Малко Дрифт от В.Търново

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Re: re

Мнение от WeiSTD » 23 Май 2007, 0:48

Във форума също има едно правило че трябва да се пише на български език. Последния път когато проверих, цифрите 4 и 6 не фигурират букви от Българската азбука. :evil:

Темата се изчерпа. . .ако имате още какво да ми кажете, давайте на ЛС.
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: М-ки
Детайли за колата: от ония старите, дето гледат намръщено и само душат за бензиностанций, Е30 май им викаха

!

Мнение от YOKOHAMA » 23 Май 2007, 2:01

Не мога само да разбера ти що толкова даваш акъл на модераторите, постоянно коментираш че темата се била изчерпала, че била за катинар и т.н., а след това самият ти почваш да ругаеш и да даваш компетентни мнения. Ми дай да видим някое твое клипче от писта, щом пистите в Австралия са в изобилие, покажи ни кво можеш там където е безопасно. Недей така бе човек, незнам тая твоя завист от къде идва.

ПС Имам и много други клипчета, за съжаление със същото лошо качество (това не е случайно,просто не искам да се виждат номера на коли и без друго си имаме достатъчно проблеми с куките а келешите в Търново си прехвърлят клипчетата от GSM на GSM и така рано или късно все някоя шапкар ги вижда) и много време се чудих дали да пусна нещо тук, но такива като теб ми убиват желанието, така че мисля от тук нататък да не споделям това което ни носи безкрайно голямо удоволствие.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jori » 23 Май 2007, 9:28

абе Роска не се занимавай с тоя комплексар,гледай си кефа и не му обръщай внемание,той да си дрифти с магаренцето на село
С вратите напред!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: !

Мнение от slavianko » 23 Май 2007, 11:23

YOKOHAMA написа:Не мога само да разбера ти що толкова даваш акъл на модераторите, постоянно коментираш че темата се била изчерпала, че била за катинар и т.н., а след това самият ти почваш да ругаеш и да даваш компетентни мнения. Ми дай да видим някое твое клипче от писта, щом пистите в Австралия са в изобилие, покажи ни кво можеш там където е безопасно. Недей така бе човек, незнам тая твоя завист от къде идва.

ПС Имам и много други клипчета, за съжаление със същото лошо качество (това не е случайно,просто не искам да се виждат номера на коли и без друго си имаме достатъчно проблеми с куките а келешите в Търново си прехвърлят клипчетата от GSM на GSM и така рано или късно все някоя шапкар ги вижда) и много време се чудих дали да пусна нещо тук, но такива като теб ми убиват желанието, така че мисля от тук нататък да не споделям това което ни носи безкрайно голямо удоволствие.
Аааааа такива да ги нямаме. Като се забавлявате искаме и ние да гледаме. :mhihi: :mhihi:
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 23 Май 2007, 13:55

Момчета, стига сте се карали за глупости! На всички тука бензина им е в кръвта!

Евала за изпълненията - много са добри!

Само искам да добава, че Алекс ( момчето от австралия) кара много много добре! Не за друго ми щото аз съм го учил :mhihi: И е много глупаво като гледам кадърно хора да се карат!

Вместо да казваме кой колкохора е вкарал в интезивното, си мерете пишките по друг начин! Картинг, мартинг, писта коли..нещо интересно! Сигурен съм, че всички ще останете доволни и изненадани :)

А сега не бъдете хлапета ми едно наздраве за дрифта и БМВ-тата настрани!

Предишна

Назад към Видео