Предлагам...

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

Аватар

Предлагам...

Мнение от M6 » 16 Мар 2006, 15:40

Скоро пуснах една тема,която ми се вижда много важна и абсолютно задължителна да се прочете от всеки човек притежаващ автомобил!Което я прави особено подходяща за раздела The Best Of!Може и да сте си изградили мнение за мен,че искам да има мой теми в раздела The Best Of,но повярвайте ми тази тема е много важно да се прочете от всички и мястото и е точно там,а не след 1-седмица да е потънала незнайно къде в 20-та странница.Моля хората,които местят темите в The Best Of да я прегледат и да преценят сами.За това говоря:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=30464

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320Ci

Мнение от Asterix » 16 Мар 2006, 18:17

Пуснато на: 16 Мар 2006, 15:33 Заглавие: Автомобилът-изкушение за крадците!

Пуснато на: 16 Мар 2006, 15:40 Заглавие: Предлагам...

Скоро пуснах една тема

Наистина доста скоро си я пуснал тази темичка. Темата е хубаво да се прочете от хората, но не мисля че ти си човекът, който ще 'съветва' модераторите за начинът им на изпълнение на работа.
Може и да сте си изградили мнение за мен,че искам да има мой теми в раздела The Best Of

Не, че някой си е изградил мение, ти просто не миряса с тази си мания да имаш тема в 'Дъ Бест Оф'.
Изображение
Click
тел. 0878 11 30 94

Аватар

Мнение от M6 » 16 Мар 2006, 18:50

Ами,че аз имам тема там.Просто според мен е много важно тази информация да се знае ;)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 16 Мар 2006, 19:27

А просто според мен вече заслужаваш бан :!:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 16 Мар 2006, 19:36

В раздела Best Off попадат теми шедьоври а не теми, които е важно да се прочетат ;)

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума