Няма активен абонамент G20
Модератор: Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- nedyslavov
- Потребител
-
Няма активен абонамент G20
Здравейте с 330е плъг ин хибрид съм от 2019,От скоро на приложението на телефона ми изписва no active subscription и не мога както преди да виждам колко се е заредила колата и други опции както и някой икони на дисплея на колата изчезнаха,ако някой има идея какво мога да направя ще бъда много благодарен.
- marto74bg
- Потребител
-
- Кара: G02 X4
- Детайли за колата: Xdrive 30d
Re: Няма активен абонамент G20
Най-вероятно абонамента за Connected Drive е изтекъл. Когато автомобила е нов излиза с безплатен такъв за 3 години. След това се плаща всяка година ако решиш да го ползваш.
Здравейте,
А каква е ползата от това да имаме активен абонамент? Какво печелим като го подновим?
Не виждам функционалността да е ограничена по някакъв начин..
А каква е ползата от това да имаме активен абонамент? Какво печелим като го подновим?
NSNTP написа:Здравейте,
Примерно приложението ще спре да работи, няма да можеш да отключваш и заключваш колата и подобни, предполагам и онлайн аповете ще спрат да работят.
Да позлвам темата на колегата, за да не отварям нова.
От 2 дена имам проблем с BMW Remote Services - като цяло спря да работи, когато съм в колата или около нея работи. Заключа ли я след минута-две вече нищо не работи. Интернет според мен има, но не приема никакви команди - оключване/заключване/клиамтизация/промяна на зареждането и т.н.
Направи ми впечатление че го направи след като използвах за 1ви път опцията за данни на колата от BMW CarData и след това се бъгна, незнам просто съвпадение ли е
За момента пробвах с uninstall/install на MyBMW на телефона , reboot на iDrive (със задържане на pwr бутона за усилване на звука минута и половина) .. и за момента не работи. Иначе си качва данните от карания, зареждания и т.н. но просто BMW Remote Services не работи.
Ще се радвам за съвети ако някой се е сблъсквал с подобен проблем
От 2 дена имам проблем с BMW Remote Services - като цяло спря да работи, когато съм в колата или около нея работи. Заключа ли я след минута-две вече нищо не работи. Интернет според мен има, но не приема никакви команди - оключване/заключване/клиамтизация/промяна на зареждането и т.н.
Направи ми впечатление че го направи след като използвах за 1ви път опцията за данни на колата от BMW CarData и след това се бъгна, незнам просто съвпадение ли е

За момента пробвах с uninstall/install на MyBMW на телефона , reboot на iDrive (със задържане на pwr бутона за усилване на звука минута и половина) .. и за момента не работи. Иначе си качва данните от карания, зареждания и т.н. но просто BMW Remote Services не работи.
Ще се радвам за съвети ако някой се е сблъсквал с подобен проблем

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Този апп не е към Connected Drive Pro-то, което е 3 години или на абонамент после.
Към него влизат данните за трафика, ъпдейтите и такива щоротии. Апп-ът - статус, отключване и заключване пише, че са активни винаги, докато се поддържа автомобилът хардуеърно.
Сега 2019-та е скандално да не се поддържа, но според мен при все, че БМВ и всички Евро автопроизводители копаят дъното е нормално да орежат всичко... Аз очаквам и цените за части да станат скандални в най-скоро време, но това е друга тема и разсъждения...
Питайте в БМВ, ще ви кажат
Към него влизат данните за трафика, ъпдейтите и такива щоротии. Апп-ът - статус, отключване и заключване пише, че са активни винаги, докато се поддържа автомобилът хардуеърно.
Сега 2019-та е скандално да не се поддържа, но според мен при все, че БМВ и всички Евро автопроизводители копаят дъното е нормално да орежат всичко... Аз очаквам и цените за части да станат скандални в най-скоро време, но това е друга тема и разсъждения...

Питайте в БМВ, ще ви кажат

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
При мен проблема е че спряха да работят BMW Remote Services , колата има връзка с интернет и си качава всичката информация. Пробвах какви ли не рестарти, но не помага. Остана единствено да си изтрия профила в колата и отново да го настройвам и синхронизирам 

Аз преди няколко дни получих имейл , че Connected drive абонамента изтича . Сега се чудя да плащам ли такива луди пари за едната климатизация или не . То реално от апликацията само това е полезното .
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Denis1903 написа:Аз преди няколко дни получих имейл , че Connected drive абонамента изтича . Сега се чудя да плащам ли такива луди пари за едната климатизация или не . То реално от апликацията само това е полезното .
Климатизация, отключване и заключване, които са полезни, ако някой друг трябва вземе нещо от колата, аз се чудя не може ли да се накоди това, но предполагам не.
don_gori написа:А какви пари е това чудо ?
При мен излиза че е Unlimited със *![]()
Грешното гледаш, итнересува те Connected Package Professional, което ти дава тези неща. Май е към 200лв на година.
- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Отключване/заключване и гледане на статуса на колата са си към Remote Services и е unlimited. Professional-a е за трафика в реално време и други подобни безмислени неща.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
streetz написа:Отключване/заключване и гледане на статуса на колата са си към Remote Services и е unlimited. Professional-a е за трафика в реално време и други подобни безмислени неща.
Не знам, на предната като изтече и вече не можеше да се отключва и заключва колата от приложението, бяха изчезнали всички копчета, нищо че пишеше, че римоут сървисес ми беше ънлимитед... Ще видим след няколко месеца

13 мнения
• Страница 1 от 1