Ауди S6 Vs. Бмв M5 Vs. Мерцедес E63 Amg
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- ggb
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сбъдна мечтата си.....
- Детайли за колата: BMW E38 740 i black
А виж за трабант може той се сглабя в книжарницатаAnthony_J написа:LUDIA55, като ти гледам правописа, трудно ще събереш пари и за трабант.

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Anthony_J написа:LUDIA55, като ти гледам правописа, трудно ще събереш пари и за трабант.
Колега , мани го тоя бе

Ако е толко навит за гонка с М5 ,нека пусне тема в "streetracers" има тука една тъмносиня Мка

Георги Пенчев
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
Re: "СРАВНЕНИЕ":))))))))))
Ма на живо ли караш E63, или на NFS-тоLUDIA55 написа:Ей смешни мамини дечица...какво ви разбират глвите на вас от коли бе а?всички вие с компетентните мнения,от каде я черпите тая информация ?какви коли карате ?3-чици за по 5-6 хил. лв.))смешковци,по какво можв една м5 да се ери с е63 бе идиотчета.аз имам 63 и ако някои пожелае може да ги изкараме някаде и да се види наживо за какво става дума...а не да гледате разни клипчета в нета и да пражите коментари.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ също и че в интериора няма място за сравнение бе?БМВ и АУДИ са като 10 години по-стари и по- евтини коли в сравнение с 63-та.а за вървене няма място за сравнение.МАМИНИ ДЕЧИЦА,КАРАИТЕ СИ БАНГИИТЕ И ПОМНЕТЕ ЕДНО: КОЛАТА Е САМО ЕДНА И ТЯ Е МЕРЦЕДЕС:)))))))))ТОВА СТЕ ГО ЧУВАЛИ И ПРЕДИ ,НАЛИ СМЕШКОЦИ???

- Nikito_nn
- ентусиаст
-
- Кара: му се с шпер
Re: "СРАВНЕНИЕ":))))))))))
LUDIA55 написа:Ей смешни мамини дечица...какво ви разбират глвите на вас от коли бе а?всички вие с компетентните мнения,от каде я черпите тая информация ?какви коли карате ?3-чици за по 5-6 хил. лв.))смешковци,по какво можв една м5 да се ери с е63 бе идиотчета.аз имам 63 и ако някои пожелае може да ги изкараме някаде и да се види наживо за какво става дума...а не да гледате разни клипчета в нета и да пражите коментари.НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ също и че в интериора няма място за сравнение бе?БМВ и АУДИ са като 10 години по-стари и по- евтини коли в сравнение с 63-та.а за вървене няма място за сравнение.МАМИНИ ДЕЧИЦА,КАРАИТЕ СИ БАНГИИТЕ И ПОМНЕТЕ ЕДНО: КОЛАТА Е САМО ЕДНА И ТЯ Е МЕРЦЕДЕС:)))))))))ТОВА СТЕ ГО ЧУВАЛИ И ПРЕДИ ,НАЛИ СМЕШКОЦИ???
Ей блясъчко мечтателника, като си толкова голям що не покажеш снимка на магарето йори.Може да напишеш в стрийт-та, сигурен съм че има някоя е 30-ка която да те направи по смешен отколкото си сега

20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2