Бързи въпроси и отговори за G30
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори за G30
Не, няма, мисля.SuSaMeCa написа:Въпрос за горивен филтър. Някой знае ли дали 540 2018 има изобщо такъв. Не го намирам и тук : https://www.realoem.com/bmw/enUS/showpa ... Id=16_1184
Sent from my iPhone using Tapatalk
- E.5KOV
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E-klasse, BlueTec, 2017
Новата 5-ца G60, дали има български език на таблото на борда, че при ВАГ-овете и Мерцедес има от 2016г. насам?
- DoesNot
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: Mtech, Manual, Black Sapphire
E.5KOV написа:Новата 5-ца G60, дали има български език на таблото на борда, че при ВАГ-овете и Мерцедес има от 2016г. насам?
Няма
- equipment
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530D f11, G30 m550d xdrive
Колеги, надписа remote control baterry discharged трябва ли да ме притеснява и колко мога да карам така без да сменям батерията...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
equipment написа:Колеги, надписа remote control baterry discharged трябва ли да ме притеснява и колко мога да карам така без да сменям батерията...
Имам доста устройства с CR2032 вкъщи и горещо препоръчвам да не се спестява 1 евро с нещо различно от Дюрасел.

- equipment
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530D f11, G30 m550d xdrive
Отворих ключа и видях, че старата батерия е varta. Ако намеря дюрасел, ще сложа. Благодаря ти : )
Потвърждавам, бях с лидълска батерия чисто нова и пак каза, че свършва, минах на дюраселче и вече 2 години добре.
- n.metodiev
- Потребител
-
Аз винаги имам поне една резервна в жабката. За почти 2 години с колата наскоро смених тази, която сложих като я взех. За марка не знам какви са.
Днес по сервизна акция ми смениха стартера в Ауто Бавария.
Изпратено от моят LMR-LX9 с помощта на Tapatalk
Днес по сервизна акция ми смениха стартера в Ауто Бавария.
Изпратено от моят LMR-LX9 с помощта на Tapatalk
Не виждам смисъл от батерия в жабката след като старее. Още повече че с приложението или дигиталния ключ (ако има колата) може да се отключи, за да не се бърка в ключалката, а за паленето не е нужна батерия.
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Според мен също е излишно да се носи резервна батерия. От момента, в който се появяват индикации за краят ѝ, има достатъчно време за подмяна.
пп. Дори при лошо съхранение, каквото е жабката на колата, 2032 губи някъде около 20% капацитет за година. Не че има значение, просто съм проучвал темата с бивш колега електро инженер и да споделя.
пп2. Още малко ненужна информация: жегите ѝ вредят повече от студа.
пп. Дори при лошо съхранение, каквото е жабката на колата, 2032 губи някъде около 20% капацитет за година. Не че има значение, просто съм проучвал темата с бивш колега електро инженер и да споделя.
пп2. Още малко ненужна информация: жегите ѝ вредят повече от студа.