някои проблеми....

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

някои проблеми....

Мнение от Engi » 27 Май 2004, 12:53

1. от около седмица постоянно като влезна във форума и нямам нови мнения. първоначално имах упасения, че някой може да ми е уцелил паролата, но след като я смених, нищо не се промени:(
2. не мога да ползвам Emoticons. която и от тях да натисна, просто нищо не става.
3. само при мен ли го няма бутончето за кирилица на писането на мнение? и ако сме го махнали перманентно, защо? беше МНОГО удобно.
4. Интернета ми е доста бърз, и форума като цяло не ми върви лошо но в модерираните от мен форуми, въобще не мога да вляза:( чакам по 5 мин. и нищо не става:( другите си ги отварям без проблем. ако някой може да помогне, ще съм ви много благодарен
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 27 Май 2004, 13:02

Да си преинсталирал Уин ?
Звучи ми като че Интернет Експлорера не ти е в ред или настроиките, да си променял неща като кукита ?
May the BMW force be with you!

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 27 Май 2004, 13:07

МОЗИЛААААА
мдам
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 27 Май 2004, 14:47

нищо не съм променял...
при вас тия работи дето ги изредих, ок ли са?
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 27 Май 2004, 14:49

Engi написа:при вас тия работи дето ги изредих, ок ли са?

Всичко е ОК с изключение на модераторските функции защотот не модерирам нищо и не знам !

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 27 Май 2004, 14:55

еми кажи как да го оправям тогава:(
или по-лесно: как направо да преинсталирам експлорара
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 27 Май 2004, 15:01

Engi написа:как направо да преинсталирам експлорара

Експлодер само не може да се преинсталира той е така тясно интегриран с целия Уин че нема начин! Трябва целия Уин!
Но опитай със сървис пак по висока версия или някой секюрити пач от сайта на микрософт, упдайт на антивирусната програма и се сканирай за вируси!
Сред това архивирай всичко нужно на логически диск различен от С и напреви ню фреш копи на Уин-а не прави опити с реинстал или репеир!
А помолете да разгледате системните логове на noxis да не би да има проблем и в сървъра, това преди инстала на уин :lol: !

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 27 Май 2004, 15:47

Операционните системи на Microsoft са известни със наличието на срок на годност - демек след време един по един всички компоненти почват да се скапват. Василен е прав, преинсталирай Windows-а. С какъвто и да си в момента, съветвам те да сложиш Windows XP Pro + SP1 (интегриран е в него, мога да ти дам диска) и после да стовариш и SP2 RC ...
Ако не искаш да се занимаваш с преинсталаций, ще опитваме да оправим твоя си но е безмислено, пак ще даде фира...

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 27 Май 2004, 15:57

!!Asen_X написа:Операционните системи на Microsoft са известни със наличието на срок на годност - демек след време един по един всички компоненти почват да се скапват.

Ай стига бре, ама това вярно ли е? Защото съпругата ми ползва в офиса един лаптоп дето съм му сложил WIN95 OSR2 преди 7 години и още не съм го преинсталирвал. Или това не важи за лаптопите?

А сега сериозно на въпроса. Аз пък имам следния проблем: търсачката на форума не ми бачка като хората. Един път всичко е наред и после 5-6 пъти "No connection with remote server". Скоростта ми е добра, така че не е таймаут.
Изображение

Доктор на БМВ науките
Аватар

Мнение от Vasilen » 27 Май 2004, 16:11

TheBoss написа:Защото съпругата ми ползва в офиса един лаптоп дето съм му сложил WIN95 OSR2 преди 7 години и още не съм го преинсталирвал.

Уин 95 ползва за ядро Дос и има само добавени графики, след Уин 98 имат съвсем друго ядро което е доста сложно и от там се сбъгясва не ми се навлиза подробно :roll:

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 27 Май 2004, 16:26

Vasilen написа:
TheBoss написа:Защото съпругата ми ползва в офиса един лаптоп дето съм му сложил WIN95 OSR2 преди 7 години и още не съм го преинсталирвал.

Уин 95 ползва за ядро Дос и има само добавени графики, след Уин 98 имат съвсем друго ядро което е доста сложно и от там се сбъгясва не ми се навлиза подробно :roll:

Ти пък много се върза бре :) :) :). Майтап да става.

А имаш ли идея, защо PCMCIA работи нормално с ICQ, но се ебава с http и ftp, т.е. ту има, ту няма. Пуснал съм пинг към ДНС-а и го следя, но няма цикличност. :( Възможно ли е да е софт проблем или е от картата?
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар

Мнение от Engi » 27 Май 2004, 18:08

!!Asen_X написа: С какъвто и да си в момента, съветвам те да сложиш Windows XP Pro + SP1

точно такъв е в момента
Изображение

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 27 Май 2004, 18:28

аз си мислех че имам проблеми с форума щото само ми правеше някакви мизерии докато не се оказа, че имам вирусче ;)
и след като упдатевах виндоуса от страницата на МикроСофт всичко се оправи и сега е на 6.
Хенри щом само при тебе е проблема проблема е в твоя телевизор. :)
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 28 Май 2004, 9:02

И аз имам проблем... :cry:
Преди известно време много малко от новите мнения ми се показваха в жълто, а сега например като разгледам и прочета всички нови мнения в един форум, помпам след това БМВПовер-БГ.нет форуми и ми показва, че в форума има нови мнения. Дори всичко да съм прочел то си ми показва форума в жълто, колкото и да помпам рефреша... :oops: :cry:
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zmej » 28 Май 2004, 9:08

А при мен е различно, в зависимост от това дали влизам от офиса или от домания комп.
В офиса след като прочета нещо ново (светещо в оранжево), то става бяло, но от домашния комп си остава оранжево...

Между другото, ако това е от някакво значение, в офис съм с ISDN и Win '98, а в къщи с LAN и Win XP

Следваща

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума