G30 мнения?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- hackermania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Мечтае да кара: колата си до пенсия.
- Детайли за колата: разглезена
Re: G30 мнения?
Всичко е въпрос на вкус. Аз съм g31 с M Sport окачване и с рънфлети 20ки летни и 18ки зимни. С 20ките вози една идея по-твърдо от 18ките, но сцеплението е съвсем друго по всяко време. Адаптивното и нормалното окачване са перфектни за повечето хора, но M Sport си дава друго усещане. В m5 и m550i има M adaptive, което е друга най-доброто от двата варианта.
- Stoqnn Georgiev
- Потребител
-
- Кара: BMW 525D 2008/ BMW 540i 2020
Здравейте, от скоро имам това 540i. Цвета е Frozen Dark Silver. По боята няма забележки които да ме дразнят за сега, но искам да я предпазя някак. По принцип дали могат да пребоядисват детайли без да си личи при тоя цвят. Ако сложа фолио сега дали си струва, при положение че има тук там някоя точица
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Фолиото винаги си заслужава, поне на предницата. Повечето студиа имат пакети за защита, които покриват изложените на камъчета детайли. Може и да се дозастрахова обикновено.
Never mistake motion for action...
Докато сме на темата с фолиата - някой може ли да препоръча студио за фолиране на фарове и да е доволен от услугата? Мислех и сам да си го направя, но като прегледах цени на фолиа, някое друго инстриментче, време и евентуални неуспешни опити, май е по-добре направо при фирма.... А, и другото - да го правят без демонтаж на фара!
- Airdust
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30 530D
- Мечтае да кара: Тротинетка Lime
goppe написа:Докато сме на темата с фолиата - някой може ли да препоръча студио за фолиране на фарове и да е доволен от услугата? Мислех и сам да си го направя, но като прегледах цени на фолиа, някое друго инстриментче, време и евентуални неуспешни опити, май е по-добре направо при фирма.... А, и другото - да го правят без демонтаж на фара!
Кушев Детайлинг - режат на плотер и се спрвят брилянтно.
Перфект фолио - Мартин - цена качество са много добри.