Мнение за G20/G21 320xdrive mild hybrid

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Re: Мнение за G20/G21 320xdrive mild hybrid

Мнение от vicho » 28 Сеп 2025, 19:45

In_Memoriam написа:
Сериозно? :mhihi:
За 5000 правят пълен ребилд на кутия + допълнителни пакети съединители + сваляне и качване на кутия, а пичът взима 1/2 за масло :kuku: Няма лошо, щом има кой да ги дава :mhihi:

това все пак е ГЕРОВСКИ МОТОРСПОРТ, а не някакъв случаен сервиз из Европата :mhihi: :ok:

в тоя ред на мисли Явор Юзера колко взема за масло, че ме е баннал във фейса (понеже истината боли) и не ми вдига телефона :mhihi:

п.с. разгледах му фейсбука на тоя лалугер геровскито... БОЖЕ МИЛИ ГОСПОДИ!!! :shock: :mhihi: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :banghead: :ranting: :bchug: :ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на дядо си е30ската
Мечтае да кара: подводница с шпер

Мнение от Войводата » 29 Сеп 2025, 17:10

vicho написа:
In_Memoriam написа:
Сериозно? :mhihi:
За 5000 правят пълен ребилд на кутия + допълнителни пакети съединители + сваляне и качване на кутия, а пичът взима 1/2 за масло :kuku: Няма лошо, щом има кой да ги дава :mhihi:

това все пак е ГЕРОВСКИ МОТОРСПОРТ, а не някакъв случаен сервиз из Европата :mhihi: :ok:

в тоя ред на мисли Явор Юзера колко взема за масло, че ме е баннал във фейса (понеже истината боли) и не ми вдига телефона :mhihi:

п.с. разгледах му фейсбука на тоя лалугер геровскито... БОЖЕ МИЛИ ГОСПОДИ!!! :shock: :mhihi: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :banghead: :ranting: :bchug: :ok:

Е какво те учудва , имам 3 случая да идват клиенти с оферти след него , тоест клиента е отишъл правят му оферта вижда му се скъпо и идва при мен с офертата от Герката и вика тая оферта добре ли е .. Аз стоя и гледам , смятам премятам х3,14 даже ги прехвърлям и пак не мога да докарам неговата оферта. Става дума за х3 ф25 2.8 бинзин n20 , счупила плъзгач на веригата и прескочила зъб , неговата оферта беше 8к лв. аз ги докарах до 4300лв. с биелните лагери. По - интересното , че в офертата беше вписана помпа за високо налягане и куп други безмислени неща за смяна който нямат общо с проблема на колата :conf:
„Така, както сам можеш да си счупиш колата, никой друг не може да ти я счупи.“ — Божинката :dummy:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 30 Сеп 2025, 12:03

Напълно разбирам, че може да са по-високи цените, предвид изграденото "име" и реномето колкото и забавно да звучи :mhihi: , но един комплект на ZF масло + прилежащите части за 8HP е ~500 лв. Да кажем, че БМВ масло е малко по-скъпо, но това е извън всякакви нормални граници.

vicho написа:в тоя ред на мисли Явор Юзера колко взема за масло, че ме е баннал във фейса (понеже истината боли) и не ми вдига телефона :mhihi:

Не знам каква е историята там, но и аз имам разни. За друга тема са :mhihi:

Сори за офтопика.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2019 BMW X5 G05 XDrive40i

Мнение от goppe » 01 Окт 2025, 17:22

In_Memoriam написа:Напълно разбирам, че може да са по-високи цените, предвид изграденото "име" и реномето колкото и забавно да звучи :mhihi: , но един комплект на ZF масло + прилежащите части за 8HP е ~500 лв. Да кажем, че БМВ масло е малко по-скъпо, но това е извън всякакви нормални граници

Сори за офтопика.

Малко, малко, колко да е малко по-скъпо - ами 1233лв му е само маслото от офертата (8л) :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 01 Окт 2025, 21:37

Екстра :mhihi: нищо, че е 1080 лв. в Дару кар без отстъпки. И все пак 1300-400 лв. за труд :clap:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 07 Окт 2025, 10:58

Аз няма да качвам пловдивски фактури, да не вземе моя майстор да вдигне цените :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от carmanf1 » 09 Окт 2025, 11:09

Баси цените при геровски :lol:

Ето го маслото, с картера/филтъра: https://www.ebay.de/itm/264665893501?_s ... R9DJnIC5Zg

Ето го и "многото, високо-квалифициран, високо платен" труд: :mhihi:
viewtopic.php?f=128&t=444103

Колегата се е погрижил да направи прекрасна тема с клип, как става всичко по смяната. :yes:

И мехатроника сваля (както и геровски твърдят, че правят), което не е задължително :yes:

Нищо сложно като за 2к труд :mhihi:

В youtube е пълно с клипове - хората даже пред къщите си го сменят :mhihi:

Предишна

Назад към G20/G21/G22/G23/G24