Съобщения Квота,.... >>> ?!
Модератор: I.Voykov
3 мнения
• Страница 1 от 1
- skate
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 318IS
- Мечтае да кара: BMW E60
- Детайли за колата: BMW E36 318IS
Съобщения Квота,.... >>> ?!
Смятам че квотата за съобщенията на потребителите е много малка., имам важни съобщения и неискам да ги трия но се налага понеже кутията винаги ми е пълна до 100% ... на ден получавам по можеби над 10 съобщения от колеги..., някой важни някой не толко важни , но все пак писна ми да трия съобщения и след няколко дни като ми трябват да се лутам да търся инфо и т.н.
Искате ли да Ви подаря един Seagate 500GB SATA, 7200,32MB HDD и да забравим за проблема за в бъдеще и на всички в форума да им е добре...
IT Системен Администратор съм и ако искате даже бих Ви помогнал с конфигурирането., но е пълна излагация с тази квота!
Искате ли да Ви подаря един Seagate 500GB SATA, 7200,32MB HDD и да забравим за проблема за в бъдеще и на всички в форума да им е добре...
IT Системен Администратор съм и ако искате даже бих Ви помогнал с конфигурирането., но е пълна излагация с тази квота!

- Новини
-
Ами води комуникацията по e-mail
Хард дискове сме накичили предостатъчно и проблема не е в празното пространство. Щом си системен администратор, би трябвало да си наясно, че личните съобщения се съхраняват в базата данни и на практика не заемат никакво място.
Причините в ограниченията на всички видове квоти тук са по-скоро свързани с оптимизацията.
Въпреки това квотите ще бъдат увеличени с 10-тина процента, но това ще стане след два месеца, когято предстои смяна на платформата на форума.

Хард дискове сме накичили предостатъчно и проблема не е в празното пространство. Щом си системен администратор, би трябвало да си наясно, че личните съобщения се съхраняват в базата данни и на практика не заемат никакво място.
Причините в ограниченията на всички видове квоти тук са по-скоро свързани с оптимизацията.
Въпреки това квотите ще бъдат увеличени с 10-тина процента, но това ще стане след два месеца, когято предстои смяна на платформата на форума.
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Входящи и съхранени са по 150, не виждам какво му е малкото? Общо 300! На човек... И съобщенията не се трият ръчно, а сами за сметка на други, Квотата на всеки е от 150+150=300. Аз не бих я нарекъл малка...

3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума