"TST-Racing" Опел Вектра 0-280+++км/ч

Видео клипове с участието на нашите любими Баварци.

Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kelesha » 02 Дек 2004, 0:42

landikar написа:Ама 6-та си я включва с некакво мноооооо гадно движенийце,мама му стара. Вече отишъл на 250,другите са на прекъсвач и нема накъде повече,а нашия се хили доволно и шляп,6-та. :driving::D.

На пета и 260 прави тя ако я вкарам в прекъсвача :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Castor » 02 Дек 2004, 9:40

© написа: Наистина изглежда по-бавно отколкото е всъщност

Преди време имаше постнат линк към видео на един "рускан" :) - Миша май беше с БМВ Е39 М5 как гони на магистрала през трафика едно Ауди РС4 МТМ600... че и там изпреварванията не изглеждаха да са с 240-250, но в същност...

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 05 Дек 2004, 18:24

Да , абсолютно вярно е това . Аз преди да отида на парвото WRC в живота ми си купих спецялно видео камера на изплащане и то доста добра . И винаги до ден днешен като снимам и на камерата изглежда по-бавно от колкото е в действителност освен ако обекта не минава перпендикулярно на мен . Според мен е от кадрите в секунда или нещо от тоя род , можеби трябва да се снима с високоскоростна камера(повече кадри в секунда) :dunno:

Маняк . Евала ! :twisted:
Най-мразя да съм прав!!!

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 07 Дек 2004, 11:15

Скороста може да се докара от човека който снима но по принцип изглежа доста по малка - тук пуснах едно видео на което минавам с 280+ покрай камерата на прекъсвач на 4-та а реално изглежда с не повече от 120 :uups:
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Предишна

Назад към Видео