Съобщения Квота,.... >>> ?!

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Съобщения Квота,.... >>> ?!

Мнение от skate » 24 Юни 2008, 14:29

Смятам че квотата за съобщенията на потребителите е много малка., имам важни съобщения и неискам да ги трия но се налага понеже кутията винаги ми е пълна до 100% ... на ден получавам по можеби над 10 съобщения от колеги..., някой важни някой не толко важни , но все пак писна ми да трия съобщения и след няколко дни като ми трябват да се лутам да търся инфо и т.н.

Искате ли да Ви подаря един Seagate 500GB SATA, 7200,32MB HDD и да забравим за проблема за в бъдеще и на всички в форума да им е добре...

IT Системен Администратор съм и ако искате даже бих Ви помогнал с конфигурирането., но е пълна излагация с тази квота! :arrow:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 24 Юни 2008, 14:51

Ами води комуникацията по e-mail ;)
Хард дискове сме накичили предостатъчно и проблема не е в празното пространство. Щом си системен администратор, би трябвало да си наясно, че личните съобщения се съхраняват в базата данни и на практика не заемат никакво място.

Причините в ограниченията на всички видове квоти тук са по-скоро свързани с оптимизацията.

Въпреки това квотите ще бъдат увеличени с 10-тина процента, но това ще стане след два месеца, когято предстои смяна на платформата на форума.

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 24 Юни 2008, 23:05

Входящи и съхранени са по 150, не виждам какво му е малкото? Общо 300! На човек... И съобщенията не се трият ръчно, а сами за сметка на други, Квотата на всеки е от 150+150=300. Аз не бих я нарекъл малка...
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума