Моят първи опит за дрифт на асфалт - E36

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Авг 2009, 15:20

те го и моя първи донът :mhihi:
http://www.vbox7.com/play:33da1185
понеже имах съмнения че колата има шпер реших да отида и да проверя... е оказа се че съмненията ми са правилни :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque

Мнение от kirilov/325i » 05 Авг 2009, 16:01

Ogi написа:те го и моя първи донът :mhihi:
понеже имах съмнения че колата има шпер реших да отида и да проверя... е оказа се че съмненията ми са правилни :)

Добре,де....че го оплю момчето оплю го,то си е твоя работа кво ще пишеш....ама не се обяснявай че си се научил роден и че това ти е първия опит за дрифт или квото е там на клипа....кой знае де си се крил из поляните ;) !Защото с този клип точно това се опитваш да покажеш....нищо лично !
РЕСПЕКТ !
П.С. Успех колега,повече газ,малко да усетиш волана и ритай го,ама яко го ритай тоя съединител....всеки го прави !!!
Изображение.

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Мнение от Ogi » 05 Авг 2009, 16:10

kirilov/325i написа:
Ogi написа:те го и моя първи донът :mhihi:

Добре,де....че го оплю момчето оплю го,то си е твоя работа кво ще пишеш....ама не се обяснявай че си се научил роден и че това ти е първия опит за дрифт или квото е там на клипа....кой знае де си се крил из поляните ;) !Защото с този клип точно това се опитваш да покажеш....нищо лично !
РЕСПЕКТ !
П.С. Успех колега,повече газ,малко да усетиш волана и ритай го,ама яко го ритай тоя съединител....всеки го прави !!!

ами да малко прекалих... за което се извинявам на колегата... не съм искал да го засегна все пак да продължава да опитва и някой ден дано пусне клип с истински донът...
а относно дали това ми е 1-вия донът, О да мога да ти се закълна :winky: опитвал съм се преди това да дрифтя със старата 316-ка но само на писта... естествено нищо не правех освен да пързалям с предница... донът никога не бях пробвал със старата кола!
а иначе новия компот го закупих на 23 март 2008 година... клипа е заснет на 24 март 2008 и е качен на 1 април 2008 ако не се лъжа...
просто шпера си е шпер :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 ///M5
Детайли за колата: Eisenmann Exhaust

Мнение от B.Tunchev » 05 Авг 2009, 16:19

Ogi написа:...
просто шпера си е шпер :winky:

И аз това щях да кажа... респект! 8)

ентусиаст
Аватар
Кара: M42 POWER

Мнение от petio_bmw 318is » 05 Авг 2009, 16:20

Ogi написа:просто шпера си е шпер :winky:
:yes: там е истината

младши ентусиаст
Аватар

.

Мнение от S-M » 05 Авг 2009, 19:00

Колега с този двигател повече засилка и ръчна е моя съвет :yes:

Малката Базука
Аватар
Кара: e46 e30

Мнение от bozukov_a » 05 Авг 2009, 21:00

Spit-Fire написа:Блъскай газта до долу и да не ти пука :)
Саседе слушай Spit-Fire доволе ще останеш,поне нищо не ти спестява.
Секи се учи,Пеше покажи му твоя първи бърн. :winky:
Изображение

Scrapyard user
Аватар
Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09

Мнение от Spit-Fire » 05 Авг 2009, 21:27

Ей го бре :mhihi: :mhihi: :mhihi: Който не вярва тва ми беше първия опит за бърн аут. Никога не бях правил преди :D

http://www.youtube.com/watch?v=X3vCOQWrW0o

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Re: Моят първи опит за дрифт на асфалт - E36

Мнение от mladi » 05 Авг 2009, 23:20

[quote="saseda"]Клипчетата са от преди малко twisted:
Това е първия ми опит за дрифт на асфалт и втори като опит за дрифт въобще.
Признавам си от началото, та да сте подготвени и дано не се смеете много на аматьора :mhihi: :uups: :mhihi: :!: :!: :!: Здравей колега!За мерака се вижда,че си го имаш и щом колата която(със здраве да си я караш)си избрал е БМВ е,още по-ясно!Лично мен много ме развесели!Смисъл,че се сетих за предишните ми простотии които съм правил със точно 316-ка,като твоята!Добре е като за наистина пръв път ;) То си личи,че ти е за пръв път,а не като много колеги които се изхвърлят,че от първия път и хоооп...на ти дрифт на ти донъти...итн.Повечето са карали мнооого преди да си вземат книжките и след това им е за пръв път но с книжка в ждоба!Надявам се че разбра какво имам в предвид!Евала за това ,че си честен и не те е срам(а и няма от какво)да си пуснеш първите опити за дрифт във форума :yes: пак ти казвам ,че мен лично ми хареса!Има,още мнооого да се учиш,някои колеги са ти написали малко трикове за по-лесно поднасяне,вслушай се в тях 8) !А относно 316-ката аз пък казвам,че стават интересни работи по завоите и полигоните точно с един от най-слабите седани на БМВ (за много хора)!Но това живот и здраве след време,ще го разбереш!Хайде успех и се мъчи да тренираш по-честичко и задължително слагай колана,като правиш дрифт освен за безопасност той помага и за това да те държи на място и да не се клатушкаш от едната врата до другата :mhihi: (и това има значение) :!: ето тук ми е първия опит за дрифт,3-4 дена от както бях си купил 16-ката-хехехе...голям смях и нали съм гледал и аз изкарвам ръката през прозореца-хахахахихихихохохо... :P http://vbox7.com/play:25aefd49 :mhihi:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 16 Авг 2009, 18:52

Дрифт на 3000 обр/мин многооо яко :mhihi:
///M
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ИНТЕРЕСНО!
Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
Детайли за колата: В клуба на 20+

Мнение от mladi » 18 Авг 2009, 13:05

_BmW_™ написа:Дрифт на 3000 обр/мин многооо яко :mhihi:
Колегааа,я покажи ти първият си опит за дрифт но наистина първият!!!!!Да видиме с колко над 3000 обр./мин. го правиш... :mhihi:
ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 18 Авг 2009, 14:27

porostorm написа:хубави предни гуми бяха :(

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: тва верно дрифти като голф 2ка дизел :mhihi:

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Мнение от SpUd3r » 18 Авг 2009, 14:40

кво се присмивате на момчето не мога да разбера ?
опитал се е, това е направил
явно е нямало някой до нго да му обясни как стават нещата, еее големи про-та станахте всички, все едно сте се родили научени и от първия опит сте били безгрешни. Особено има 2-3ма, които съм сигурен, че не са пробвали и един донът да направят ама и те са дали мнение

от тук нататък ако някой пише да е градивна критика или съвети :idea:
Tux0 Ca !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: по улици без дупки
Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28

Мнение от Mecho » 19 Авг 2009, 18:35

magistralno_kamikadze написа:Главата горе няма да се предава6 ;) :winky:

Имаше някъде тема за дрифта както и клипчета на руски ако не се лъжа чети гледай и пробвай пак,а иначе и аз не видях елемент на дрифт а карате в кръг до прекъсвач :|
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E30 Cabrio с M52B28
Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен

Re: .

Мнение от stillo » 19 Авг 2009, 19:22

S-M написа:Колега с този двигател повече засилка и ръчна е моя съвет :yes:

Колега не го учи на такива работи....че ще изпонамачка джантите...(не че много хора не сме мачкали)Иначе извинявай колега но първо свикни да оправляваш и да чувстваш колата и тогава прави опити за дрифт...

Аз незнам ти как ги виждаш нещата ама ти две минути се въртя в кръг без дори и малко да я подлъзнеш колата...

Ако наистина имаш желание да се научиш...пробвай на мокро първо...а не с тва масло маслото го остави за бърнаути...да има повече пушек...ако искаш да въртиш 316-ката трябва да и се молиш повече със съединителя и с повече газ...а недей и веднага да слагаш втора...като почнеш да я въртиш и като се по загреят гумите да почне да изключва тогава я мъчи за втора...и гледай когато отначало тръгваш да я лъзгаш да не въртиш до край волана...че така още повече ти отърват предните гуми...

А и остави хората дет ти викат смени мотора и тогава се мъчи и т.н. не е нужно да ставаш дрифтаджия...а и с 16-ката може да се правят много работи...всичко е до настилката и до задкормилното устройство... аз съм виждал доста хубави неща и изтъркани гуми с м40....

Успех занапред и при следващия опит вземи някой приятел с теб дето му се отдава да ти покаже как става...така ще е най лесно....

А и един безплатен съвет.... Не прави опити за ДРИФТ по улиците по кръстовищата и по кръговите... :roll: :roll:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Видео