кои са собствениците на бмв клуб българия

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

кои са собствениците на бмв клуб българия

Мнение от klintan66 » 30 Яну 2008, 1:35

и дали са те основателите.някъде из темите продава имаше доста силен намек за това че форума е принадлежал на друг и е превзет непочтенно от сегашните собсвеници . Може ли съвсем накратко някой да хвърли светлина по въпроса. Считам ,че ако това е клевета то трябва да бъде оборена с аргументи и факти

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Яну 2008, 1:56

Искрено ме развесели ;)

Спокойно този форум и клуб са сред малкото неща в България, което не са оклепани с някакви генерални интриги и т.н. ;)

Форума е създаден от Андрей Барабонков (LandShark) през 2002-ра година като естествено продължение на секцията за БМВ във форумите на dir.bg.
Малко след това той и още няколко човека са учредили БМВ Клуб България със статут на единствен пълноправен БМВ клуб за България и член на европейския клуб на марката. Клуба има съдебна регистрация и т.н.
Форума е собственост на клуба, а създателя му е почетен член на БМВ Клуб България ;)

Никой от никого нищо не е отнемал ;) Историята на клуба и форума ги има в сайта. Там можеш по-подробно да се запознаеш със всяка крачка от развитието ;)

Клуба няма собственици. Това е организация с идеална цел и се управлява от управителен съвет и председател ;)

Цялата тази информация е всеизвестна и ако някой е решил да се прави на интересен като говори глупости, меко казано е станал смешен. ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 30 Яну 2008, 2:07

ок , но защо беше тоя намек от колега.то не беше намек а направо в прав текст , продаваше някакви джанти за 1500-1800лв. поне забелешка да беше получил.цитирам по памет: тва да не ти е да откраднеш от еди кои си клуба....ала бала

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 30 Яну 2008, 2:17

klintan66 написа:ок , но защо беше тоя намек от колега.то не беше намек а направо в прав текст , продаваше някакви джанти за 1500-1800лв. поне забелешка да беше получил.цитирам по памет: тва да не ти е да откраднеш от еди кои си клуба....ала бала

Нямам представа кой за какво е говорил, но съм сред първите регистрирани потребители тук (25-ти поред), две години съм бил член на управителния съвет на клуба, вече три години съм администратор на форума, познавам повечето от старите пушки тук, включително и LandShark... с други думи можеш спокойно да ми се довериш ;)

Допускам, че думите, които си чул са били на някой от по-старите момчета във форума, които преди време прекратиха активното си участие във тук заради друга група хора (някакви конфликти имаше)
Всички тези неща обаче не засягат форума от гледна точка на създаването му, управлението му и т.н. От никого не е бил отнеман!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от klintan66 » 30 Яну 2008, 10:58

благодаря за бързите отговори.очевидно е имало недоволни. И сега понякага се дразня като възникне конфликт ,подчертавам конфликт , а не спор,от каквото и да естество. би трябвало хората тук да се обединяват от идеята бмв . Понякага виждам как се търси заяждане а не разбиране -ей така за спорта. Много се дразня. и в живота е така --все се намира някой да мърля , било с думи било с дела.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 07 Фев 2008, 2:59

!!Asen_X написа:...
Спокойно този форум и клуб са сред малкото неща в България, което не са оклепани с някакви генерални интриги и т.н. ;)
...

...вярно е само във форма "не са БИЛИ оклепани", е моето мнение

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 06 Мар 2008, 11:51

klintan66 написа:ок , но защо беше тоя намек от колега.то не беше намек а направо в прав текст , продаваше някакви джанти за 1500-1800лв. поне забелешка да беше получил.цитирам по памет: тва да не ти е да откраднеш от еди кои си клуба....ала бала

И аз бях там и аз я глеах тая тема. По-странното, е че го слушах това и на живо :shock:
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 08 Мар 2008, 20:10

кои е тоя бе :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31

Мнение от stoni » 13 Апр 2008, 21:50

пьк аз понеже не сьм много в нещата се питам каде отиват парите за платените обяви например, зощо е толкова долен на4ина за пренудително заплащане на 20 лв на месец,и тези платени обяви са за сметка на крайния потребител защо е нужно да се гьрбят потребителите :(

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 13 Апр 2008, 23:09

stoni написа:пьк аз понеже не сьм много в нещата се питам каде отиват парите за платените обяви например, зощо е толкова долен на4ина за пренудително заплащане на 20 лв на месец,и тези платени обяви са за сметка на крайния потребител защо е нужно да се гьрбят потребителите :(

Мхм, ужасно долно е да си плащаш за това, че пускаш комерсиални обяви, от които печелиш ;)
Хайде не ми излизай с номера колко е "ощетен" крайния потребител, щото ако клуба няма парични постъпления, форум няма да има, респективно и потребители няма да има.

Симпатяга.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 13 Апр 2008, 23:16

Ми то значи и телевизиите ощетяват клетият краен потребител, като искат пари от леля Мария да си рекламира новият Бонукс :) И то и взимат поне 3000 лв за 30 секунди. А тя иска да ни направи добро на всички с този хубав прах.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 13 Апр 2008, 23:17

беше спор с Росен Коларов и ставаше дума за форума на дата.бг доколкото си спомням :mhihi:

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума