Моят първи опит за дрифт на асфалт - E36
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
те го и моя първи донът
http://www.vbox7.com/play:33da1185
понеже имах съмнения че колата има шпер реших да отида и да проверя... е оказа се че съмненията ми са правилни

понеже имах съмнения че колата има шпер реших да отида и да проверя... е оказа се че съмненията ми са правилни

- kirilov/325i
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36-325i Тurbo 605 Max Torque
Ogi написа:те го и моя първи донът![]()
Добре,де....че го оплю момчето оплю го,то си е твоя работа кво ще пишеш....ама не се обяснявай че си се научил роден и че това ти е първия опит за дрифт или квото е там на клипа....кой знае де си се крил из поляните

РЕСПЕКТ !
П.С. Успех колега,повече газ,малко да усетиш волана и ритай го,ама яко го ритай тоя съединител....всеки го прави !!!

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
kirilov/325i написа:Ogi написа:те го и моя първи донът![]()
Добре,де....че го оплю момчето оплю го,то си е твоя работа кво ще пишеш....ама не се обяснявай че си се научил роден и че това ти е първия опит за дрифт или квото е там на клипа....кой знае де си се крил из поляните!Защото с този клип точно това се опитваш да покажеш....нищо лично !
РЕСПЕКТ !
П.С. Успех колега,повече газ,малко да усетиш волана и ритай го,ама яко го ритай тоя съединител....всеки го прави !!!
ами да малко прекалих... за което се извинявам на колегата... не съм искал да го засегна все пак да продължава да опитва и някой ден дано пусне клип с истински донът...
а относно дали това ми е 1-вия донът, О да мога да ти се закълна

а иначе новия компот го закупих на 23 март 2008 година... клипа е заснет на 24 март 2008 и е качен на 1 април 2008 ако не се лъжа...
просто шпера си е шпер

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
- bozukov_a
- Малката Базука
-
- Кара: e46 e30
Саседе слушай Spit-Fire доволе ще останеш,поне нищо не ти спестява.Spit-Fire написа:Блъскай газта до долу и да не ти пука
Секи се учи,Пеше покажи му твоя първи бърн.

- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Ей го бре
Който не вярва тва ми беше първия опит за бърн аут. Никога не бях правил преди
http://www.youtube.com/watch?v=X3vCOQWrW0o

http://www.youtube.com/watch?v=X3vCOQWrW0o
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Re: Моят първи опит за дрифт на асфалт - E36
[quote="saseda"]Клипчетата са от преди малко twisted:
Това е първия ми опит за дрифт на асфалт и втори като опит за дрифт въобще.
Признавам си от началото, та да сте подготвени и дано не се смеете много на аматьора
Здравей колега!За мерака се вижда,че си го имаш и щом колата която(със здраве да си я караш)си избрал е БМВ е,още по-ясно!Лично мен много ме развесели!Смисъл,че се сетих за предишните ми простотии които съм правил със точно 316-ка,като твоята!Добре е като за наистина пръв път
То си личи,че ти е за пръв път,а не като много колеги които се изхвърлят,че от първия път и хоооп...на ти дрифт на ти донъти...итн.Повечето са карали мнооого преди да си вземат книжките и след това им е за пръв път но с книжка в ждоба!Надявам се че разбра какво имам в предвид!Евала за това ,че си честен и не те е срам(а и няма от какво)да си пуснеш първите опити за дрифт във форума
пак ти казвам ,че мен лично ми хареса!Има,още мнооого да се учиш,някои колеги са ти написали малко трикове за по-лесно поднасяне,вслушай се в тях
!А относно 316-ката аз пък казвам,че стават интересни работи по завоите и полигоните точно с един от най-слабите седани на БМВ (за много хора)!Но това живот и здраве след време,ще го разбереш!Хайде успех и се мъчи да тренираш по-честичко и задължително слагай колана,като правиш дрифт освен за безопасност той помага и за това да те държи на място и да не се клатушкаш от едната врата до другата
(и това има значение)
ето тук ми е първия опит за дрифт,3-4 дена от както бях си купил 16-ката-хехехе...голям смях и нали съм гледал и аз изкарвам ръката през прозореца-хахахахихихихохохо...
http://vbox7.com/play:25aefd49 
Това е първия ми опит за дрифт на асфалт и втори като опит за дрифт въобще.
Признавам си от началото, та да сте подготвени и дано не се смеете много на аматьора

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
В КАКЪВ СВЯТ ЖИВЕЕМ,ЩОМ ДА ВЪРНЕШ НЕЩО,КОЕТО НЕ ТИ ПРЕНАДЛЕЖИ Е ГОЛЯМ ПОДВИГ?
- _BmW_™
- Шами
-
- Кара: с 240 бавно из града
- Мечтае да кара: Е36 с V10....
- Детайли за колата: Много бързо V10
- mladi
- младши ентусиаст
-
- Кара: ИНТЕРЕСНО!
- Мечтае да кара: в гр.Толбухин :)
- Детайли за колата: В клуба на 20+
Колегааа,я покажи ти първият си опит за дрифт но наистина първият!!!!!Да видиме с колко над 3000 обр./мин. го правиш..._BmW_™ написа:Дрифт на 3000 обр/мин многооо яко

ISTINSKI PRIATEL E NE TOZI,KOITO TI BARSHE SALZITE,A TOZI KOITO NE TE KARA DA PLACHESH!
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
кво се присмивате на момчето не мога да разбера ?
опитал се е, това е направил
явно е нямало някой до нго да му обясни как стават нещата, еее големи про-та станахте всички, все едно сте се родили научени и от първия опит сте били безгрешни. Особено има 2-3ма, които съм сигурен, че не са пробвали и един донът да направят ама и те са дали мнение
от тук нататък ако някой пише да е градивна критика или съвети
опитал се е, това е направил
явно е нямало някой до нго да му обясни как стават нещата, еее големи про-та станахте всички, все едно сте се родили научени и от първия опит сте били безгрешни. Особено има 2-3ма, които съм сигурен, че не са пробвали и един донът да направят ама и те са дали мнение
от тук нататък ако някой пише да е градивна критика или съвети

Tux0 Ca !

- Mecho
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по улици без дупки
- Детайли за колата: E36 m50b20
E36 M52B28
E39 M52B28
magistralno_kamikadze написа:Главата горе няма да се предава6![]()
Имаше някъде тема за дрифта както и клипчета на руски ако не се лъжа чети гледай и пробвай пак,а иначе и аз не видях елемент на дрифт а карате в кръг до прекъсвач

- stillo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E30 Cabrio с M52B28
- Мечтае да кара: чисто нов Х6 с двигател реактивен
Re: .
S-M написа:Колега с този двигател повече засилка и ръчна е моя съвет
Колега не го учи на такива работи....че ще изпонамачка джантите...(не че много хора не сме мачкали)Иначе извинявай колега но първо свикни да оправляваш и да чувстваш колата и тогава прави опити за дрифт...
Аз незнам ти как ги виждаш нещата ама ти две минути се въртя в кръг без дори и малко да я подлъзнеш колата...
Ако наистина имаш желание да се научиш...пробвай на мокро първо...а не с тва масло маслото го остави за бърнаути...да има повече пушек...ако искаш да въртиш 316-ката трябва да и се молиш повече със съединителя и с повече газ...а недей и веднага да слагаш втора...като почнеш да я въртиш и като се по загреят гумите да почне да изключва тогава я мъчи за втора...и гледай когато отначало тръгваш да я лъзгаш да не въртиш до край волана...че така още повече ти отърват предните гуми...
А и остави хората дет ти викат смени мотора и тогава се мъчи и т.н. не е нужно да ставаш дрифтаджия...а и с 16-ката може да се правят много работи...всичко е до настилката и до задкормилното устройство... аз съм виждал доста хубави неща и изтъркани гуми с м40....
Успех занапред и при следващия опит вземи някой приятел с теб дето му се отдава да ти покаже как става...така ще е най лесно....
А и един безплатен съвет.... Не прави опити за ДРИФТ по улиците по кръстовищата и по кръговите...

52 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4