С какви гуми карате?
Модератор: Технически модератори
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: С какви гуми карате?
don_gori написа:А какво ви е мнението за aftermarket джантите, гледам се е напълнило с обяви на нови джанти (реплики естествено)
G30-ката я карам с 19-ки афтърмаркет реплики. За 2 години не са имали проблем. Не съм имал криви джанти и тн. Взех ги от Пловдив от един магазин, имаха ги директно налични.

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Оглеждам се за патерица, че така без резервна гума по закона на Мърфи за всеобщата гадост е въпрос на време да ям дедовия
Бях се засилил да си поръчам оригинална, но рекох все пак да погледна дали няма гугъл да предложи алтернатива и попаднах на тези чехи : https://www.emag.bg/vendors/komplekt-gu ... _-11561085
Някой има ли отзиви за тях, купували ли сте? Към 200 лв е разликата за 17-ска спрямо ОЕМ, та не изглежда лоша идея.
И крик ще трябва. Оригиналния е този 71126889181, но залягах онзи ден да гледам и напомнят на Е46 дупките, та може да се пробва.

Някой има ли отзиви за тях, купували ли сте? Към 200 лв е разликата за 17-ска спрямо ОЕМ, та не изглежда лоша идея.
И крик ще трябва. Оригиналния е този 71126889181, но залягах онзи ден да гледам и напомнят на Е46 дупките, та може да се пробва.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
Много зависи с какви спирачки си, по-назад в темата съм пуснал снимки от моето приключение с патерицата. Но аз съм с M-Sport brackes което допълнително утежнява ситуацията, ако си с нормални дискове и апарати би следвало да се побере стандартна патерица за G2x серия. Като моята патерица става само на задната гума, за отпред си взех фланец понеже вече патериците ставаха по 7-800лв
Като съвет мога да ти дам също и да погледнеш членските карти на СБА , аз мисля да си вземам такава като стане време за ГТП , цената ти покрива прегледа, но получаваш бонус безплатна пътна помощ която за България е ок като вариант

Като съвет мога да ти дам също и да погледнеш членските карти на СБА , аз мисля да си вземам такава като стане време за ГТП , цената ти покрива прегледа, но получаваш бонус безплатна пътна помощ която за България е ок като вариант

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Със стандартните спирачки съм. Гледам от мерцедесите пасват джантите - еднакви са междуболтово разстояния и централен отвор, но ЕТ е по-голямо от на G20, та не знам дали това не дава отражение и при патериците. Докато тия от Емаг уж ги дават да пасват точно за модела .. ама само уж, та затова рекох да питам тук
СБА карта имах на старата кола, даже се възползвах 2 пъти от пътната помощ и съм много доволен. То в България не е страшно - гумаджии под път и над път, приятели ще помогнат, все някак ще се оправя. Но да тръгна лятото за Гърция примерно, и заради спукана гума да си прецакам почивката в чакане на пътна помощ и търсене на гумаджийница, и то ако имам късмет да е само спукана, а не сцепена - не ме кефи нещо идеята.
Като стана дума за пътна помощ наскоро попаднах на това, но ми се вижда прекалено хубаво, за да е истина
https://www.bmw.bg/bg/topics/offers-and ... tance.html Има някоя уловка сигурно, няма как да е безплатна.

СБА карта имах на старата кола, даже се възползвах 2 пъти от пътната помощ и съм много доволен. То в България не е страшно - гумаджии под път и над път, приятели ще помогнат, все някак ще се оправя. Но да тръгна лятото за Гърция примерно, и заради спукана гума да си прецакам почивката в чакане на пътна помощ и търсене на гумаджийница, и то ако имам късмет да е само спукана, а не сцепена - не ме кефи нещо идеята.
Като стана дума за пътна помощ наскоро попаднах на това, но ми се вижда прекалено хубаво, за да е истина

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.