Сайт на клуба
Модератор: I.Voykov
13 мнения
• Страница 1 от 1
- soreman
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E65 730d
Сайт на клуба
Гледах, гледах не можах много да разбера защо клуба си няма сайт? Помня че преди доста време бях влизал и си имаше обаче. Само разбрах че се работи по новият сайт но май скоро нищо няма да има? Така ли е?
Идеята ми е ако нямате време да го направите, аз имам фирма занимащава се с правене на сайтове, ще направим един сайт - няма проблеми, ще си има каквото кажете - галерия, страници с информация и снимки и т.н. с CMS. Разбира се безплатно за общата кауза
Идеята ми е ако нямате време да го направите, аз имам фирма занимащава се с правене на сайтове, ще направим един сайт - няма проблеми, ще си има каквото кажете - галерия, страници с информация и снимки и т.н. с CMS. Разбира се безплатно за общата кауза

- soreman
- младши ентусиаст
-
Не знам до къде го докарахме. Аз чакам някой админ да каже - добре айде правете за да може да го почваме. Де да знам дали ще се съгласят 

- soreman
- младши ентусиаст
-
MOPKOB написа:Ей такива хора да имаше повече и щяхме да се радваме на прекрасне татковина![]()
![]()

Ами всички трябва да се стараем, то от нас си зависи

Дори и на Дарукар бихме им направили сайт безплатно, щото друго е да си сложиш в портфолиото че си правил официален сайт на БМВ, пък макар и в България

- soreman
- младши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:soreman написа:Дори и на Дарукар бихме им направили сайт безплатно, щото друго е да си сложиш в портфолиото че си правил официален сайт на БМВ, пък макар и в България
Много правилна стратегия. От опит казвам че първо се работи за името, после то работи за теб. Особено в тия среди ...
Мдам така си е наистина, ние вече си изградихме имидж извън България и си имаме постоянна клиентела, сега въпроса е да градим и имдидж и в България, че тук сме го занемарили, а сега долара е евтин и по-добре левове от долара

- Anton Anastasov
- кандидат ентусиаст
-
soreman написа:...
Дори и на Дарукар бихме им направили сайт безплатно, щото друго е да си сложиш в портфолиото че си правил официален сайт на БМВ, пък макар и в България
Е па дай и някой лев да им дадем
- soreman
- младши ентусиаст
-
Свързах се с Иво по въпроса, така че да знаете че има развитие. Надявам се скоро да се чуем и да говорим по-подробно за сайта.
13 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума