ludiagsm 328turbo vs 600cc 120hp bike
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: ludiagsm 328turbo vs 600cc 120hp bike
Кола срещу мотор на права.....
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Колата си върви и не мога да разбера защо се сравнява с някакви 1000 кубикови и тн. още малко да го пуснем срещу турбинира hayabusa и да му се смеем, че не върви ... Не знам за другите, но на мен темата почна да ми прилича на типичната българска злоба и завист 

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Rainbow написа:Колата си върви и не мога да разбера защо се сравнява с някакви 1000 кубикови и тн. още малко да го пуснем срещу турбинира hayabusa и да му се смеем, че не върви ... Не знам за другите, но на мен темата почна да ми прилича на типичната българска злоба и завист
Не е злоба и завист

http://vbox7.com/play:f593cc04
http://vbox7.com/play:16394717
А сега де

момчета я се стегнете някой от вас карал ли е Р6??? Кви са тея глупости един моторист който може да стартира от място с мотор направо ще пръсне на лудия колата от място, и ако после има настигане не се знае на колко след 200 ще е. Снощи си говорих с лудия и най интересното е, че и той си мисли, че бие Р6ци

не искам да кажа, че Р6 е некво страшилище дори не е нищо особено но просто е мотор и има брутален старт с който скача на аудито на Косио както се вижда на клипа. а между това ауди и лудия разликата на 400м е около 50тина метра такаче най добре се информирайте и тогава пишете щото ставате яко за смях пред хората които са наясно и са карали мотори или наи малко са гледали много такива стартове на живо, старта между Косио и Р6тицата съм го снимал лично на бояна. стига поклони още малко и нещо друго ще му направите на Лудия

не искам да кажа, че Р6 е некво страшилище дори не е нищо особено но просто е мотор и има брутален старт с който скача на аудито на Косио както се вижда на клипа. а между това ауди и лудия разликата на 400м е около 50тина метра такаче най добре се информирайте и тогава пишете щото ставате яко за смях пред хората които са наясно и са карали мотори или наи малко са гледали много такива стартове на живо, старта между Косио и Р6тицата съм го снимал лично на бояна. стига поклони още малко и нещо друго ще му направите на Лудия
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
(bubsa) написа:Rainbow написа:Колата си върви и не мога да разбера защо се сравнява с някакви 1000 кубикови и тн. още малко да го пуснем срещу турбинира hayabusa и да му се смеем, че не върви ... Не знам за другите, но на мен темата почна да ми прилича на типичната българска злоба и завист
Не е злоба и завистПросто хората не са реалисти и мене поне това ме дразни.
А сега де
пич,силни думи от твоя страна,само че едното е от летящ старт,а другото е с кола 4х4.никой не спори че колата на лудия върви много,просто примера който е даден е смешен,а заглавието е яко преувеличено.първо мотора който е на клипа не е кой знае къв,второ изобщо неможа да тръгне,и трето като тръгна не успя да вкара втора.дори и колата да е 600 коня и да го бие ще има малка разлика на 400м и мотора поне 200,300 метра ще е отпред или наравно.....ама чак да изчезне в огледалата от като точка във въздуха.....

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
kirililiev написа:(bubsa) написа:Rainbow написа:Колата си върви и не мога да разбера защо се сравнява с някакви 1000 кубикови и тн. още малко да го пуснем срещу турбинира hayabusa и да му се смеем, че не върви ... Не знам за другите, но на мен темата почна да ми прилича на типичната българска злоба и завист
А сега де
пич,силни думи от твоя страна,само че едното е от летящ старт,а другото е с кола 4х4.никой не спори че колата на лудия върви много,просто примера който е даден е смешен,а заглавието е яко преувеличено.първо мотора който е на клипа не е кой знае къв,второ изобщо неможа да тръгне,и трето като тръгна не успя да вкара втора.дори и колата да е 600 коня и да го бие ще има малка разлика на 400м и мотора поне 200,300 метра ще е отпред или наравно.....ама чак да изчезне в огледалата от като точка във въздуха.....
Примера с С2-ката го дадох,защото тя е малко по-бърза от 28-цата и прави хубав старт...и върви на кантар с Р6-цата,следователно няма как 28-цата да бие Р6 на 400м.
- kirililiev
- ентусиаст
-
- Кара: bmw 328-turbo
- Мечтае да кара: ГОЛФ 3
(bubsa) написа:kirililiev написа:(bubsa) написа:Rainbow написа:Колата си върви и не мога да разбера защо се сравнява с някакви 1000 кубикови и тн. още малко да го пуснем срещу турбинира hayabusa и да му се смеем, че не върви ... Не знам за другите, но на мен темата почна да ми прилича на типичната българска злоба и завист
А сега де
Примера с С2-ката го дадох,защото тя е малко по-бърза от 28-цата и прави хубав старт...и върви на кантар с Р6-цата,следователно няма как 28-цата да бие Р6 на 400м.
извинявай,недочел съм,сори

- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
sa6o_gt написа:момчета я се стегнете някой от вас карал ли е Р6??? Кви са тея глупости един моторист който може да стартира от място с мотор направо ще пръсне на лудия колата от място, и ако после има настигане не се знае на колко след 200 ще е. Снощи си говорих с лудия и най интересното е, че и той си мисли, че бие Р6ци![]()
![]()
+1 добре му е колата но няма шанс с/у 600 пистарка 120 коня конкретно просто трябва моторист прави 100 за под 4 сек цбр-фс и р6 по каталог за ~3.6 сек

(bubsa) написа:kirililiev написа:(bubsa) написа:Rainbow написа:Колата си върви и не мога да разбера защо се сравнява с някакви 1000 кубикови и тн. още малко да го пуснем срещу турбинира hayabusa и да му се смеем, че не върви ... Не знам за другите, но на мен темата почна да ми прилича на типичната българска злоба и завист
А сега де
само да те поправя,че С2ката не е малко по бърза от 28цата а много, тъй като С2ката дава 11,0 а 28цата 12,5 тази секунда и половина е адски много в метри между двете коли примерно около 50метра не ми се смята с точност ама е там някаде

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Смята се средната скорост за последните 1.5 сек на по-бавната кола ... което при Лудия е около и над 180 примерно ... и разликата от 1.5 сек при тази скорост е 75 метра.
без реклами в подписа...

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
alelel абе какво сте се разписали тука бе хаха
човек да не пусне клип4е ебаси
явно като излизам с тая кола трее си турим перманентно 4-5 камери и да снимат вси4ко де що накажем по улиците та барем ми поверват хаха
Ей тва с мотористите ми се е слу4вало десетки пъти просто тоя беше някъв мазохист и след като на няколко старта го то4ковам пак се нарежда и дава газ
та затова го снимах принципно на другите стартове си карам с две ръце и нещата са много по-разли4ни така с една ръка трее да я из4акам да се укроти и след тва сменям на следваща предавака та се подмотвам доста
и пак ви казвам тая кола не е драгаджийка нито е лека нито има подходящи предавки за драг, карам с дизелова ск кутия на която 5-та е 1-ца и диференциял 2,65 колата има сила и предавки за над 310км/4 така 4е няма база за сравнение с на косьо аудито и тн можеби единствено ако направим някъв летящ или засе4ка по магистралата и нещата ще си покажат .
Отностно Лесново и старта със Скайлайна на Даниел кво да ви кажа първо колата даваше 12,9 след това олекотих малко там резервни гуми крик инструменти бутилката с азота (в момента не пръскам но скоро може да и пръсна едни 100 коня шот) махнах също разни туби там с масло вода и бензин абе към 70 кила баласт разбира се не съм махал компоненти от аудиосистемата до последно на старта си слушах AC-DC с пълна сила
та с разтоварването 70кила и колата даде 12,57
Понеже малко ми беше богата на бензин нагоре при около 1,6 бара налягане на турбината горивната смес беше 9,6 та леко ка4их налягането ,в следсвие на което горивната смес отиде на 13 и малко нагоре та се наложи да обогатя допълнително в тази зона и също върнах аванса с 3% та в крайна сметка сместа стана на 11.8-12 и естествено започна да ускорява доста по-бързо та това нещо беше преди да започне клас стрийт и викам сега е ок колата паркирам и си 4акам реда
. Кофти жребий ми се падна със скайлайна ама, шанс
аз така или ина4е не съм се надявал на нищо в това състезание исках просто да си давам малко газ и да видя реалното време на колата ,но както и да е. На старта аз си тръгнах нормално а колегата със скайлана просто се замота каза ми после 4е имал грижи с лаунчконтрола на колата както и да е до 3-та скорост нагоре си бях сам в о4акване скайлайна поне да се приближи, но не би викам си ебаси нещо е станало сигурно ще повтаряме старта и върнах газта на 100м преди финала обръщам се и в същия момент скайлайна мина покрай мен на пълна газ
та така аз финиширах с време 14,2 и 120км терминална демек по инерция
, а даниел с 12,542 секунди и 198,79 терминална
, ако не бях върнал газта със сигурност дани нямаше да ме настигне защото след последното ми време 12,57 колата вървеше по чисто и ускоряваше значително по-добре
та най-вероятно щях да вляза в ниските 12-ки но как кават некой юзЪри: шАнс
мойте приятел4ета ме базикаха яко викат как можа бе да му е.а ма...та кво се оглеждаш газ докрай и тва е
то затова драгстерите нямат огледала дават газ и не им пука има ли някой до тех или не
ама как и да е....
Та това е целата работа за момента 328-цата изобщо не е за тая работа в момента обмислям да направя едно бмв за драг което да дава поне некви високи до ниски 11-ки и пак да е стрийт, но това не е окончателно ще видим по нататък в момента ми предтоят други по-важни разходи почнал съм едно къщенце с голям гараж
и това ми е преоритет
Поне в едно 90% съм сигурен че карам една от най-бързите подвижни дискотеки в бг и не само
това е отмен
пп:на тези дет мн говорят първо да направят или поне да се повозят в некоя силна кола и после да правят изводи и тн. ако много им е зор да дават некви пари 500-1000лв да зимат неква 600-ка или хилядарка да ходиме на магистралата и да с еубедят реално какво се случва от 200 нагоре айде със здраве аз отивам да мия колата че днес пак съм по баловете

Ей тва с мотористите ми се е слу4вало десетки пъти просто тоя беше някъв мазохист и след като на няколко старта го то4ковам пак се нарежда и дава газ

Отностно Лесново и старта със Скайлайна на Даниел кво да ви кажа първо колата даваше 12,9 след това олекотих малко там резервни гуми крик инструменти бутилката с азота (в момента не пръскам но скоро може да и пръсна едни 100 коня шот) махнах също разни туби там с масло вода и бензин абе към 70 кила баласт разбира се не съм махал компоненти от аудиосистемата до последно на старта си слушах AC-DC с пълна сила

Понеже малко ми беше богата на бензин нагоре при около 1,6 бара налягане на турбината горивната смес беше 9,6 та леко ка4их налягането ,в следсвие на което горивната смес отиде на 13 и малко нагоре та се наложи да обогатя допълнително в тази зона и също върнах аванса с 3% та в крайна сметка сместа стана на 11.8-12 и естествено започна да ускорява доста по-бързо та това нещо беше преди да започне клас стрийт и викам сега е ок колата паркирам и си 4акам реда

та най-вероятно щях да вляза в ниските 12-ки но как кават некой юзЪри: шАнс

Та това е целата работа за момента 328-цата изобщо не е за тая работа в момента обмислям да направя едно бмв за драг което да дава поне некви високи до ниски 11-ки и пак да е стрийт, но това не е окончателно ще видим по нататък в момента ми предтоят други по-важни разходи почнал съм едно къщенце с голям гараж

пп:на тези дет мн говорят първо да направят или поне да се повозят в некоя силна кола и после да правят изводи и тн. ако много им е зор да дават некви пари 500-1000лв да зимат неква 600-ка или хилядарка да ходиме на магистралата и да с еубедят реално какво се случва от 200 нагоре айде със здраве аз отивам да мия колата че днес пак съм по баловете

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Изчерпателен отговор