ЛОВЕЧ - седмични сбирки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Края на Август ще ходя пак , ще ми дадете нещо телефонче да се разбереме 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- canibmwe30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х3 400кс
- Мечтае да кара: ново бмв
- Детайли за колата: Дизел
- bu66mena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328i
- canibmwe30
- кандидат ентусиаст
-
Трябва да кажа че интереса нараства всички го виждате но никой не го изказва.Аз мисля че ако организатора в лицето на РОКО направи програма с награден фонд
ще има и още по-големи и горещи битки но за тази цел ще трябва да се направи символичен вход за зрители
защото все пак не еевтино това шоу.Надявам се ако се случи такова нещо всички ние да го погледнем от добрата му страна а не някой орел да каже че е с цел печалба на няколко лица.Нека всички помислим върху това и дадем своите мнения 

Е30 З А В И Н А Г И В СЪРЦЕТО МИ
Цане не е лоша идеята , но може да спадне посещаемоста заради таксата за входа, може би ако е от участниците дали няма да е по-добре , но пък тогава ще намалечт те
Само да подсетя един колега (DIDO 325) за думите си
Еми,нека Румен с ръждилника ми се обади,но ще е обидно за такъв автомобил като Е30 М3 да се мери с такава кочина.И не съм сигурен дали Е30 с М50 мотор ще е по бързо.

Само да подсетя един колега (DIDO 325) за думите си
Еми,нека Румен с ръждилника ми се обади,но ще е обидно за такъв автомобил като Е30 М3 да се мери с такава кочина.И не съм сигурен дали Е30 с М50 мотор ще е по бързо.
Колкото и да ме гониш няма да ме стигнеш
Само астра ГСИ може да бие друга астра ГСИ

Последна промяна pifa318is на 26 Юли 2009, 21:19, променена общо 1 път
.....и в завоя настрани
- canibmwe30
- кандидат ентусиаст
-
Румка идеята е ние участниците да си помогнем малко от малко а като се дръпнат зрителите от два лева вход значи ние сме тъпаците щото отивам горя по 40лв бензин късам 6 гуми за да им правим шоу и после
така мисля но нека РОКО каже щото само той ако желае може да го направи да спрем и да изчакаме той да каже какво мисли 

canibmwe30 написа:Румка идеята е ние участниците да си помогнем малко от малко а като се дръпнат зрителите от два лева вход значи ние сме тъпаците щото отивам горя по 40лв бензин късам 6 гуми за да им правим шоу и послетака мисля но нека РОКО каже щото само той ако желае може да го направи да спрем и да изчакаме той да каже какво мисли
Така да е

Момчета,това което се предлага ,снощи го обсъждахме с Тонков и Вильо.
Идеята е чудесна и има много положителни страни!!!и по-малко отрицателни!!!
Тази седмица ще съм в Немско и като се върна-предполагам за гонките в петък ще съм тук,ще се съберем след гонките всички НИЕ които имаме бензин в кръвта
и ще организираме нещата
От моя страна .......нямате проблеми!!!
Поздрави
Идеята е чудесна и има много положителни страни!!!и по-малко отрицателни!!!
Тази седмица ще съм в Немско и като се върна-предполагам за гонките в петък ще съм тук,ще се съберем след гонките всички НИЕ които имаме бензин в кръвта

От моя страна .......нямате проблеми!!!
Поздрави

http://img190.imageshack.us/i/rokopodpis.mp4/...шофирай разумно
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
'84- е30- 323 '93- е36-318ис
'89- е30- 316 '00-е46-320
'91- е34- 518 '94-е34-525tds
'92- е36- 318
'90-е30-бяла
'98 е36 -черно комби
'97 е36 -сиво комби
- canibmwe30
- кандидат ентусиаст
-
Днес в 17,30 на пистата в Баховица аз и Вратаря Цецо ще си направим една лека тренировка ако някой иска да покара с нас да заповяда 

- bu66mena
- кандидат ентусиаст
-
а как ще се разбира кои са учасници? щото всеки може да каже аз ще се пускам и да мине без 2 лева примерно 

БМВ ем вози ем е.е
bu66mena написа:а как ще се разбира кои са учасници? щото всеки може да каже аз ще се пускам и да мине без 2 лева примерно
Може с някакъв спрей който се чисти с вода ( ако иматакъв де) да се пишат номера по задните стъкла на състезателите понеже ако е със стикери ще е скъпичко и ще се отличават.
- bu66mena
- кандидат ентусиаст
-
ок но аз ще кажа ще се пускам,или ще дрифтя(примерно) и правя една гонка и пак няма да дам левове,трябва да се измисли нещо но какво ? а и си мисля че това нещо с входа ше отблъсне много от хората които идват да гледат,все пак никои не ни задължава всеки петък да ходим да си търкаме гумите и да си чупим колите,правим го зашото така но харесва,а не за пари 

БМВ ем вози ем е.е