БМВ Е36 - родено с идея за дрифт
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
наясно съм, че това не е дрифт, но не намерих подходяща дума за това което правя, защото не е нито бърноут, нито нищо... и все пак от това което стана предизвика усмивки на хората които бяха там.... а коментарите бмв е 36 не става за дрифт- абе вие акъл имате ли, коя кола е по лесно да я завъртиш мерцедеса, голфа, фиятката или някоя друга... и повече от колата нямам какво да очаквам та тя е едва 115к.с и асвалта е много грапав, ако искате да сменя заглавието бмв Е36 нестава за нищо 

кой кара?..... Аш ли карам?
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
alex_matrix написа:...
Алекс, сигурен съм, че знаеш кой е този -->

интересно ми е мнението ти, дали случайно колата е е36 или не?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- alex_matrix
- младши ентусиаст
-
vicho написа:alex_matrix написа:...
знам кой е много добре, но повярвай ми много малко неща са останали от е36

Monster Energy Drift Athlete
2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

2014 King of Europe Street Legal Champion
2013 King of Europe Street Legal Champion
http://www.facebook.com/alexmatrix

- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
Пич мен пък ме кефи че не се нацупи като ти казаха мнението си различни хора ! И продалжавай да си връткаш на воля и изобщо да не ти пука само внимавай със заглавията успех от мен.ikata написа:...
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
xpl0d написа:Ако тва е стандартна IS-ка евалата майнасъс сток кола който може по-добре да снима и показва иначе
Всички ли, които ги виждаме на пистите са "барани"?
Все пак са 140 коня да !!!не забравяме!!!, конете са си доста. Смели думи са тея - който може повече т.н. т.н. звучи малко като - има ли по-добри? -.-
Поздрави, Мартин.
ПП Съжелявам, че разбозявам темата, просто не издържах.
- xpl0d
-
-
Asterix написа:xpl0d написа:Ако тва е стандартна IS-ка евалата майнасъс сток кола който може по-добре да снима и показва иначе
Всички ли, които ги виждаме на пистите са "барани"?
Все пак са 140 коня да !!!не забравяме!!!, конете са си доста. Смели думи са тея - който може повече т.н. т.н. звучи малко като - има ли по-добри? -.-
Поздрави, Мартин.
ПП Съжелявам, че разбозявам темата, просто не издържах.
Не да са барани по начина по който си мислиш. Имах впредвид ако е без шпер евалата. И не че предизвиквам някой, ама нали нападат момчето "то тва дрифт ли е" тинтири минтири и аз затва викам, който може повече с подобна, небарана кола да покаже, не да ми са праи на дървен професор, развивайки си някви теории тука кое било дрифт кое не било.

- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
xpl0d написа:Не да са барани по начина по който си мислиш. Имах впредвид ако е без шпер евалата. И не че предизвиквам някой, ама нали нападат момчето "то тва дрифт ли е" тинтири минтири и аз затва викам, който може повече с подобна, небарана кола да покаже, не да ми са праи на дървен професор, развивайки си някви теории тука кое било дрифт кое не било.
Извинявам се за неточността, не съм забелязал, че е 113 коня колата. Реално това не е дрифт, наистина. Това са слънца, донъти и т.н. или както момчето е писал осмици. Всеки е започнал от някъде, никой не е започнал да пързаля завои с 70+ км/ч и т.н. Просто не виждам защо ти, а не колегата, се обиждаш толкова.
- xpl0d
-
-
Asterix написа:xpl0d написа:Не да са барани по начина по който си мислиш. Имах впредвид ако е без шпер евалата. И не че предизвиквам някой, ама нали нападат момчето "то тва дрифт ли е" тинтири минтири и аз затва викам, който може повече с подобна, небарана кола да покаже, не да ми са праи на дървен професор, развивайки си някви теории тука кое било дрифт кое не било.
Извинявам се за неточността, не съм забелязал, че е 113 коня колата. Реално това не е дрифт, наистина. Това са слънца, донъти и т.н. или както момчето е писал осмици. Всеки е започнал от някъде, никой не е започнал да пързаля завои с 70+ км/ч и т.н. Просто не виждам защо ти, а не колегата, се обиждаш толкова.
Пак не ме разбра

Не че се обиждам, ама са чудя на другите - вместо да се кефят човека със 110 коня как върти, те точно напротив го нападат - ма не било дрифт, колата не била дрифтачка и му убиват напразно ентусиазма на момчето. Ми да, не се плъзга със 100 по завоите ама се пак добро се е получило пък и дето ти викаш се отнякъде тряаа се почне.

alex_matrix написа:vicho написа:alex_matrix написа:...
знам кой е много добре, но повярвай ми много малко неща са останали от е36
Ми то няма дрифтачка с оригинални части и на нисаните всичко се сменя...Но тези работи ти ги знаеш много по добре от мен.
Но точно тази кола си има и заводски части като например тампоните на бомбетата

Абе що не спрете да пишете глупости не мога да разбера?Какво толкоз прави?Дане би да я бута с крак тая кола че да се върти така!Дава и газ, има сулук колата, врътка се, прави си осморки и това е!Всеки дето някога е карал кола и малко е с акъла си ще го направи това!Към автора на темата, нищо лично пич, продължавай така, всички оттам сме започнали!Само заглавието ти е малко неточно иначе няма нищо лошо да си караш и да се снимаш!Успех!
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2