дрифтинг

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

младши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от MICH__ » 09 Мар 2009, 21:10

Да съгласен съм напълно с теб :bgflag:
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар
Кара: 323ti
Мечтае да кара: 332ti
Детайли за колата: сива

Re: 1

Мнение от Ogi » 10 Мар 2009, 10:07

MICH__ написа: Ogi кажи така според твойте виждания (който са много интересни) на кое място си в класацията на най-добрите дрифтерите в бг :bgflag:

а ти кой си? поредния неизвестен дрифтер който не е карал на писта но въпреки това е много много адски яко мега супер хипер екстра лардж вери грейт дрифтър?

П.С. по някога си мисля че съм по-добър и от Т.Дунев :roll: :mhihi: :winky:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CoMPacT M54Б30
Мечтае да кара: 645Ci

Мнение от Sparco_Racing » 10 Мар 2009, 11:24

Ogi написа:
MICH__ написа: Ogi кажи така според твойте виждания (който са много интересни) на кое място си в класацията на най-добрите дрифтерите в бг :bgflag:

а ти кой си? поредния неизвестен дрифтер който не е карал на писта

На тва му викам "Форумен Дрифтър" :weed:
Drifting Is NOT a Crime ...
"The Power Of ///M In The Palm Of My Hands"™
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

1

Мнение от MICH__ » 10 Мар 2009, 14:07

Аз нямам претенций да съм дрифтър и никаде не съм споменавал да съм такъв ;) И евала ви правя за ентусиазма :D Просто немисля ,че трябва да играя във футболното първенство(минимун) по футбол за да мога да кажа ,че Левски е 10 години назад от Манчестър Юнайтед :confused: Това си е факт за жалост.Както е факт ,че в бг никой не финансира спорта. Няма спонсори няма финанси нямаме писти нямаме коли и докато другите бягат ние лазим :confused:

Без лоши чувства ;) и пак евала за ентусиазма и успехи през новия сезон на всички :D
[00:00:25] Boris Dimitrov каза: мое мнение е че голфа е много по бърза и мощна кола от бмв

http://i47.photobucket.com/albums/f169/ ... jtte3o.gif

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Мнение от Nikito_nn » 10 Мар 2009, 14:47

По напред са не щото са по добри, я да ги имаме тия коли в България, да видите какво могат с тях наще дрифтъри. Според мен и в българия си имаме страхотни дрифтъри ама нямаме такива възможности.
А за Ogi-то мога да кажа че шапка му свалям, като съм го виждал как дрифти и то с 316.
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 10 Мар 2009, 19:45

alX3m написа:
mityo105 написа:...

..... :evil:

Ко викаш а, писта ако имате и ще почнете и вие така :confused: Пак попаднах на доведените братя на Цучия, извиниявайте мастър дрифтъри, че някой неизвестен във Вбокса си дава мнението, ама сме демокрация и ще говоря каквото си искам и нито ти нито Оги можете да ми кажете да спирам!За пореден път се убеждавам колко е прост народа в БГ!Ей такива като вас прецакват всичко, щото като сте покарали малко някъде и вече сте уловили Господ за шнура!Никой не може да даде мнение ако не кара и той, а ако кара и не може много, пак не може!Доста е тъпа тая логика, ама някой ден може и да го разберете)а може и да не успеете)!За витоша, че има такива дето слизат на магия е вярно, ама как разбра аз дали съм един от тях?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 10 Мар 2009, 20:37

mityo105 написа:
alX3m написа:
mityo105 написа:...

..... :evil:

Ко викаш а, писта ако имате и ще почнете и вие така :confused: Пак попаднах на доведените братя на Цучия, извиниявайте мастър дрифтъри, че някой неизвестен във Вбокса си дава мнението, ама сме демокрация и ще говоря каквото си искам и нито ти нито Оги можете да ми кажете да спирам!За пореден път се убеждавам колко е прост народа в БГ!Ей такива като вас прецакват всичко, щото като сте покарали малко някъде и вече сте уловили Господ за шнура!Никой не може да даде мнение ако не кара и той, а ако кара и не може много, пак не може!Доста е тъпа тая логика, ама някой ден може и да го разберете)а може и да не успеете)!За витоша, че има такива дето слизат на магия е вярно, ама как разбра аз дали съм един от тях?

Да, ако има такава писта може и по-добре да карат!!! Давай си мненията, ама се съобразявай... Как слизаш по Витоша изобщо не ме грее! И като сме толко прости се връщай в тюнинга!!

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 10 Мар 2009, 21:00

REMUS написа:
MICH__ написа:
Ogi написа:
mityo105 написа:Също което искам да те попитам, това че си карал на някой кръгове, прави ли те по добър от мене примерно!

ДА

Ogi кажи така според твойте виждания (който са много интересни) на кое място си в класацията на най-добрите дрифтерите в бг :bgflag:

Според моите виждания е на едно от челните места :idea: Други интересни въпроси да имаш :?:

подкрепям ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 11 Мар 2009, 0:37

Никъде няма да тръгвам, тука си ми е много добре!Дали сте прости или не, ми то мненията ви говорят, аз нямам намерение да оценявам!Странно е как така се оценяват умения на хора, които никога не си виждал?За пореден път ще ти кажа че има много народ който може, но кара за кеф и няма нужда да се доказва пред еди колко си народ на калояново или във Вбокс!Страшно смешно е изказване от типа, като не си карал няма кво да коментираш :shock: Всяко мнение, ако се вникне в него може да бъде полезно!Ама аз не съм карал, значи няма смисъл да мисли над казаното, айде в ауди форума или там някъде!Затова наникъде не вървим, щото всеки в тая държава е с 2 х**(поне)!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alX3m » 11 Мар 2009, 1:30

mityo105 написа:Никъде няма да тръгвам, тука си ми е много добре!Дали сте прости или не, ми то мненията ви говорят, аз нямам намерение да оценявам!Странно е как така се оценяват умения на хора, които никога не си виждал?За пореден път ще ти кажа че има много народ който може, но кара за кеф и няма нужда да се доказва пред еди колко си народ на калояново или във Вбокс!Страшно смешно е изказване от типа, като не си карал няма кво да коментираш :shock: Всяко мнение, ако се вникне в него може да бъде полезно!Ама аз не съм карал, значи няма смисъл да мисли над казаното, айде в ауди форума или там някъде!Затова наникъде не вървим, щото всеки в тая държава е с 2 х**(поне)!

Кой съм оценявал аз бе??? И кое по-точно в твоите мнения е полезно :shock: че пусна клип дето сме го гледали преди половин година...? или че ни светна за уменията на БГ дрифтърите спрямо японците...? а да :idea: и за многобройните про-дрифтъри по улиците - с тях ли ще стигнеме японците или с теа дето прават нещо? А оня па над тебе дава пример с Левски и Манчестър... ми Бербатов къде играе, той японец ли е? Нали става въпрос за умения? Много по-добре е да си трайкаш като нема кво да кажеш, сам го каза мненията говорят... Никой тука няма да оспори фактите, ама да се явнеш точно ти с таа фраза... В случая ти оценяваш нещо, в което нямаш опит и не си се доказал. А тва е нужно, колкото и да ти е смешно.

ентусиаст
Аватар
Кара: bmw 328-turbo
Мечтае да кара: ГОЛФ 3

Мнение от kirililiev » 11 Мар 2009, 7:04

mityo105 написа:Никъде няма да тръгвам, тука си ми е много добре!Дали сте прости или не, ми то мненията ви говорят, аз нямам намерение да оценявам!Странно е как така се оценяват умения на хора, които никога не си виждал?За пореден път ще ти кажа че има много народ който може, но кара за кеф и няма нужда да се доказва пред еди колко си народ на калояново или във Вбокс!Страшно смешно е изказване от типа, като не си карал няма кво да коментираш :shock: Всяко мнение, ако се вникне в него може да бъде полезно!Ама аз не съм карал, значи няма смисъл да мисли над казаното, айде в ауди форума или там някъде!Затова наникъде не вървим, щото всеки в тая държава е с 2 х**(поне)!

кви глупости говориш?? :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 11 Мар 2009, 14:22

Киро, тука изобщо не визирам тебе!Има много хора дето си карат на Калояново и Плевен и т.н. , ама не си мислят че са велики, като някой други, както и да е!Отплеснахме се от темата доста сериозно!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 11 Мар 2009, 14:43

mityo105 написа:Киро, тука изобщо не визирам тебе!Има много хора дето си карат на Калояново и Плевен и т.н. , ама не си мислят че са велики, като някой други, както и да е!Отплеснахме се от темата доста сериозно!

не съм велик :!: :!: :!:
просто карам повече от тебе :mhihi:
аре заключвайте я тая тема че ми писна по цял ден драми... бахти тия форуми се напълниха с недооценени... като искате да ви оценяват има си начини... да пишеш без да показваш не е сред тях :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от mityo105 » 11 Мар 2009, 22:01

не съм велик
просто карам повече от тебе

Оги, баце, няма драми мойто пиле и знаеш ли защо?Щото няма как да съм недооценен при положение че нямам нужда от това!Така и не можа да разбереш че не жадувам за аплодисментите на 200-300 семкаря на пистата!Кефа от самото каране е пъти по голям!А това дето си го написал, показва колко ти е акъла!Аз сега няма да ти напиша че карам повече от тебе, щото докато не пробваме няма как да знам, ама не го изключвам като възможност!Там е разликата между нас, ти си мислиш че си по добър от вссеки който не си видял на пистата, а тая логика, нека някой друг да я коментира, че аз не виждам смисъл!

Плевен тийм
Плевен тийм
Аватар

Мнение от Ogi » 12 Мар 2009, 9:36

не си го мисля ;) просто се заяждам :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Видео