Моят първи опит за дрифт на асфалт - E36
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- saseda
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe
- Мечтае да кара: M3 AC Schnitzer
- Детайли за колата: 316i Coupe/E36/M43/сребрист металик/лети джанти 16 -ки
ОК, вторият ми опит ще давам повече газ
Не се засягам, знам, че това нищо не е, но като първи опит мен си ме кефи все пак
А и ивкам, чакай да си го снимам да си го иамм за спомен а и след време за база за сравнение 

Не се засягам, знам, че това нищо не е, но като първи опит мен си ме кефи все пак

BMW - правилната марка!
- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Кара: '93 316ix Touring
- Мечтае да кара: далеч
- Детайли за колата: Хубавица =)
Намери си по-гладък асфалт или мокър такъв - ей ся е супер.
Ама гледай да е широко, че поне една 2ра да вкараш ..

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
JOGI написа:е ти, ритни го тоя съединител, то не е казано, че ше стане нещо, ма така само..
Не става само с ритане, трябва и акъъъъъл

saseda написа:ОК, вторият ми опит ще давам повече газ![]()
Не се засягам, знам, че това нищо не е, но като първи опит мен си ме кефи все пак![]()
![]()
А и ивкам, чакай да си го снимам да си го иамм за спомен а и след време за база за сравнение
А така... след време, като на почти всеки завой се пристрашаваш неволно да и подаваш повечко газ (т.е. навлезеш в нещата) със смях ще гледаш тия клипове... Точно те остават безценни... Лично аз много бих искал да гледам на доста от батките , каращи яката в момента, клипове с първите им стъпки...

- Hristina H
- Потребител
-
ЯКО
ТОВА за можещите и техните първи стъпки ми хареса и аз бих искал да ги видя.
А до колкото опитите на момчето,аз понатроших едно бмв и още не мога нищо,важно да ти е гот.
А до колкото опитите на момчето,аз понатроших едно бмв и още не мога нищо,важно да ти е гот.
- drift_streets
-
-
- Кара: Кольо
- Мечтае да кара: Параход с шпер
- Детайли за колата: ///М паркети
bigmurzi написа:Намери си по-гладък асфалт или мокър такъв - ей ся е супер.
На 16-ската ако и вкара втора и може да угасне иначе евала на момчето ама давай повечко тая гас

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
заварка на газта,ритане смело на съединителя и си сложи по изтъркани гуми
п.п Тя малко асматикова 16-ка ама ще стане

п.п Тя малко асматикова 16-ка ама ще стане

- bigmurzi
- драфтаджия
-
РА8318АХ написа:bigmurzi написа:Намери си по-гладък асфалт или мокър такъв - ей ся е супер.
На 16-ската ако и вкара втора и може да угасне иначе евала на момчето ама давай повечко тая гас

Да загасна някъде?Верно, че ако не я засилиш хубаво едвам и стига силицата за голям кръг, ама чак да гасне ...
От съветите ви, накрая ще е за нов съединител ..
Сложи верно някви по-стари гуми и недей си подлива масло по гумите бе човек

Е30 на десен завой бензин НЯМА!
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- petio_bmw 318is
- ентусиаст
-
- Кара: M42 POWER
316 си става супер за такива неща,просто момчето и с М-ка да е в момента пак ще прави същото но с времето ще се научи.Успех колега и даваи по-смело с гаста и засичаи с волана не е кои знае ква философия
И стига сте писали за 316 че нестава за нищо

И стига сте писали за 316 че нестава за нищо

- bigmurzi
- драфтаджия
-
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
човек, нищо лично ама направо се откажи... от този клип се вижда чв ти грам не усещаш колата... няма да я скършиш с волан... няма да се опиташ да я подкараш като забиеш 2-ра... няма да смачкаш съединителя... нищо бе човек... просто си завъртял волана докрай и си подал газта до някво положение и очакваш нещо да се случи... е от самосебе си няма да се случи трябва да го предизвикаш...
не ми обеснявайте че колата е слаба и че е на големи джанти и че е на високо окачване... няма бмв което да неможе да прави донъти...
сериозно нищо лично... просто според мен има хора в които е заложено и хора в които не е заложено... ти трябва да си от втория тип
пак ти казвам нищо лично
не ми обеснявайте че колата е слаба и че е на големи джанти и че е на високо окачване... няма бмв което да неможе да прави донъти...
сериозно нищо лично... просто според мен има хора в които е заложено и хора в които не е заложено... ти трябва да си от втория тип
пак ти казвам нищо лично

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
Не е баш тъй, като всяко друго нещо и това се учи, всеки може да се научи до едно средно ниво горе-долу, колкото и да е некадърен
А относно клиповете.. За жалост и моя коментар ще е негативен, наистина са пълна трагедия, но аз имам чувството, че на момчето и книжката и колата са му много от скоро.. Дано съм прав!
Това би обяснило донякъде, защо няма никакъв усет към колата....
Keep driving!

А относно клиповете.. За жалост и моя коментар ще е негативен, наистина са пълна трагедия, но аз имам чувството, че на момчето и книжката и колата са му много от скоро.. Дано съм прав!

Keep driving!

Последна промяна B.Tunchev на 05 Авг 2009, 14:30, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Gh0s7 написа:Не е баш тъй, като всяко друго нещо и това се учи, всеки може да се научи до едно средно ниво горе-долу, колкото и да е некадърен![]()
ами да, за това си прав... но съм виждал много "пръви опити за донъти" на много момчета... да не кажа че всяка седмица има по 1-2ма нови които се опитват и са били с чисто нови книжки с нови коли но чак такава трагедия не съм виждал.
По-скоро ако има няква причина, тя е че пича даже и на клип не е гледал донъти и сега сам се опитва да открие топлата вода

- B.Tunchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 ///M5
- Детайли за колата: Eisenmann Exhaust
В интерес на истината, се сетих, че и аз имам клип на първия ми опит за донът от първия ми ден с колата, 3-4 часа след като я регистрирах в КАТ и около 24 часа от както си бях взел книжката пак от КАТ..
http://www.youtube.com/watch?v=5YPcIxS5 ... annel_page
Качих го преди 5 минути, специално по случая... Някой да не си помисли, че съм се излагал и преди с тоя клип

http://www.youtube.com/watch?v=5YPcIxS5 ... annel_page
Качих го преди 5 минути, специално по случая... Някой да не си помисли, че съм се излагал и преди с тоя клип

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4