекчил варела на трупчетаnesko написа:Ти мислиш ли да се разходиш до Плевен края на месецаако мислиш да отиден другата седмица да търнем по някоя друга гума на дзс то как ти звучи
![]()
Надявам се до края на седмицата вече да съм го монтирал но пък после трябва да купя и да сменя и предната кормилна щанга че е разбита. После трябва и на реглаж да я занеса след смяната и хем да видя кви съм ги сътворил с тампоните с изместен център. И най на финала трябва и повдигачите да сменя че още след една обиколка на дзс и се разтракват 2-3 броя. Та в тоя ред на мисли едва ли ще успея да сколасам. Иначе желанието го имам в изобилие
по малко вдигай

- slavianko
- старши ентусиаст
-
Парите са пречката. Иначе като труд не е нищо повече от 2-3 дниnesko написа:slavianko написа:Кара ми се та две не виждам. Но още не ми е дошло предното окачване и съм облекчил варела на трупчетаnesko написа:Ти мислиш ли да се разходиш до Плевен края на месецаако мислиш да отиден другата седмица да търнем по някоя друга гума на дзс то как ти звучи
![]()
Надявам се до края на седмицата вече да съм го монтирал но пък после трябва да купя и да сменя и предната кормилна щанга че е разбита. После трябва и на реглаж да я занеса след смяната и хем да видя кви съм ги сътворил с тампоните с изместен център. И най на финала трябва и повдигачите да сменя че още след една обиколка на дзс и се разтракват 2-3 броя. Та в тоя ред на мисли едва ли ще успея да сколасам. Иначе желанието го имам в изобилие
по малко вдигайповече твори и създавай
дано успееш до 30ти
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3