Просто Е36 ...

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

младши ентусиаст
Аватар

=

Мнение от S-M » 26 Фев 2009, 23:18

Клипа трябваше да се казва-Просто шофьор :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от archie » 27 Фев 2009, 2:43

Richmond написа:
Sparco_Racing написа:
Richmond написа:
Sparco_Racing написа:Доволно ..... ама ти доста хлебец треа да хапнеш че да дрифтиш така :mhihi:

Е, ти направи ебати изказването, все още ми смърдят краката за такъв автомобил, а вече е друго е като имаш и започваш да е отпускаш с всеки изминъл ден.

Имах предвид че нямаш смелостта а не др.Видях те преди няколко дни да минаваш покрай 42-ро когато беше сняг и как лекичко се опитваше да припомпваш гасчицата да дрифтнеш ама от шубе да не хванеш решетките не смееш да е врътнеш.Виж на Резбарска и аз знам да излезна от ОМВ-то ама там на широкото секи може.

А дори и да имаше такава кола щеше да е пазиш повече и от сега.

То не е важно какво караш а дали можеш да го караш. ;)

И, голем карач се изкара ти бе брат ми, само ми е чудно от къде си изкара извода, че нямам смелостта за такива работа, ма какво ще пиша тука като гламав да ти разправям за какво иде реч,изобщо виждал ли съм тебе някога, че това са силни думи където ми написа горе.
Дейба и тарикатите деба :evil:

Аз говорих на колегата Sparco_Racing,
надявам се това да не се отнася за мен :confused:

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 27 Фев 2009, 4:19

archie написа:
Richmond написа:
Sparco_Racing написа:
Richmond написа:
Sparco_Racing написа:Доволно ..... ама ти доста хлебец треа да хапнеш че да дрифтиш така :mhihi:

Е, ти направи ебати изказването, все още ми смърдят краката за такъв автомобил, а вече е друго е като имаш и започваш да е отпускаш с всеки изминъл ден.

Имах предвид че нямаш смелостта а не др.Видях те преди няколко дни да минаваш покрай 42-ро когато беше сняг и как лекичко се опитваше да припомпваш гасчицата да дрифтнеш ама от шубе да не хванеш решетките не смееш да е врътнеш.Виж на Резбарска и аз знам да излезна от ОМВ-то ама там на широкото секи може.

А дори и да имаше такава кола щеше да е пазиш повече и от сега.

То не е важно какво караш а дали можеш да го караш. ;)

И, голем карач се изкара ти бе брат ми, само ми е чудно от къде си изкара извода, че нямам смелостта за такива работа, ма какво ще пиша тука като гламав да ти разправям за какво иде реч,изобщо виждал ли съм тебе някога, че това са силни думи където ми написа горе.
Дейба и тарикатите деба :evil:

Аз говорих на колегата Sparco_Racing,
надявам се това да не се отнася за мен :confused:

Не се отнася за теб, то се подразбира за кой се отнася :twisted:
Изображение

Предишна

Назад към Видео