Мнение за G20/G21 320xdrive mild hybrid
Модератор: Технически модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Мнение за G20/G21 320xdrive mild hybrid
In_Memoriam написа:
Сериозно?![]()
За 5000 правят пълен ребилд на кутия + допълнителни пакети съединители + сваляне и качване на кутия, а пичът взима 1/2 за маслоНяма лошо, щом има кой да ги дава
това все пак е ГЕРОВСКИ МОТОРСПОРТ, а не някакъв случаен сервиз из Европата

в тоя ред на мисли Явор Юзера колко взема за масло, че ме е баннал във фейса (понеже истината боли) и не ми вдига телефона

п.с. разгледах му фейсбука на тоя лалугер геровскито... БОЖЕ МИЛИ ГОСПОДИ!!!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Войводата
- младши ентусиаст
-
- Кара: на дядо си е30ската
- Мечтае да кара: подводница с шпер
vicho написа:In_Memoriam написа:
Сериозно?![]()
За 5000 правят пълен ребилд на кутия + допълнителни пакети съединители + сваляне и качване на кутия, а пичът взима 1/2 за маслоНяма лошо, щом има кой да ги дава
това все пак е ГЕРОВСКИ МОТОРСПОРТ, а не някакъв случаен сервиз из Европата![]()
![]()
в тоя ред на мисли Явор Юзера колко взема за масло, че ме е баннал във фейса (понеже истината боли) и не ми вдига телефона
п.с. разгледах му фейсбука на тоя лалугер геровскито... БОЖЕ МИЛИ ГОСПОДИ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е какво те учудва , имам 3 случая да идват клиенти с оферти след него , тоест клиента е отишъл правят му оферта вижда му се скъпо и идва при мен с офертата от Герката и вика тая оферта добре ли е .. Аз стоя и гледам , смятам премятам х3,14 даже ги прехвърлям и пак не мога да докарам неговата оферта. Става дума за х3 ф25 2.8 бинзин n20 , счупила плъзгач на веригата и прескочила зъб , неговата оферта беше 8к лв. аз ги докарах до 4300лв. с биелните лагери. По - интересното , че в офертата беше вписана помпа за високо налягане и куп други безмислени неща за смяна който нямат общо с проблема на колата

„Така, както сам можеш да си счупиш колата, никой друг не може да ти я счупи.“ — Божинката 

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Напълно разбирам, че може да са по-високи цените, предвид изграденото "име" и реномето колкото и забавно да звучи
, но един комплект на ZF масло + прилежащите части за 8HP е ~500 лв. Да кажем, че БМВ масло е малко по-скъпо, но това е извън всякакви нормални граници.
Не знам каква е историята там, но и аз имам разни. За друга тема са
Сори за офтопика.

vicho написа:в тоя ред на мисли Явор Юзера колко взема за масло, че ме е баннал във фейса (понеже истината боли) и не ми вдига телефона
Не знам каква е историята там, но и аз имам разни. За друга тема са

Сори за офтопика.

In_Memoriam написа:Напълно разбирам, че може да са по-високи цените, предвид изграденото "име" и реномето колкото и забавно да звучи, но един комплект на ZF масло + прилежащите части за 8HP е ~500 лв. Да кажем, че БМВ масло е малко по-скъпо, но това е извън всякакви нормални граници
Сори за офтопика.
Малко, малко, колко да е малко по-скъпо - ами 1233лв му е само маслото от офертата (8л)

- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Екстра
нищо, че е 1080 лв. в Дару кар без отстъпки. И все пак 1300-400 лв. за труд 

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Аз няма да качвам пловдивски фактури, да не вземе моя майстор да вдигне цените

- carmanf1
- младши ентусиаст
-
Баси цените при геровски
Ето го маслото, с картера/филтъра: https://www.ebay.de/itm/264665893501?_s ... R9DJnIC5Zg
Ето го и "многото, високо-квалифициран, високо платен" труд:
viewtopic.php?f=128&t=444103
Колегата се е погрижил да направи прекрасна тема с клип, как става всичко по смяната.
И мехатроника сваля (както и геровски твърдят, че правят), което не е задължително
Нищо сложно като за 2к труд
В youtube е пълно с клипове - хората даже пред къщите си го сменят

Ето го маслото, с картера/филтъра: https://www.ebay.de/itm/264665893501?_s ... R9DJnIC5Zg
Ето го и "многото, високо-квалифициран, високо платен" труд:

viewtopic.php?f=128&t=444103
Колегата се е погрижил да направи прекрасна тема с клип, как става всичко по смяната.

И мехатроника сваля (както и геровски твърдят, че правят), което не е задължително

Нищо сложно като за 2к труд

В youtube е пълно с клипове - хората даже пред къщите си го сменят

37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3