Драг Лесново с участието на БМВ!

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кракомобил
Детайли за колата: [url]http://flickcabin.com/public/view/full/84667[url/]

Re: Драг Лесново с участието на БМВ!

Мнение от georgymk » 18 Май 2010, 15:23

MaXo написа:
баварка написа:Ти да прочете някъде в постовете ми че твърдя нещо,не се дърви и недеи да подценяваш труда на хората :clap:

Да не ти се дървя ... първо не се дървя а ти обяснявам некви елементарни неща от драга, които явно не са ти ясни ... 2ро и да се дървя какво ... ти си поредната мутра ли? Къде видя да подценявам труда на някой? С Лудия си говорихме на пистата ... и даже го нахъсвах да излезе за ниска 12ка. Но фактите са си факти ... едната кола дава 12.5 ... другата 11.3 което в метри се изразява около 60м разлика, ако тръгнат заедно. Нека си говорим истини и да не се превъзбуждаме ... няма улично БМВ бързо колкото този ГТР на 402м. Само Али е давал по-добро време!

Ти пак ли взе да философстваш,преди беше за дрифта и още куп неща,сега и на драг си компетентен отвсякъде...
1) За намиране на жена са нужни пари и време =>
=> Жена = пари*време
2) "Времето е пари" =>
=> време = пари
3) Следователно от 1 и 2 - Жена = пари*пари
4) Парите са корен на всички проблеми =>
=> пари = √проблеми
Следователно от 1,2,3,4 :
---------------------------- 2
Жена = (√проблеми)
Съкращаваме корена в скобите и степента и получаваме:
Жена = проблеми.

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 18 Май 2010, 15:27

georgymk написа:Ти пак ли взе да философстваш,преди беше за дрифта и още куп неща,сега и на драг си компетентен отвсякъде...

Недей...

Че ще стане излагация...
Изображение
E34, E38

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 18 Май 2010, 19:50

georgymk написа:
MaXo написа:
баварка написа:Ти да прочете някъде в постовете ми че твърдя нещо,не се дърви и недеи да подценяваш труда на хората :clap:

Да не ти се дървя ... първо не се дървя а ти обяснявам некви елементарни неща от драга, които явно не са ти ясни ... 2ро и да се дървя какво ... ти си поредната мутра ли? Къде видя да подценявам труда на някой? С Лудия си говорихме на пистата ... и даже го нахъсвах да излезе за ниска 12ка. Но фактите са си факти ... едната кола дава 12.5 ... другата 11.3 което в метри се изразява около 60м разлика, ако тръгнат заедно. Нека си говорим истини и да не се превъзбуждаме ... няма улично БМВ бързо колкото този ГТР на 402м. Само Али е давал по-добро време!

Ти пак ли взе да философстваш,преди беше за дрифта и още куп неща,сега и на драг си компетентен отвсякъде...

Преди съм бил за дрифта? :mhihi: На драг винаги съм бил компетентен понеже от 8 години съм по пистите и съм видял достатъчно ... и не само съм гледал ... ами съм и карал. ;) Философи са тия като теб ... такива семки, които са способни единствено да коментират без грам да си имат идея за какво става въпрос.
без реклами в подписа...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sa6o_gt » 18 Май 2010, 20:10

slatanic написа:Абе то задното си е най за драг,но тук не сме дорасли на това ниво.Вие драгстер с предно виждали ли сте? :mhihi: Евала на голфа м/у другото.Страхотно представяне. :yes:

Чесно казано колега да виждали сме драгстер на предно, в Гърция даже видяхме и много 9секундни коли на предно, а дори и тук стреет пунто на предно дава по добро време от на Лудия БМВто дето си мисли, че испреварва пистови мотори. Тоя клип с Р6цата е толко смешен, че ще се пръсна тоя с мотора нестига че неможе да трагне както трябва па и испусна 2ра ебаси некадърника да не му вземе поне старта. Иначе лудия ще го мине ама чак след 150

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 18 Май 2010, 21:11

Да бе знаем за вас, и колите ви още се чудя как Традиули не се е включил в темата :mhihi: .
Както каза Митака , темата е за бмв , форума е за бмв , коментирайте бмв-тата , а не колко върви пунто 1.4 турбо.
Знаем го нема спор варви си колата ;)
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sa6o_gt » 18 Май 2010, 21:19

не бе колега, мани го пунтото нали има некав спор предно задно 4х4 и за тва се вклучих

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Мнение от mitaka7 » 18 Май 2010, 22:46

Колеги, използвайте раздел Тунинг и раздел Майсторско шофиране за информации за тунинг автомобили с мощни двигатели, с предно и задно предаване и т.н. Все пак тук е раздел Видео и не е тук мястото да се спори.

Предишна

Назад към Видео