Бързи въпроси и отговори при G2Х
Модератор: Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори при G2Х
Jorixa написа:nxn написа:streetz написа:Това с паленето с три натискания колко го мъчих и аз отначалоНъцки.
Доста недомислици има в тая кола, като например невъзможността да махнеш автоматичното заключване - страшна тъпня, всеки път като спра да взема пътник трябва да я отключвам ръчно или да местя на Р джиджавката за скоростите. Или пък климатичната система - уж е на авто, ама вентилатора не е автоматичен и пак трябва да го ръчкаш ако искаш да стопли/охлади по-бързо. Или ако пипна дръжката сама се отключва като е в мен ключа, което не ми харесва, ама също не може да се изключи (явно да им е удобно на крадците). Писукането за ограниченията на скоростта трябва на всяко палене да се гаси (поне има shortcut от волана за това).
Повечето неща сигурно ще могат да се кодират, ама някакси не остава добро впечатление подобни елементарни настройки да липсват.
Много от тези неща се решават с бимеркод, който го качват безплатен във форума, а и иначе е под 100лв, и кабел от китай за 20тина лева. Аз така бая неща си базикам и е много лесно.
Къде го качват безплатен ?
viewtopic.php?f=1&t=384275&start=1290 - тука в основният форум го има.
streetz написа:vicho написа:А може ли да попитам, защо някой би искал да си пали колата от разстояние?
п.с. не се заяждам, просто ми е интересно
Предварително охлаждане/затопляне.
Още преди 6-7 години съседа така си палеше Шкодата отдалечено, докато аз стържех лед.
Да, аз като съм с плъгин хибрида и мога так да пускам да топли/охлажда и е много добре зимата, ако си някъде, или лятото на морето.
- Jorixa
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 G05/X1 F48
- Мечтае да кара: 911
Re: Бързи въпроси и отговори при G2Х
streetz написа:vicho написа:А може ли да попитам, защо някой би искал да си пали колата от разстояние?
п.с. не се заяждам, просто ми е интересно
Предварително охлаждане/затопляне.
Х5-цата ми го поддържа тва и без да пали. Вярно, по-бавно е и не загрява много силно, ама върши няква работа