m3 e92 vs rs4
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Еми незнам колега. В този сайт http://www.evo-s.co.uk/shop/index.php?c ... _3032_2489 я дават петицата, че след ремапа става 350к.с и 720н.м. С този въртящ момент мисля, че е напълно възможно.
Prokudeniq написа:Pavel написа:Ти па къде виде да защитавам ауди бе смотан. Гонката с Курвета съм я дал като пример заради поста на другия заблуден малоумник дето вика, че М3-ката била най-бъразата кола при съотношение килограм-конска сила.
Ти нещо много отворен го даваш бре дечко. Като си толкова напред с материала намери ми една серийна кола с килограмите и конете на БМВ и да е по бърза от него. Даже неможеш и да смяташ. Требе те върнат още в децката градина, там децата като теб ги учат със сметала и броеници да смятат. Оди си купи сухо мляко от аптеката и си напълни шишето с биберона и като пораснеш тогава се опитвай да даваш мнения, а ако майка ти още кърми може да и посмучиш от бозката.![]()
Курвета е със съотношения 0,275 к.с на килограм (това е за 390 коньовия), а М3 е с 0,254 к.с. на килограм. Ако незнаеш как да го сметнеш питай учителката в детската ти градина. Аман от недоучени деца като тебе в тоя форум
Е добре де, мене кво ме боли, че от БМВ са я направили тежка ? Те следващата може да я направят 4т. и ти пак ще ми викаш, че е най-бързата в съотношение............. Мани тия съотношения, гледат се класовете. И това, че някой не е изкарал повече коне или е направил дадена кола тежка си е техен проблем. Не е най-бързата в нейния клас и това е положението. Американците я мачкат, за японците да не говориме, че GTR-a я прави смешна. Нямам нищо против колата ама това, че си фен на дадена марка не значи, че всичко нейно е най.
- Prokudeniq
- младши ентусиаст
-
Pavel написа:Prokudeniq написа:Pavel написа:Ти па къде виде да защитавам ауди бе смотан. Гонката с Курвета съм я дал като пример заради поста на другия заблуден малоумник дето вика, че М3-ката била най-бъразата кола при съотношение килограм-конска сила.
Ти нещо много отворен го даваш бре дечко. Като си толкова напред с материала намери ми една серийна кола с килограмите и конете на БМВ и да е по бърза от него. Даже неможеш и да смяташ. Требе те върнат още в децката градина, там децата като теб ги учат със сметала и броеници да смятат. Оди си купи сухо мляко от аптеката и си напълни шишето с биберона и като пораснеш тогава се опитвай да даваш мнения, а ако майка ти още кърми може да и посмучиш от бозката.![]()
Курвета е със съотношения 0,275 к.с на килограм (това е за 390 коньовия), а М3 е с 0,254 к.с. на килограм. Ако незнаеш как да го сметнеш питай учителката в детската ти градина. Аман от недоучени деца като тебе в тоя форум
Е добре де, мене кво ме боли, че от БМВ са я направили тежка ? Те следващата може да я направят 4т. и ти пак ще ми викаш, че е най-бързата в съотношение............. Мани тия съотношения, гледат се класовете. И това, че някой не е изкарал повече коне или е направил дадена кола тежка си е техен проблем. Не е най-бързата в нейния клас и това е положението. Американците я мачкат, за японците да не говориме, че GTR-a я прави смешна. Нямам нищо против колата ама това, че си фен на дадена марка не значи, че всичко нейно е най.
За пореден път се убеждавам, че нищо не знаеш. Първо не си запознат с класовете. Както ти казах Курвета е в класа на М6 и пада много здраво от баварския мускул, а на всичкото отгоре к**ва е спортен автомобил. БМВ не правят спортни коли, те правят седани със спортен дух и пак мачкат на пътя здраво. Американците си ги сравнявай с порш, мазерати, ферари и др. такива. Наскоро имаше сравнение най-слабия порш карера срещу най-силния сериен американец. Оказа се че немските атмосферни 340 коня са много повече от америкаските 500. Евала им на батковците от юнайтет стейтс, много добре правят визия на автомобила и добре ги тунинговат с джанти и турбо чарджъри, но каквото и да правят европейските автомобили винаги си остават най-бързи и качествени. А и в момента най-бързия седан в света е на БМВ - Хурикан. Защо ли от G-Power не напраиха толкоз бърз Американец а винаги се спират на европейски автомобили

Последна промяна Prokudeniq на 01 Мар 2009, 2:33, променена общо 2 пъти
Няма нищо по-страшно от активната глупост.
.
За пореден път се убеждавам че в нашия форум е пълно с хейтъри на нашата марка.Не знам само защо не се регистрират в друг и там да си леят комплексите и злобата 

- drift2g
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320i, Nissan Silvia
- Мечтае да кара: Е60 М5, 135tii
Не знам изобщо това мом4е павел ли е къв е кво разбира от коли и класове. В класа на Е90 М3 са Mercedes C63AMG Audi RS4 и Lexus IS-F и М-ката ги МАЧКА тежко. И тва не го казвам аз а хората от Top Gear и Fifth Gear то4ка по въпроса. И за финал да цитирам Jeremy Clarkson от Top Gear след теста с мерника и олимпиадата: Те са много добри копия на М3, но да не забравяме 4е все пак са копия.
Fuck life before life fucks you!!!
Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

Красота и изящество на материала
http://www.youtube.com/watch?v=zPHuq_QFido Е46 + карач=

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2