Ние новаците. Важно!
Модератор: I.Voykov
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ние новаците. Важно!
Така с риск да отнеса много псуване от всички пускам тази тема защото има нужда от нея точно тук в подфорум е36.
От около година влизам в този форум и чета много неща повечето интересни и полезни
(Браво за което) савсем на скоро реших да се регна и аз и какво направих ОГРОМНА ГЛУПОСТ
пуснах тема ''кое да избера за първа кола'' без да се замислям колко е глупаво да го правя,но нали знаете човек първо говори (в случея пише) и после мисли, а съм чел такива теми има колкото ти душа иска на месец по няколко пъти се пуска, някой иска да си вземе или си е взел е36 и пита човека, да ама като идеш на търсачката и там има боквално всичко да не се сетих за нея, но пък първити 3 мнения бяха ''търсачката братле там има'' и ми светна че съм тъп ма кво да се прави нали ужкем се учим от грешките си и 100% ще задавам още тъпи въпроси защото това ще ми е първата кола още не съм я намерил но търся.
Според мен ще е много удачно ако на новаците и излиза забележка не само да пишат на кирилица ами да им излиза и нещо от сорта на '' проверили в тъсачката'' или нещо такова идеята ми е ясна и не само при първите 20 мнения ами 30-40 така ще е по-добре.
Е36 вече стана евтина кола и много хора могат да си я позволят а и нали е БМВ все пак ако се загледате почти на всеки светофар има е36 те просто вече са много това означава че глупавите теми няма да спрът скоро никак даже.
Чесно Ви казвам форума на БМВ е най ама най-добрия имам познати фенове на други марки коли и те ми казват че влизат тук защото било много итересно и приатно имам познати които не се интересуват толкова от коли но влизат за да четат интересните истории и да четът вицовете.
Такаче да Ви кажа чесно щом всякакви хора влизат тук защото им е ацки приятно Вие сте най-готините хора с най-готиния форум и като потвърждение на думитеми ето има и сега тъпи и дъвкани теми но вие пак помагате на хората нищо че вече сте писали тия неща поне 5 пъти ето за това сте най-популярния форум хората знаят че като Ви питат винаги ще им помогнете и да Ви кажа трябва да се ГОРДЕЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ та Вие сте спечелили доверието на хората без да Ви познават.
Мисля че изписах достатъчно доно не Ви ядосам с тази тема извинявам се предварително!!!
P.S. Не ни се сърдете много на нас новаците и ние ще олегнем но ни трябва време
От около година влизам в този форум и чета много неща повечето интересни и полезни

Според мен ще е много удачно ако на новаците и излиза забележка не само да пишат на кирилица ами да им излиза и нещо от сорта на '' проверили в тъсачката'' или нещо такова идеята ми е ясна и не само при първите 20 мнения ами 30-40 така ще е по-добре.
Е36 вече стана евтина кола и много хора могат да си я позволят а и нали е БМВ все пак ако се загледате почти на всеки светофар има е36 те просто вече са много това означава че глупавите теми няма да спрът скоро никак даже.
Чесно Ви казвам форума на БМВ е най ама най-добрия имам познати фенове на други марки коли и те ми казват че влизат тук защото било много итересно и приатно имам познати които не се интересуват толкова от коли но влизат за да четат интересните истории и да четът вицовете.
Такаче да Ви кажа чесно щом всякакви хора влизат тук защото им е ацки приятно Вие сте най-готините хора с най-готиния форум и като потвърждение на думитеми ето има и сега тъпи и дъвкани теми но вие пак помагате на хората нищо че вече сте писали тия неща поне 5 пъти ето за това сте най-популярния форум хората знаят че като Ви питат винаги ще им помогнете и да Ви кажа трябва да се ГОРДЕЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ та Вие сте спечелили доверието на хората без да Ви познават.
Мисля че изписах достатъчно доно не Ви ядосам с тази тема извинявам се предварително!!!
P.S. Не ни се сърдете много на нас новаците и ние ще олегнем но ни трябва време

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Ще се радвам,ако всички новаци мислят като теб
Какво ще кажеш тази тема да я преместя в подфорума " Новини, предложения,
проблеми & коментари за сайта и форума",като оставя и препратка от тук ?

Какво ще кажеш тази тема да я преместя в подфорума " Новини, предложения,
проблеми & коментари за сайта и форума",като оставя и препратка от тук ?
3 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума