За тези които нямат м6 ...
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
9 мнения
• Страница 1 от 1
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
За тези които нямат м6 ...
http://www.youtube.com/watch?v=UGdlsYieQmA
Ето един пълен оглед на тази уникална кола ..
Просто е уникална
Ето един пълен оглед на тази уникална кола ..

Просто е уникална

a b c d e f g h i j k l, but M is something Special ...
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Re: За тези които нямат м6 ...
Без аналог е този автомобил 

- jbankov
- ентусиаст
-
- Кара: e46 M54 '01
- VaSeToo0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i ///M
Много красива 

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
Всичко хубаво ама вътре разположението на барчето и таблото е супер отвратително. Средната конзола не е както винаги е била само за шофьора типично за БМВ а буквално прилична на Сивика на жена ми само дето е гъч с електроника. Вместо да направят барчето да ти е удобно те го вдлъбнали навътре. Въпрос на вкус обаче коколкот пъти съм се качил било то в новата 5-ца, 6-тица или 7-мица и не съм оставал очарован.
Сега няма да коментирам пък че тоя дървен фурнир подхожда на спортното излъчване на една 6-та серия толкова колкото на свинче звънче. Все едно на ферари да сложиш дизелов мотор

Сега няма да коментирам пък че тоя дървен фурнир подхожда на спортното излъчване на една 6-та серия толкова колкото на свинче звънче. Все едно на ферари да сложиш дизелов мотор

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
slavianko написа:Всичко хубаво ама вътре разположението на барчето и таблото е супер отвратително. Средната конзола не е както винаги е била само за шофьора типично за БМВ а буквално прилична на Сивика на жена ми само дето е гъч с електроника. Вместо да направят барчето да ти е удобно те го вдлъбнали навътре. Въпрос на вкус обаче коколкот пъти съм се качил било то в новата 5-ца, 6-тица или 7-мица и не съм оставал очарован.
Сега няма да коментирам пък че тоя дървен фурнир подхожда на спортното излъчване на една 6-та серия толкова колкото на свинче звънче. Все едно на ферари да сложиш дизелов мотор![]()
казано с точните думи

- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Махагона и на мен не ми допада
без значение на каква кола е.

- RadoIvanov
- кандидат ентусиаст
-
Красавица отвсякъде. 

Супер е колата, но на мен така ми се струва, или дори при дръпната седалка отзад има 5см за краката на задните пътници

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
9 мнения
• Страница 1 от 1