Porsche 962 at The Ring - a 6:41 lap !!!

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Porsche 962 at The Ring - a 6:41 lap !!!

Мнение от THUNDER » 10 Фев 2006, 15:27

Една легенда от пистовите състезания, с легендарният Дерек Бел зад волана, на легендарна писта с умопомрачителна скорост = време от 6 минути и 41 секунди :shock: :shock: ...

http://www.racingflix.com/getvideo.asp?v=1435
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 10 Фев 2006, 17:11

Порше 956/962 е най-успешния състезателен автомобил в класа си и по специално на 24-часа на Льо Ман (това е преди време е било най-престижното състезание в момента не чак толкова)

Дори и в момента пътната версия на Дауер на базата на 956/962 се води за един отнай-бързите автомобили ( за мен е най-бързия). Дори я аутоскаут24.де се продаваше по едно време Дауер 962 за 1милион и нещо ойро и пишеше шнелсте ваген дер велт.
За повече информация вижте тук:
http://porschefansite.com/ - раздел екзотика и състезателни модели.

Найстина това един уникален автомобил и показва компетентността на фирмата с най-много състезателни победи Порше. :bowdown: :bowdown: :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от THUNDER » 10 Фев 2006, 17:30

Niikoo_1 написа:Порше 956/962 е най-успешния състезателен автомобил в класа си и по специално на 24-часа на Льо Ман (това е преди време е било най-престижното състезание в момента не чак толкова)

Дори и в момента пътната версия на Дауер на базата на 956/962 се води за един отнай-бързите автомобили ( за мен е най-бързия)...

НЕ се обиждай, но според мен маалко ни подценяваш с гореказаното - все пак поназнайваме и за други марки, че и за автомобилните състезания ;). Пък и съм убеден, че голям част от нас мечтаят за Порше...

Ще го отдам на увлечението ти по Порше (съдейки по профила ти) :idea:
Последна промяна THUNDER на 11 Фев 2006, 12:17, променена общо 1 път
Live and let Die!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кръгчета

Мнение от Niikoo_1 » 10 Фев 2006, 17:44

THUNDER написа:
Niikoo_1 написа:

НЕ се обиждай, но според мен маалко ни подценяваш с гореказаното - все пак поназнайваме и за други марки, че и за автомобилните състезания ;). Пък и съм убеден, че голям част от нас мечтаят за Порше...

Все пак ще го отдам на увлечението ти по Порше (съдейки по профила ти) :idea:

Ти пък никой не съм искал да обидя, знам, че има много хора, които разбират, но има и такива дето бас ловя, че не са чували за 956/962 сигурен съм.
Та така нищо и никого не подценявам наясно съм, че има хора дето са много по информирани от мен.
Просто искам да запаля по маркат тези дето нямат инфо за Порше, за това ги написах тея работи.

:uups:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от THUNDER » 11 Фев 2006, 12:31

Niikoo_1 написа:Ти пък никой не съм искал да обидя..

Не съм споменавал дори за обида - може би в желанието си да поднесеш инфо за модела + любовтта ти към марката си го написал официозно и образователно, мое мнение ;)

Иначе поздравления за сайта :) !
Live and let Die!

Назад към Видео