За ЛС

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '97 520i - продадена
Мечтае да кара: M5

За ЛС

Мнение от M5 » 06 Дек 2007, 9:26

Не знам дали ви е хрумвала тая идея, нито пък съм наясно как може да се реализира, но дали е възможно в е-маила, който ме уведомява, че съм получил ЛС, да пише от кой е ЛС-то.
Изображение

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 06 Дек 2007, 12:31

Каква е крайната цел? Не можеш ли просто да влезеш и да видиш кой ти е писал?
Изображение

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 06 Дек 2007, 13:25

Мен честно казано ми е по-лесно да отворя форума отколкото мейла :mhihi: Според мен това за е-майл при ЛС най-вероятно е удобно за хора който не отварят форума и така разбират кога да го отварят :mhihi:
Аз при пускане на браузъра един таб имам задължително БМВПовер и ако имам ЛС веднага светва, а докато си отворя мейла, да си напиша паролата па да цъкна на кутия и то става дълга и широка :mhihi:
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 06 Дек 2007, 15:16

Дилян Пенчев написа: Според мен това за е-майл при ЛС най-вероятно е удобно за хора който не отварят форума и така разбират кога да го отварят :mhihi:

:yes:
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 06 Дек 2007, 17:31

Аз викам да има повече място за ЛС ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M5 » 07 Дек 2007, 15:50

err0r написа:Каква е крайната цел? Не можеш ли просто да влезеш и да видиш кой ти е писал?

Ами крайната цел е точно да видя кой ми е писал, понеже не винаги мога да отделям по няколко часа на форума, за да чета всичко. А като вляза само, за да си прочета ЛС-тата и изляза, всички теми стават прочетени. Когато пиша в някоя тема и получа е-маил, че някой е отговорил, е доста удобно че ми праща точен линк и мога да прочета какво са отговорили хората и без да се логвам.
Не казвам да ми праща текста на ЛС-то в е-маила (въпреки, че и това е идея :idea: ), но поне да пише от кой е.
Друг вариант е, форума да не ме "изхвърля" толкова бързо. В момента мисля, че ако не цъкам по форума, ме изхвърля след около час и после всичко е прочетено.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 12 Дек 2007, 21:21

M5 написа:... Друг вариант е, форума да не ме "изхвърля" толкова бързо. В момента мисля, че ако не цъкам по форума, ме изхвърля след около час и после всичко е прочетено.

При логването слагай човка на "искам да влизам автоматично". Иначе форума сам ти прекъсва сесията след един час :idea: (все едно правиш логаут)
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M5 » 18 Дек 2007, 9:55

Това с автоматичното влизане добре, но ако затворя браузъра после ще "помни" ли кое съм чел и кое не?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Мнение от ivantchoG » 18 Дек 2007, 18:37

Не. Затвориш ли - прочел си всичко ;)
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума