покупка на G20 M340i
Модератор: Технически модератори
Re: покупка на G20 M340i
Тази тема изглежда е коментирана преди цели 4 години.
В момента аз съм се насочил към покупката на такъв автомобил, а именно М340i. Интересува ме какви са забележките на потребители, в по-дълъг период от време. B58 е агрегат, за който много се говори в интернет, много предпочитан и хвален двигател, това обаче е теория.
Собствениците на тези автомобили най-добре биха могли да посочат слабостите на конкретния автомобил и заслужава ли си покупката на употребяван такъв.
Какво трябва да се гледа при покупка, за какви скрити проблеми можем да се опасяваме и тн.
Коментира се също че държи много на тунинг - моля за коментар от по-запознатите.
Благодаря предварително. Също интересна тема, фейслифтът добър ъпгрейд ли е или не си струва. Доста хора твърдят че дори моделът преди фейслифтът е по-добър.
В момента аз съм се насочил към покупката на такъв автомобил, а именно М340i. Интересува ме какви са забележките на потребители, в по-дълъг период от време. B58 е агрегат, за който много се говори в интернет, много предпочитан и хвален двигател, това обаче е теория.
Собствениците на тези автомобили най-добре биха могли да посочат слабостите на конкретния автомобил и заслужава ли си покупката на употребяван такъв.
Какво трябва да се гледа при покупка, за какви скрити проблеми можем да се опасяваме и тн.
Коментира се също че държи много на тунинг - моля за коментар от по-запознатите.
Благодаря предварително. Също интересна тема, фейслифтът добър ъпгрейд ли е или не си струва. Доста хора твърдят че дори моделът преди фейслифтът е по-добър.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Hristo74 написа:Тази тема изглежда е коментирана преди цели 4 години.
https://g20.bimmerpost.com/forums/showt ... ?t=2023418
чудесна тема има в бимерпост по случая за фейслифта
колкото до надеждността, факт е, че в момента това е най-добрият двигател

та така, аз друго не бих избрал (въпреки, че първоначално се бях спрял на 320д, но съдбата си знае работата)

действай смело

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Харчи ли масло Б58? Чета насам натам, че ако не е пипан/тунингован мотора не харчи масло, но ако е стейдж 1 и почва да подхарчва масло. Какво мислите за 340ките от Канада? Ръжда имат ли? Някакви други кусури? На колко км е хубаво да се обслужи този мотор?
Някои казват, че харчи. Други казват, че не харчи - не знам къде е истината.
Но какво значение има. Голяма работа.
Купувайте и се наслаждавайте, кво толкова го мислите.
В58 е страхотен мотор. G20 е страхотна кола.
Взимаш и се кефиш. Като ти омръзне или не те кефи - следващата.
Но какво значение има. Голяма работа.
Купувайте и се наслаждавайте, кво толкова го мислите.
В58 е страхотен мотор. G20 е страхотна кола.
Взимаш и се кефиш. Като ти омръзне или не те кефи - следващата.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
carmanf1 написа:Взимаш и се кефиш. Като ти омръзне или не те кефи - следващата.
абсолютно съм съгласен...
то минА животеца в чуденки
You said: "Time will change!" What if it changes you?