сватбарска е21-ца :)))
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30 м20б20 90г
- Мечтае да кара: е30 с38турбо
kompi написа:BMWRACING написа:kiko написа:това не става ли като изфорсираш и изкючиш и включиш за секунда
пробвал съм го,ама не става няма и логика да стане щот ти по този начин прекасваш инжекцията,а не бобината или свещите
преди около 7-8 години го правех с на баща ми жигулата (той ми го показа) и като се зарибих ,му гръмнах гърнетата
ма аз се сетих как ще стане,с едно ЦК ключе да прекасвам бобината ,ше го пробвам пък ще видиме кво ще стане

- kompi
- младши ентусиаст
-
BMWRACING написа:kompi написа:BMWRACING написа:kiko написа:това не става ли като изфорсираш и изкючиш и включиш за секунда
пробвал съм го,ама не става няма и логика да стане щот ти по този начин прекасваш инжекцията,а не бобината или свещите
преди около 7-8 години го правех с на баща ми жигулата (той ми го показа) и като се зарибих ,му гръмнах гърнетата
ма аз се сетих как ще стане,с едно ЦК ключе да прекасвам бобината ,ше го пробвам пък ще видиме кво ще стане
ще пуснеш обява в ''купува" - гърнета

Сучииии!
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
- kompi
- младши ентусиаст
-
BMWRACING написа:ще пуснеш обява в ''купува" - гърнета
дали ще има нещо такова

100% аз мисля ,че тия са с много яки генерацийки,нормалната ще се пръсне!
Сучииии!
- BMWRACING
- младши ентусиаст
-
[/quote]100% аз мисля ,че тия са с много яки генерацийки,нормалната ще се пръсне!
мхм мерси за акъла колега

.
Ицо с неговот бмв на врьждебна стреля доста по-зловещо от тази 21ца скоро ще кача клипа да се посмеете 3 пьти стреля с пушката М20 и трите пьти фоидоха милиционерите 

Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2