Джигит или Диагноза Голфаджия ?!
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
X-citer написа:Impasse написа:Някой знае ли на кого е песента "голфаджийската"?А пък тази от другия клип е уникална
![]()
Juice - Beli Grom Gti 16v Ft. Ila http://vbox7.com/play:283c89df

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
В голфаджийския клип на 7:14 има даже стикерче на VWclub.bg на стъклото
Иначе приятели не се притеснявайте. Има и клипче за BMW джигитите
Някой някъде каза:
"Във всяко стадо има мърша"
Радвам се, че поне тук сте по-отворени пичове и не се засягате така лесно. Във VW изреваха на умирачка
Имам чувството, че жените да им бях наеб*л щяха да ми простят, но обидата за верния ГоУф - НИКОГА!
Поздрави и не се връзвайте като голфаджиите. Това са само клипове

Иначе приятели не се притеснявайте. Има и клипче за BMW джигитите

Някой някъде каза:
"Във всяко стадо има мърша"
Радвам се, че поне тук сте по-отворени пичове и не се засягате така лесно. Във VW изреваха на умирачка

Имам чувството, че жените да им бях наеб*л щяха да ми простят, но обидата за верния ГоУф - НИКОГА!

Поздрави и не се връзвайте като голфаджиите. Това са само клипове

Пак не разбрахте
На идиота (джигита) и летни кънки да му дадеш пак ще прави простотии. Това е и идеята на трите джигитски клипа.
Всички които са приели тези материали лично и са се обидили нека се замислят кое ги провокира да се цупят?!?
Сматам, че не е обиден нито голфа като голф, нито BMW като марка, нито някой от автоклубовете и форумите.
Клиповете са ДЖИГИТСКИ и нека не ги обвързваме с конкретна марка МПС.

На идиота (джигита) и летни кънки да му дадеш пак ще прави простотии. Това е и идеята на трите джигитски клипа.
Всички които са приели тези материали лично и са се обидили нека се замислят кое ги провокира да се цупят?!?
Сматам, че не е обиден нито голфа като голф, нито BMW като марка, нито някой от автоклубовете и форумите.
Клиповете са ДЖИГИТСКИ и нека не ги обвързваме с конкретна марка МПС.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
е30
ти нещо не си разбрал. Не се коси... то в клипа на ГТИ повер никъде не се споменава БМВ щото, те само са по-добри от мерник орел и олимпона и знаят, че сме батки
Абстрахирай се 

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Pe3a4
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30 палатка и Е38 735и баткомобила
- Мечтае да кара: М20-ката дълги години
- Детайли за колата: Необикновена
- leonardo_vd
- Потребител
-
- Кара: Golf mk1 1.8 20v turbo
- Мечтае да кара: R32 turbo
- Детайли за колата: Двигател от голф 4 1.8 20в турбо, с турбо от Ево TD06 16G-HR
Pe3a4 написа:Селенията ходи по гоулфаджиите ...
Добре гражданино. Добре че имат имунитет

Колкото и да не ви е приятно клипа е много добре направен.
- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
- dobo-is
- младши ентусиаст
-
- Кара: остъклена тераса
- Мечтае да кара: open wheeler
JUICE са си яки сръбски чакали,независимо какво пеят ...
което ми напонмя че всички се кефиме на дрифтаджийски клипчета озвучени със kes kolica,и казваме че са номер 1 коети си е и така де ..
а сега като изкараха парцал за GTI и се изсрахте на хубавото,браво колеги нямате равни ...то май за това не се подиграват всички други автомобилни форуми ...хвала вам ...
а и да си признаем че GTI-тата па да не споменавам многоуважаваното от мен GSI ,че ни са като трън в задника ...тва отделно ...
което ми напонмя че всички се кефиме на дрифтаджийски клипчета озвучени със kes kolica,и казваме че са номер 1 коети си е и така де ..
а сега като изкараха парцал за GTI и се изсрахте на хубавото,браво колеги нямате равни ...то май за това не се подиграват всички други автомобилни форуми ...хвала вам ...
а и да си признаем че GTI-тата па да не споменавам многоуважаваното от мен GSI ,че ни са като трън в задника ...тва отделно ...
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2