дрифт феста
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- misanthrope
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 ci
alex_matrix написа:sundera86 написа:добре 4е си имаме дунев да ни отсрами
ина4е си4ки са добри за нашия смешен стандарт
но дунев си ли4и 4е е много голяма класа
Чшшш какъв срам бе мойто момче, всички момчета седнаха и караха - не колкото могат а колкото им позволи трасето спрямо тяхната кола - това срам ли е
я да те видим колко караш ти на такова трасе да видим кой колко е за срамуване...
Ей някой път като почнат да се ръсят такива реплики...в кенефа да седите и да се напъвате пак не може да изсерат такива глупости...
казах 4е вси4ки са много добри за нашия смешен стандарт, а просто дунев ми харесва само и в това няма нищо лошо всеки има право на мнение и ти неможеш да ме накараш насила да хаерасвам нещо което не ми харесва
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
sundera86 написа:...казах 4е вси4ки са много добри за нашия смешен стандарт...
Какво означава за нашия смешен стандарт? Какво общо има карането със стандарта? Или караш или не... И например Искрен (difcho) го доказа като се качи на Нисана на Тошко... Всеки един от 24мата които бяха на пистата кара страхотно, на изключително високо ниво... Никой не познаваше пистата, никой не бе карал там преди, и имаше коли които не са подготвени за това (визирам и своята), но въпреки това всички караха страхотно и показаха че при наличие на подготвен автомобил и добро трасе дрифта у нас по нищо няма да отстъпва на световния... Да Тошко кара страхотно, има много практика, страхотно подготвен автомобил и финансова възможност да се развива... Всеки един от другите с тези възможности би се представял не по-зле...
Евала на всички... Страхотно зрелище и представяне... Само така и в бъдеще и дрифтинга в България ще стигне световни висоти...
------------------------------------------------------
Are you ///M enough?... - DrivinGGoD's Blog
There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl
Happiness is not around the corner. Happiness is the corner.

There's one thing you won't like about your BMW and that's that at some point you'll have to get out!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин застанеш пред него и се боиш да го отключиш."-Walter Röhrl

- misanthrope
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 ci
DrivinGGoD написа:sundera86 написа:...казах 4е вси4ки са много добри за нашия смешен стандарт...
Какво означава за нашия смешен стандарт? Какво общо има карането със стандарта? Или караш или не... И например Искрен (difcho) го доказа като се качи на Нисана на Тошко... Всеки един от 24мата които бяха на пистата кара страхотно, на изключително високо ниво... Никой не познаваше пистата, никой не бе карал там преди, и имаше коли които не са подготвени за това (визирам и своята), но въпреки това всички караха страхотно и показаха че при наличие на подготвен автомобил и добро трасе дрифта у нас по нищо няма да отстъпва на световния... Да Тошко кара страхотно, има много практика, страхотно подготвен автомобил и финансова възможност да се развива... Всеки един от другите с тези възможности би се представял не по-зле...
Евала на всички... Страхотно зрелище и представяне... Само така и в бъдеще и дрифтинга в България ще стигне световни висоти...
еми има общо пусни си един дрифт от унгария и ще видиш, ина4е ако продължават така занапред и наще мом4ета ще стигнат на много добро ниво
- DrivinGGoD
-
The Ultimate Driver
-
- Кара: хората да се учат с ProDrive.bg
- Мечтае да кара: BMW ///M, Ferrari, Porsche, Land Rover
- Детайли за колата: 2003-2005 - '90 BMW E30 318is
2005-2006 - '97 Audi A4 2,6 Avant
2006-2008 - '90 BMW E30 325i Cabrio
2008-2009 - '98 BMW Z3 Roadster
2009-2009 - '96 BMW E34 525tds Touring
2009-2011 - '96 BMW M3 Evo Race Car
2009- - '92 BMW E36 320i
2011- - '98 BMW E36 323Ci
Явно нещо не се разбираме... Гледал съм бая дрифтове по целия свят... И освен подготовката на колите, трасетата и организацията не виждам друга разлика... Сигурен съм че всеки един от 24мата които караха на Дунев с един толкова подготвен автомобил и малко тренировки ще е на същото ниво... Точно за това казвам че стандарта няма общо с карането... Дай на всеки един от тези прехвалени от теб пилоти от Унгария кола с мощността на тази на Искрен или Оги от Плевен и с окачване тип сопол като моята и ги пусни на Дунев да видиш как ще летят гуми във въздуха 

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
DrivinGGoD написа:Явно нещо не се разбираме... Гледал съм бая дрифтове по целия свят... И освен подготовката на колите, трасетата и организацията не виждам друга разлика... Сигурен съм че всеки един от 24мата които караха на Дунев с един толкова подготвен автомобил и малко тренировки ще е на същото ниво... Точно за това казвам че стандарта няма общо с карането... Дай на всеки един от тези прехвалени от теб пилоти от Унгария кола с мощността на тази на Искрен или Оги от Плевен и с окачване тип сопол като моята и ги пусни на Дунев да видиш как ще летят гуми във въздуха
колега няма смисъл да се палиш от коментарите на семкаджиите

Е, ако не дрифтинга, то поне футболът ни се отдава...
Сега сериозно за дрифт шоуто-без грешка според мене, личи си че има фенове и ентусиасти. Стандарта ни е ясен, важното е, че има хора с достатъчно смелост и умения да дрифтят с неподготвени коли на 1 сантиметър от публиката!

Последна промяна mangini на 20 Ное 2008, 14:43, променена общо 1 път
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
mangini написа:Стандарта ни е ясен, важното е, че има хора с достатъчно смелост и умения да дрифтят с неподготвени коли на 1 метър от публиката!
на колко викаш ?

- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Клипа е станал чудесно. Всички според мен се представиха на ниво. Дано има все повече такива мероприятия...
Друго се чудя!ако Алекс имаше парите на Дунев,коментара щеше да е обратен!! Алекс ти си ми фаворит Н1 ЕВАЛА И НА ВСИЧКИ УЧАСТНИЦИ !!!!!sundera86 написа:alex_matrix написа:sundera86 написа:добре 4е си имаме дунев да ни отсрами
ина4е си4ки са добри за нашия смешен стандарт
но дунев си ли4и 4е е много голяма класа
Чшшш какъв срам бе мойто момче, всички момчета седнаха и караха - не колкото могат а колкото им позволи трасето спрямо тяхната кола - това срам ли е
я да те видим колко караш ти на такова трасе да видим кой колко е за срамуване...
Ей някой път като почнат да се ръсят такива реплики...в кенефа да седите и да се напъвате пак не може да изсерат такива глупости...
казах 4е вси4ки са много добри за нашия смешен стандарт, а просто дунев ми харесва само и в това няма нищо лошо всеки има право на мнение и ти неможеш да ме накараш насила да хаерасвам нещо което не ми харесва
Един е шестака и Крис Бенгъл е неговия пророк, да бъде благословен от Никасила, Ваноса и Голямото прасе , Амин.
- FlippeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw e46 330xi Touring
- Мечтае да кара: S50B30 мурбо...
Да евала на всички ! Това беше една голяма стъпка за развитието на този спорт в българия ! Всички момчета дадоха всичко от себе си ...и от целия сезон и всички дрифт анархии досега...тази ми спря дъха ! Получи се страхотно шоу. Евала на всички ! 

Ogi написа:DrivinGGoD написа:Явно нещо не се разбираме... Гледал съм бая дрифтове по целия свят... И освен подготовката на колите, трасетата и организацията не виждам друга разлика... Сигурен съм че всеки един от 24мата които караха на Дунев с един толкова подготвен автомобил и малко тренировки ще е на същото ниво... Точно за това казвам че стандарта няма общо с карането... Дай на всеки един от тези прехвалени от теб пилоти от Унгария кола с мощността на тази на Искрен или Оги от Плевен и с окачване тип сопол като моята и ги пусни на Дунев да видиш как ще летят гуми във въздуха
колега няма смисъл да се палиш от коментарите на семкаджиитеимаш доста по широк поглед в/у нещата от хора които са отишли на 1 мероприятие и от него си правят изводи... за какво си седнал да му обесняваш че всяка една кола е коренно различна от другите... както пилотите и пистите... просто наблюдавай отстрани и се забавлявай
+1

П.П. ето и още малко материал http://www.drifting-bg.info/Meetings/Me ... 20show.wmv

- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3