BMW събор 2020-Конкурс „Тунинг" (Силов/Оптичен/Интериор)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 19.06.2014
Местоположение: Софищ'
Пол: Мъж
Кара: e46 e36
Мечтае да кара: e60 X5

BMW събор 2020-Конкурс „Тунинг" (Силов/Оптичен/Интериор)

Мнение от Rosti bmw » 04 Сеп 2020, 22:19

BMW събор 2020-Конкурс „Тунинг“!


"Оптичен Тунинг"
1. Мохамед Мустафа 59-гласа
2.Пламен Георгиев 16-гласа
3.Атанас Богданов 15-гласа
4.Росен Събев 13-гласа
4.Данаил Пелтеков 13-гласа
5.Любен Цонев 12-гласа
6.Илкай 11-гласа
6.Кристиян Якимов 11-гласа
7.Давид Василев 10-гласа
8.Ивайло Ковачев 8-гласа
9.Петър Иванов 4-гласа
10.Калоян Петров 3-гласа
11.Христо Георгиев 2-гласа
12.Христо Христов 2-гласа
(Три невалидни гласа за номера 0400,2122,0212)

"Силов Тунинг"
1.Ивайло Бочев 31-гласа
2.Петър Иванов 4-гласа
3.Светослав Петков


"Тунинг Интериор"
1.Ива Уливерова 27-гласа
2.Кирил Кръстев 22-гласа
3.Антон Стоянов 20-гласа
4.Петър Тодоров 14-гласа
5. Мариян Ивелинов 1-глас

Както предходните, така и тази година BMW Club Bulgaria има за цел да покаже и най - добре тунингованите BMW-та в страната.
Тази година ще направим леки промени, спрямо предишните години, като Конкурс "Тунинг" ще бъде разделен на три основни категории:


•-->Силов - 300+ к.с. – тук участие могат да вземат всички автомобили подготвяни за Time Attack, Drift, Drag и т.н. както и всички любителски автомобили с доработки НАД Stage 1. Тоест автомобили с доработки включващи подмяна на турбо, интеркулер, въздуховодни пътища и изпускателна система, увеличаване дебита на гориво, добавяне на суперчарджър кит и т.н.

•-->Оптичен - доработки различни от ОЕМ визията по външния вид на автомобила

•-->Интериор - доработки различни от ОЕМ визията по интериора на автомобила

Тук идва и въпросът към вас, а именно :
ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА Конкурс „Тунинг“ 2020 , защото имате точно 2 седмици, за да подготвите своите бегачки ?


Определянето на това дали автомобилът отговаря на условията за участие в категория тунинг става на база на тези много прости правила:
--> Автомобилът трябва да притежава по себе си изявен тунинг, отличаващ го от ОЕМ визията/детайли/пърформънс.
--> Автомобилът трябва да е регистриран за участие по условията, посочени по-долу, на указаният емайл. Приемат се само регистрации, които изпълняват напълно условията за регистрация.
--> Определянето на победителя на публиката ще става на база на подадените гласове от страна на посетителите.
--> Информация за автомобилите, които са заявени за участие ще можете да виждате в тази тема. Тук ще публикуваме снимки на всички автомобили, заявили участие.


..:Участие в Конкурс "Тунинг" - УСЛОВИЯ:..

За да участвате в конкурсите, моля обърнете внимание на условията за това. Спазването им е абсолютно задължително!:
-> Съставяне на заявката по e-mail задължително според шаблона, поместен по-долу в темата!
-> ДЕТАЙЛНИ снимки на автомобила, минимален размер поне 8MP (обърнете внимание на резолюцията на камерата/фотоапарата, когато правите снимките). Снимките трябва да са на фокус и направени в светлата част на деня, на открито (няма да приемаме снимки от подземни паркинги, гаражи и прочие), за максимална детайлност на автомобила. Снимки не на фокус и/или с по-ниска резолюция няма да бъдат приемани.
-> Автомобилът трябва да е измит и напълно подсушен. Снимки на мръсен и/или мокър автомобил няма да бъдат приемани за участие.
-> Снимките трябва да са актуални т.е. в рамките на последният един месец. Стари снимки на автомобила няма да бъдат приемани.
-> Снимките трябва да са напълно натурални т.е. необработени през PhotoShop или други софтуери за корекция на изображения. Снимки с дори минимална обработка няма да бъдат приемани.
-> Няма конкретен минимум или максимум за броя на снимки, но е добре автомобилът да се вижда поне от няколко страни, плюс интериорно.
-> Всички възможни данни за автомобила следва да бъдат представени, включително и направените модификации
-> GSM номер за връзка и e-mail (който се проверява ежедневно) са абсолютно задължителни.

Всички финалисти ще получат мейл с допълнителна информация относно участието им във финала. Финалистите за събора ще имат възможност за приоритетно допускане до входа на пистата за бързото им нареждане на съответните позиции, както и ще се изисква задължително ранно пристигане между 08:00 и 08:45.

Ето и групите, за които приемаме участници, както и квотата за всяка от тях

1.Силов-10
2.Оптичен-10
3.Интериор-10


..:Как да подам заявка за участие?:..

Е-MAIL за регистрация: konkursi@bmwpower-bg.net
Срок за регистрация: до 20-ти септември (неделя), включително. Спазвайте срока, заявки след този срок може да не бъдат приемани.


ШАБЛОН ЗА ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ:


<-------------------------------НАЧАЛО--------------------------------------------------->


Модел:
VIN:
Регистрационен номер:


..:Допълнителни корекции спрямо заводските:..
- Екстериор
................
................
................
- Интериор
................
................
................
За връзка:
- име:
- Email:
- Телефон:
(Прикачени снимки в необходимият формат, според условията по-горе, към самият е-mail)
<--------------------------------КРАЙ----------------------------------------->

..:Как се определят финалистите?:..

ВАЖНО:В категория "Тунинг" ще се гласува само от страна на публиката т.е. оценка на жури няма да има!

*Когато пускате заявка моля конкретизирайте в коя категория ще участвате.
Последна промяна Rosti bmw на 01 Окт 2020, 20:35, променена общо 11 пъти

Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 19.06.2014
Местоположение: Софищ'
Пол: Мъж
Кара: e46 e36
Мечтае да кара: e60 X5

Re: BMW събор 2020-Конкурс „Тунинг"

Мнение от Rosti bmw » 07 Сеп 2020, 22:41

.....:Оптичен:.....

Давид Василев
Модел: BMW E36
Цялостен външен тунинг пакет Pandem Syle Body Kit;Спортно регулируемо окачване с по дълги носачи;Фарове Hella Cellis;Цялостен LED paket (стопове, мигачи, габарити, фарове),ДТМ огледала;DTM добавка на задната броня;GT2 спойлер;По-големи спирачки от оригиналните;Система за безключово палене със старт стоп бутон;Рекаро с подгрев;Частично тапициран итериор с алкантара;Мулти волан;Допълнително подсилена звукова система с елементи Harman-Kardon за вокалите и високите и Rockford Fosgate за ниските със добавен DJ-ски пулт в багажника

Изображение
Изображение
Изображение


Мохамед Мустафа
Модел: BMW E39 525D
Регистрационен номер: A 9590 HM
Промяна на цвят от сив металик на sunset orange metalic от BMW 2019-2020,Предна ОЕМ М броня,Т-грил за предна броня,XXL CSL лип за предна броня,Двоен CSL дифузьор,Задна М-texnik броня,CSL капак за багажника,М-бъбреци,М- външни лайсни,Спойлер на задното стъкло,Shadow line,Черен таван,Спортно регулируемо окачване,Vossen Galaxy GNC джанти спорт пакет,Двойни накрайници,Външни светещи дръжки,Стъклен шибидах,Рециклирани фарове с

Ел. кожен салон комфорт с чупещ гръб,Подгрев,Масаж,Надуване,Памет,Задни падащи седалки с детски столчета,PDS парктроници -отпред и отзад,Задна ел. Щора,Щори на задните врати,Individual шити кори,Андроид навигация Erisen,Cup holder,Графит таван от алкантара,DSC -блокаж,М- почиващ педал,М -волан,М- вътрешни прагове,Автоматични фарове,Вътрешни светещи дръжки,Графит с пияно лак интериорни лайсни,Подлакътник с стелки от М5,Ски сак


Изображение
Изображение
Изображение


Тодор Господинов
Модел: БМВ е36
Рег.номер:РВ1361ХР
Колата е 1.6
По колата са правени:
-Преден капак
-М броня
-М добавка на задна броня
-Раздувки на калниците
-Добавка на задното стъкло
-Генерация

Изображение
Изображение

Христо Георгиев
BMW E30 316i
Оригинално колата е троен стоп зелен металик. Премахнат двигател (м40b16), сложен М52B28tu от e46, колата е минала технотест и двигателя е вписан в талона, напълно законна. Има спортни изпускатели с ремап от Анатоли KBD, изпускателна система от неръждавейка само със средно гърне, предни спирачни апарати и дискове от 330 е46, добавена хидравлична рейка от е46, премахното виско и поставена ел. перка с датчици за степените и бутон за принудително пускане. Радиатор от 324td. Всичко по мотор и ходова част е сменено само с оригинални части с фактури и снимки. Заден мост от компакт с дискове с полиуретан навсякъде. Напълно рециклиран шпер тип 188 с оригинален капак и заключване на 80% също с полиуретан. Спортен филтър simota с карбонова кутия. Запазено оригинално окачване с цел запазване на возията, сложени снижени пружини камбър отпред и раздвижен мост отзад.

Изцяло изкърпена и боядисана цвят графит, добавени алпина джанти 17" реплика, предна добавка алпина реплика, м тех 2 предна броня горна част, мтех прахгове и странични кори и задна броня реплики. М тех 1 лип реплика, черна хела реплика, черни халогени, черни мигачи оригинални. Стикери алпина правени по поръчка ( правена е да изглежда 1:1 с умален модел на otto c2 alpina). Гравирани дръжки на вратите с логото на алпина

Салон предни и задни седалки рекаро от е46 компакт полу кожа, предните седалки с подглавници от вейдър е36, задна кора и странични колонки алкантар, таван боядисан в черно винила. Сменено табло с ново без забелжежки. Добавени ел стъкла и малък борд компютър. Оргиналнален радио касетофон бмв, със скрит в жабката bluetooth и usb които се управляват от радиото, кожена топка м, м педали, м тех 2 волан претапициран с цветни шевове и естествена кожа.

Изображение
Изображение
Изображение
ИзображениеХристо Христов
Модел:BMW E36 328i
Пълен М пакет, оригинален + широк лип на предна броня добавки на праговете. Голямо GT крило, дтм дифузьор под задна броня, сенник задно стъкло, оригинални м огледала,
спортно окачване fk automotive, разпънка за макферсоните sparco, джанти оригинал brock b1 8.5 на 10J спорт пакет 17ки с малко ЕТ... Пресаден мотор М54В28ТУ цялостен проект на 2.8i от 1.8is, ремап на 220hp от 193hp, ZF скоростна кутия, олекотен маховик 6кг.Шпер малък, предавателно число 2.79,голям радиатор, дискове и спирачни апарат от 2.8, генерация от 3.0...
Волан ОЕМ M tech 3, вграден таблет мултимедия, дигитален климатроник, малък борд компютър, фейс табло, черен таван и колонки ал кантара, черни плафони и дръжки.
Спортни седалки BRIDE CUGA цвят червен от текстил, задни седалки от естествена кожа, италиянски телешки бокс, червен цвят. Корите на вратите и на задните са от еко кожа червен цвят. Oзвучение HERTZ, стъпало SONY...бас каса

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Елвин Солаков
Модел: e46 coupe
Колата е пребоядисана в цвят "Yas Marina Blue", предна и задна броня m3 дизайн, спортно регулираемо окачване, concave джанти, диодни стопове, фарове с bi-xenon.
Претапициран М волан, черен алкантара таван, ///М топка, Android navi.

Изображение
Изображение

Илкай Бекирходжев
Модел:BMW e36 320i
Регистрационен номер:Р 6668 РМ
М пакет
-17-ки джанти борбет със ринг Ролетка
-AC Schnitzer огледала
GT 2 Крило със добавка Ducktail
-Спойлер за задното стъкло
-Шибидах
-Shadow line
-М-бъбреци
-М-външни лайсни
-XXL лип на предна М броня
-Американ парк на предните мигачи
-Ангелски очи с фарове BOSH
-Ксенон на дълги къси светлини и на фаровете за мъгла
-AC Schnitzer Спортно гърне
-затъмнени предни и задни стъкла фарове и халогени
- кожен Recaro Салон
*С подгрев
-OMP спортен
-Черен таван
-Маншон на скоростният лост и ръчната със М-шевове
-М Скоростна Топка
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Кристиян Якимов
Модел:E46 320D
Регистрационен номер:CB7074BK
Пълен М пакет
Shadow line
Въздушно окачване
Студен интейк
Голям кулер MISHIMOTO
Рейлинги
CSL сплитери
М огледала с ел.прибиране
Двойни М бъбреци
Задна М3 добавка
HAMANN капаци за предна броня
Предна спорачна система от 330
Предна разпънка
- Интериор
М волан (претапициран с естествена кожа и М шевове)
Рекаро алкантара (претапициран)
Черен таван (претапициран с алкантара)
Интериорни лайсни черен лак
Изцяло подменена аудио система (подготвена за ESPL състезания)
Изцяло облепена с звукоизолация
Вътрешни М прагове
Cup holder
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Ивайло Ковачев
Bmw e91 320d 2006г.
Регистрационен номер:СВ6335НТ
Предна броня М1 style
Задна броня тип М с тунинг дифузьор
Генерация на ф63 разделена на две отзад
Цялостно затъмнени задни прозорци
Заден LCI капак и стопове
М3 style двойни черни бъбреци
Джанти JR 11 hyper grey 8.5j et20 и 9.5j et 25
Чип на мотора около 200кс
M sport волан
M performance топка на скоростите
Рекаро салон
Lci Bmw cd Profesional с usb и aux
Допълнително поставено Hi Fi озвучение с афтърмаркет усилвател Macrom
Допълнително добавен субуфер в багажника DD 605 6.5inch
С усилвател Helix D-one
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Любен Цонев
Модел: BMW E39 530D
Регистрационен номер: СН 2557 АТ
М предна броня
М задна броня
М огледала
Csl багажник
Csl дифузьор
Сплитери + добавка между тях
Капак с решетки
Ветробрани
Джанти Jr11 9.5 11j
Регулируемо окачване
М волан
М топка за скоростния лост
М километраж
М прагове на вратите
М5 плафони на вратите
Ел. С Подгрев с памет на седалки
Ел волан
Шибидах
Мултимедия 9 инча
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Атанас Богданов
Модел: BNW E92 335i
Регистрационен номер: СВ7920КХ
19' JR 21 Hyper black
Pandem wide body kit със matt iced yellow titanium KPMF фолио
Custom M3 преден капак
Custom M3 style капаци на огледала
Custom rear diffuser Drift Crimes Fabrication
Custom full exhaust Drift Crimes Fabrication
Custom front and rear suspension базирано на Maxspeeding rods
Retrofit manual transmission със съединител F10M5
Custom inlets Drift Crimes Fabrication
Custom front colder air scoop Drift Crimes Fabrication
Custom front intercooler Drift Crimes Fabrication
Dual cone air filter Burger Motorsport
Custom short shifter Drift Crimes Fabrication
Custom charge pipe с BOV 50 мм Tial Drift Crimes Fabrication
Stage4 lpfp wallbro 525lph
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Данаил Пелтеков
BMW E92 335i
-custom фарове
-затъмнени фарове и стопове
-преден карбонов лип
-gts багажник
-карбонови огледала
-карбонова антена
-джанти z performance 19"
-боядисани апарати
-генерация от М3
Изображение
Изображение
Изображение


Емилиян Енчев
Бмв е 46 320
Предна и задна м броня добавка предна броня спортно окачване
Изображение
Изображение
Изображение

Росен Събев
BMW е46 Rocket bunny
-custom джанти 11/14j
-Rocket bunny
-air suspension
-330ci 231к.с

Изображение
Изображение
Изображение

Владимир Янакиев
БМВ е39
Х4947КВ
Изображение
Изображение
Изображение

Пламен Георгиев
BMW E30 330D TOURING
Регистрационен номер:A 4387 KH
оптичен тунинг стил "М3 Е30"
18цолови джанти bc Racing coilovers.
М57B30 с 2 турбини
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Даниел Великов
Модел: BMW E36 купе
Регистрационен номер: X 0436 BC
Раздувки от WIDE NATION
17ки джанти
30mm фланци отзад
Носачи от е46 + кембъри
Колата по талон е 318is но двигателят е M52B28 stroke правена от ALPINA09
Направена е за дрифт и тайм атак с малко средства и голямо желание.
Изображение
Изображение

Калоян Петров
Модел: БМВ Е46 328I
Регистрационен номер: СВ 0055 ВК
М3 Алкантара волан.
Навигация Erisin с Android.
Черен таван.
Бежов кожен салон с подгрев.
Бежов cup holder.
Бежови мокетени стелки.
Изцяло интериорни LED крушки.
Хромирани рингове на таблото.
Преден раздут капак направен на М3.
Сгъваеми странични М3 огледала.
M3 CSL заден капак.
Задна М3 броня с генерация.
Предна М3 броня с опушени халогени.
Сплитер на предната броня.
Оригинални джанти JR-11 в цвят Hyper Black.
М-Тех прагове.
Сплитери за праговете.
Черни решетки (бъбреци).
Предни диодни мигачи.
Фарове с лупи.
LED Ангелски очи.
Опушени диодни стопове.
Черни лайсни по вратите.
Сенник на задното стъкло на AC Schnitzer.
Странични опушени мигачи.
Изображение
Изображение
Изображение

Владимир Янакиев
Модел: BMW E39
Регистрационен номер: X4947KB
Бежови "Контур" кожени предни седалки от Е38ца, електрически и с надуване;
Оригинален черен таван и колонки;
Индивидуал шити кори на вратите с щори и задна кора с ел.щора;
М-ков волан с 10 копчета;
Оригинална М-кова махагонова топка на скоростния лост;
Индивидуал интериорни лайсни Muschelahorn kastanie;
Индивидуал лайсни на вътрешните прагове;
Android навигация Eonon 7201
Изображение
Изображение
Изображение


.....:Силов:.....

Петър Иванов
Модел: БМВ Е36 купе 320i
Цвят Madeirra Violet Metallic,ГТ клас 2 крило
4 бутални предни апарати Брембо с 325мм дискове ОЕМ М3 Е46, задни ATE Power Discs 294мм
ОЕМ Борбет 18" спорт пакет джанти
Гуми Пирели П Зиро 235/40/18
Карбонов сенник спойлер на задното стъкло
Окачване Кони Спорт отпред и Билщайн Б8 отзад с понижаващи пружини
Пълен OEM BMW Motorsport International пакет лайстни, баджове и прагове
ОЕМ пълен М-пакет
Мотор М50 2.9л строук ,Master електроника.Borg Warner S256 турбо,Кулер 600х300х76,Външен Гейт Оригинален Турбосмарт,PSP предна разпънка и PSP генерация 76мм,КН конусен филтър,Налягания лоу бууст 0.6 бар (360к.с.), 1.0 бар (485к.с) + лаунч контрол + флат шифт,OEM LSD 2.93,Двудисков съединител от М5 Е60,Скоростна кутия ZF E36 328,Къстъм подсилваща планка за диференциала и ОЕМ Х-брейс

- Интериор
ОЕМ BMW Business CD 43
OEM M Performance топка за скоростен лост
OEM къпхолдър
ОЕМ пълен хром пакет
АЕМ широколентова сонда
Волан М тех 2 алкантара+ карбон
ОЕМ BMW Motorsport International жабка
Седалки Оригинално Рекаро Модел DC2 Алкантара
ОЕМ дигитален климат контрол
OEM кожени кори с шевове

Изображение
Изображение
ИзображениеСветослав Петков
Модел: е93 кабрио
Регистрационен номер: Р0725КМ

Хибридни турбини Перун (не са китайски)
Интеркулер Wagner
Полиран интейк с двоен блоу оф
Разширени даунпайп без катализатори
М3 изпускателна система + Акрапович накрайници
Блоу оф клапани на HKS/Forged (различен звук на високо и ниско налягане)
Бензинова дрифт помпа на Walbro (anti surge) пригодена за етанол Е85
Състезателни соленоиди за wastegate
Лазерно иридиеви свещи Бош със повишен интензитет
Бубини Делфи (ъпгрейднати)
JB4 interface + boost control + E85 map
OBD2 scanner за MHD mobile software (колата има собствен таблет за диагностика и настройки в движение
LSD диференциал с прогресивно заключване от Mfactory.
Спортно окачване Мtech.твърд таван
черна маска
черни огледала
Затъмнени стъкла
Черен трим
М4 предна броня
М3 19'' джанти черни
М4 ангелски очи
Сплитър и лип
Фейслифт стопове
Изпускателни типове Акрапович

Изображение
Изображение
Изображение


Цветелин Симеонов
Модел:Bmw e36 Compact
Колата до преди година беше напълно стокова с м43б16
В момента колата получи .
Пълен оргинален М пакет предна,задна брони + пресечени прагове,Гт2 крило
Мотора е подменен от няколко дни с м44б18 ti Турбо
Ревизиран и подготвен .
в момента колата е на 300hp на мотор и 276 на колела .

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Ивайло Бочев
Модел: BMW E60 M5
Мощност около 800 к.с.
Регистрационен номер: CA0204TK
Преден и заден карбонови капаци Seibon USA
20-инчови олекотени джанти ATS Motorsport
Окачване Eibach Pro kit
Предни карбонови седалки Tillett 2,5 кг.
Карбонови елементи
Алкантара таван + волан
S85B52 Supercharger
Изцяло преработен цилиндров блок с работен обем 5200 куб.
Ковани бутала CP Pistons + керамични покрития
Усилени и олекотени биели Carrillo
Racing биелни и основни Race шпилки за главите
Custom Race гарнитури за главите Cometic
Port and polish цилиндрови глави (CNC)
Supertech клапани
Supertech пружини за клапани
Разпределителни валове Schrick
Монтиран Supercharger кит ESS Tuning
Изцяло преработен компресор Vortech
Custom 8PK full kit pulley
Преработена горивна система
Изпускателна система:Хедърси Supersrpint (Evolve) + керамично покритие Zircotec
2 броя custom racing резонатори
X-pipe
Крайни гърнета Eisenmann Race

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


.....:Интериор:.....

BMW E39
Индивидуално изработен, М салон. Долна част, кожа. Горна част, Алкантар. Шито табло, Алкантар. Волан, тройна кожа с алкантар. Интериорни лайсни, Хидро- пчелна пита.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Кирил Кръстев
BMW E36 328i
///М3 километраж
///M-tech 3 волан– 10бутонен
///М-светещ 5 скоростен лост
///М-декоративни прагове на вратите
CD43
Темпомат от волана + индикация на таблото
Регулиране на волана
Дигитално управление на климатика с функция + AUC
Хром пакет
Голям борд компютър + CHECK функций
Harman Kardon
Телефон с преден монтаж
Фенерче
Къпхолдър в жабката
CDBOX в жабката
Централно закл. на жабката
Limited Edition лайсна
Шити кори с AIRBAG и монетници в тях
Бутон PDC
AUX+USB
Мрежа в пасажерските крака
Осветление в краката
Ел.хром средно огледало
Електрическо рекаро с надуване и подгрев
BMW пожарогасител със стойка в шоф. крака
Американски бутон за централно заключване
4ел. Стъкла
Червени шити BMW MOTORSPORT колани
Къпхолдър под подлакътника
Подлакътник
Задна седалка с подлакътник и къпхолдър
Черен таван, сенници, плафони, дръжки
Кора с 3-ти стоп и щора

Изображение
Изображение
Изображение


Антон Стоянов
Модел: BMW E30
Регистрационен номер: СВ0400РМ
..:Допълнителни корекции спрямо заводските:..
- Интериор
Цялостно претапицирана със м шевове
Таван от алкантара
Спортни седалки Sparco
Скоростен лост Sparco
Спортен волан
Къстъм барче между седалките от ns custom parts
Хидравлична ръчна спирачка на мястото на оригиналната
Монтирани манометри на барчето за въздушното окачване
Къстъм музика
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение


Мариян Ивелинов
Поръчкови лаистни ESCLUSIV с бяла подсветка на вътрешните прагове
Претапицирани предни и задни седалки с еко кожа Bentley style в черно и червено,
Ретрофитнат подгрев на предни седалки,
Инсталиран стъклопакен на всички врати,
Инсталирани ОЕМ щори на задни врати,
Инсталирана електрическа щора на задния прозорец,
Инсалирани ОЕМ вътрешни дръжки с подсветка,
Инсталирани пълен комплект вътрешни лаистни канди ред(хидрографика),
Претапицирана задна кора с еко кожа в черно и червено,
Инсталирана задна хладилна жабка,претарицирана ,шита с еко кожа в червено,
Шита централна конзола с еко кожа в червено и черно,
Инсталиран километраж от Х5 Е53 4.8is.
Изображение


Ива Уливерова
Модел:БМВ е46
Регистрационен номер: СА 1196 ХН
Предни М3 седалки(надуване,памет,ел,подгрев)
БМВ Индивидуал лайсни
М3 средно огледало
Изображение
Изображение
Изображение
Последна промяна Rosti bmw на 21 Сеп 2020, 22:38, променена общо 43 пъти

Потребител
Аватар
Мнения: 4
Регистриран на: 19.06.2014
Местоположение: Софищ'
Пол: Мъж
Кара: e46 e36
Мечтае да кара: e60 X5

Re: BMW събор 2020-Конкурс „Тунинг"

Мнение от Rosti bmw » 07 Сеп 2020, 22:42

Всички финалисти ще получат мейл с допълнителна информация относно участието им във финала на събора (на 26-ти, събота). Финалистите за събора ще имат възможност за приоритетно допускане до входа на пистата за бързото им нареждане на съответните позиции

ВАЖНО Молим всеки да прочете този мейл изцяло и ако има неясноти - да ни изпрати e-mail възможно най-скоро. Цялата информация в този е-mail е важна!


Автомобили, допуснати до финал в рамките на BMW Събор 2020:
.....:СИЛОВ ТУНИНГ:....

Петър Иванов Регистрационен номер: СВ 6047 ХН
Светослав Петков Регистрационен номер: Р0725КМ
Цветелин Симеонов Регистрационен номер: В 1351 ХР
Ивайло Бочев Регистрационен номер: CA0204TK


.....:ТУНИНГ ИНТЕРИОР:....

Петър Тодоров Регистрационен номер: СА 8555 РА
Кирил Кръстев Регистрационен номер:
Антон Стоянов Регистрационен номер: СВ0400РМ
Мариян Ивелинов Регистрационен номер:
Ива Уливерова Регистрационен номер: СА 1196 ХН


.....:ОПТИЧЕН ТУНИНГ:....

Давид Василев
Мохамед Мустафа
Христо Георгиев
Христо Христов
Илкай Бекирходжев
Кристиян Якимов
Ивайло Ковачев
Любен Цонев
Атанас Богданов
Данаил Пелтеков
Росен Събев
Владимир Янакиев
Пламен Георгиев
Калоян Петров

Назад към Събори/Мероприятия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани

Последни теми
Facebook