G30 мнения?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
Re: G30 мнения?
feldo написа:BorislavB написа:nxn написа:Хедъпа не е лош, но работи само вътрешната навигация и епъл мапс, които не ползвам. Също така трябват слънчеви очила без поляризация, иначе не се вижда..
Вероятно може да се кодира да показва и други неща, моят показва примерно песните като скролвам надолу нагоре. Иначе никога не съм им проблем дали се вижда (не ползвам никакви очила), дори в силно насрещно слънце се вижда добре за мен.
Песни и радиа, също така ако има четене на знаци ти показва с колко ще те глобят във всеки момент(показва ограничение и съответно свети в червено ако си над прочетения знак)
Едва ли някога ще го направят да показва навигацията от waze - все пак кой ще им плаща за картите и софтуера тогава?
ID7 и на горе показва и waze-a на Head up-a.

AlonsoBest написа:feldo написа:BorislavB написа:nxn написа:Хедъпа не е лош, но работи само вътрешната навигация и епъл мапс, които не ползвам. Също така трябват слънчеви очила без поляризация, иначе не се вижда..
Вероятно може да се кодира да показва и други неща, моят показва примерно песните като скролвам надолу нагоре. Иначе никога не съм им проблем дали се вижда (не ползвам никакви очила), дори в силно насрещно слънце се вижда добре за мен.
Песни и радиа, също така ако има четене на знаци ти показва с колко ще те глобят във всеки момент(показва ограничение и съответно свети в червено ако си над прочетения знак)
Едва ли някога ще го направят да показва навигацията от waze - все пак кой ще им плаща за картите и софтуера тогава?
Има ли някаква специфична настройка, за да го показва, защото нито на G30, нито на G60 ми го показва.
- AlonsoBest
- младши ентусиаст
-
- Кара: 540i G30, 120d F20
- Мечтае да кара: M5
vasil_1 написа:AlonsoBest написа:feldo написа:BorislavB написа:nxn написа:Хедъпа не е лош, но работи само вътрешната навигация и епъл мапс, които не ползвам. Също така трябват слънчеви очила без поляризация, иначе не се вижда..
Има ли някаква специфична настройка, за да го показва, защото нито на G30, нито на G60 ми го показва.
https://g20.bimmerpost.com/forums/showthread.php?t=2061494
4-тия пост тук има информация. Waze имал бъг заради който не винаги излиза на Head up-a, но има workaround тук.

Мерси.
Пробвал съм го и преди, но не сработва при мен - нито гугъл мапс, нито waze излиза.
Може би е свързано и с това, че съм с Apple.
Пробвал съм го и преди, но не сработва при мен - нито гугъл мапс, нито waze излиза.
Може би е свързано и с това, че съм с Apple.
- krissso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G20
При мен на G20 хедъпа си показва маршрута от Waze с имена на улиците. Нищо не съм настройвал.
- krissso
- кандидат ентусиаст
-
Не, ID7 съм 21г. Може да има софтуерен ъпдейт, който го добавя 

Специално проверих преди да пиша ...
При мен на G31 с iDrive7 и Android си показва всичко на HUD, независимо дали е waze или google.
При мен на G31 с iDrive7 и Android си показва всичко на HUD, независимо дали е waze или google.
- damian2112
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G05 LCI xDrive40i
Ако си с iPhone, на HUD излиза само Apple Maps, ако си с Android - Google Maps (и Waze явно, понеже е продукт на Google). В няколко ревюта на нови BMW-та в Autogefuhl канала в YouTube го споменава водещия.
- krissso
- кандидат ентусиаст
-
С Андроид съм и аз, да..
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
Здравейте,
Имам въпрос за окачването на G30.
Колата е М спорт пакет / 0337 и е със спортното окачване ( 704 M Sport suspension ).
Джантите са 20-ки.
Не мога да я тествам защото не е тук в момента за съжаление. .
Дали ще е много твърдо това окачване ( спортното )...?!
Четох, че разликата със стандартно базово окачване е, че пружините са по-къси с 1 см мисля, но амортисьорите са стандартни ( като при базовото окачване ).
Освен това колата е с 02VH ( Integral active steering) - завиващ заден мост.
Най-вероятно ще означава също, че няма да е твърда и возията знам ли..
Принципно, М пакета си идва със спортното окачване.
В случая няма адаптивно, вероятно заради завиващия заден мост може би..
Като цяло въпроса ми е дали ще е твърда или не возията иначе за стабилност е ясно, че спортното окачване е номер едно.
Благодаря предварително
Имам въпрос за окачването на G30.
Колата е М спорт пакет / 0337 и е със спортното окачване ( 704 M Sport suspension ).
Джантите са 20-ки.
Не мога да я тествам защото не е тук в момента за съжаление. .
Дали ще е много твърдо това окачване ( спортното )...?!
Четох, че разликата със стандартно базово окачване е, че пружините са по-къси с 1 см мисля, но амортисьорите са стандартни ( като при базовото окачване ).
Освен това колата е с 02VH ( Integral active steering) - завиващ заден мост.
Най-вероятно ще означава също, че няма да е твърда и возията знам ли..
Принципно, М пакета си идва със спортното окачване.
В случая няма адаптивно, вероятно заради завиващия заден мост може би..
Като цяло въпроса ми е дали ще е твърда или не возията иначе за стабилност е ясно, че спортното окачване е номер едно.
Благодаря предварително
- fitter
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11 535D
Здравей. Аз съм със същото окачване и съм много доволен. Не е толкова твърдо. Даже съм изненадан че доста добре се държи.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- FERINOS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 5
fitter написа:Здравей. Аз съм със същото окачване и съм много доволен. Не е толкова твърдо. Даже съм изненадан че доста добре се държи.
Мерси
Ти с какви гуми и джанти си ?