Нови Катастрофи В София - Без Коментар
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- bmw318_94
- младши ентусиаст
-
- Кара: хората да го гледат тъпо
- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Заеби ти че излага на опасност своя живот, ами лошото е че в повечето случаи погубват живота на невинни хора.На такива като им се мре да се застрелят без да убиват други хора. Тез мангалщини само при нас ги има.Няма да се опрайм такаKUM4o написа:Не мога да си представя с кой акъл минават на червено ,мислят си ,че ще минат без поражения.Ебаси хората чесно.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
ИИииииииибати как го смаза
ми те тия пешеходци си мислят че като стъпят на пешеходната и трябва да се влачат като офлюх на релса... А и забележете някои от блъснатите къде минават... Лично съм настръхвал когато некво изкуфяло бабе на 80 години се мисли за Ивет Лалова и тръгва да ми спринтира на път с ограничение 80км или пък некъв дедка да тръгва да минава на място където има ограда с височина над метър между платната.. Е те хората казват че мозъка изветрял с годините ама чак пък нищо да не им е останало на тия 

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Пълно е с олигофрени по пътищата - а от пешеходците колко са направо не е истина - всеки ден виждам някой да пресича на червено на светофар, на пътя между румънското посолство и гара Подуяне сложиха ограда между пътното платно и трамвайната линия - няма нужда да споменавам че вече на няколко места оградата е свалена и пак пресичат малоумниците , да не говоря че една сутрин на път за работа минавам си по "Цариградско шосе" и един (не мога да го оприлича с нищо) си пресича на спирката на рейсовете
За това казват че като изкараш книжка си с единия крак в гроба а с другия в затвора.

За това казват че като изкараш книжка си с единия крак в гроба а с другия в затвора.
THE ONE & ONLY E30
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Гледах го въпросния клип онзи ден и седях ей така
Пълните малумници и шофьори, и пешеходци
Имаше едни жени дето пресичат на пешеходна пътека и текъв бакшиш как ги отнесе....басии...
В крайна сметка никой не мисли!!!

Пълните малумници и шофьори, и пешеходци

Имаше едни жени дето пресичат на пешеходна пътека и текъв бакшиш как ги отнесе....басии...

В крайна сметка никой не мисли!!!

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Ама кво означава влачел се на пешеходна пътека бе, като не може да пресече бягайки да не пресича ли бе хора
Вие слушате ли се ... на пешеходната пътека пешеходеца е с правото си да се движи как си иска, ако ще и на магистрала да е.
Сигурен съм че някой поне от вас са излизали в чужбина и са видяли отношение на пешеходец и към пешеходец
А и това да блъснеш човек е най страшно, виновен невинен.. все тая ако си нормален човек съвестта ще погуби всекиго
Просто съм ужасен от клипа

Вие слушате ли се ... на пешеходната пътека пешеходеца е с правото си да се движи как си иска, ако ще и на магистрала да е.
Сигурен съм че някой поне от вас са излизали в чужбина и са видяли отношение на пешеходец и към пешеходец

А и това да блъснеш човек е най страшно, виновен невинен.. все тая ако си нормален човек съвестта ще погуби всекиго

Просто съм ужасен от клипа

- peshopetrov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: всеки ден
просто нямам думи, пък и никои не мисли , всеки се хвурля па квот стане , и май всички разчитат на късмет
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Acceleration написа:На червено само БМВ-то минава то е с предимство![]()
Надявам се ти не се възползваш от това предимство ...

M - The most powerful letter in the world
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Абе немога да повярвам на очите си какви хора има и те карат сред нас, тия са си за затвора защото са обществена заплаха.При такова грубо нарушение на правилата за движение минаване на червено и предизвикване на тежка катастрофа (например) трябжа според мен една година да лежи или обществено полезен труд и огромна, огромна глоба.Това не тъп а сляп трябва да си за да караш по този начин.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2