Въпроси и съвети при избор на G2X
Модератор: Технически модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: Въпроси и съвети при избор на G2X
В официален дилър откупуванията са така. Удобството струва доста. 5 цифрени разлики има и за доста по-евтини коли.
- krissso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20
Съвсем наскоро се отбих в АБ да питам каква им е комисионната за продажба на клиентски автомобил - 7% от продажната цена. Отделно има такса преглед от 890лв... Твърде дебело ми се вижда. Иначе по същата схема съм купувал Ф10 от Дарукар и беше доста добра покупка.
Здравейте обмислям покупка на БМВ Г21 и се двоумя между 320 дизел и 330е.По принцип шофирам всеки ден градско около 15-20км и всеки уикенд окол 250-280км извънградско до една вила.Като цяло не навъртам не повече от 15-18к на година като 18 ми е максимума.В момента карам е91 330хд.аще съм благодарен за някакви насоки,плюсове и минуси на колите,като това с по малкия багажник на 330 е не ми е проблем.
- babayaga
- Потребител
-
- Кара: E91
С 330е минавам 35-45 км лятото градско, сега като е студено пробега спадна на 20-25 км заради отоплението от парното. Предполгам като скове студ под нулата още ще падне пробега. Хубавото е, че имаш на разположение бензин
За дълъг път неудобното е, че резервоара е малък и по-често трябва да спираш да зареждаш. За мен това не е проблем, но е хубаво да го имаш предвид. По магистрала шофираш само на бензин като цяло. Иначе е супер колата, преди карах 320д.
За дълъг път неудобното е, че резервоара е малък и по-често трябва да спираш да зареждаш. За мен това не е проблем, но е хубаво да го имаш предвид. По магистрала шофираш само на бензин като цяло. Иначе е супер колата, преди карах 320д.