Firefox

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

кандидат ентусиаст
Аватар

Firefox

Мнение от playordie » 26 Яну 2006, 15:43

Izvinqvam se che pisha na latinica ..ama zashto ste go slojili toq link za "Get Firefox" sled kato kirilicata ne raboti s tozi browser?
firefox ver.1,5
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 26 Яну 2006, 15:50

ще го оправят в следващата версия за съжаление
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 330xi
Мечтае да кара: F10 M5

Мнение от dr-who » 26 Яну 2006, 17:25

при мен всичко си работи от верия 0.8 на горе ;) до сега не съм имал проблеми
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 26 Яну 2006, 18:58

Как пък го измислихте брееееее, аз ползвам лисицата от както е създадена и никога не съм имал проблем с кирилицата :)
Изображение

Аватар

Мнение от M6 » 26 Яну 2006, 21:21

И аз съм с нея :arrow: Версия 1.5 ;) Три години бях с Internet Explorer и от няколко месеца съм с лисицата.Направо е в пъти по-добра.Сега ще излиза нова версия на Internet Explorer,ще я пробвам но ме съмнява да е по-добра от Firefox :roll:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 27 Яну 2006, 1:12

и аз съм с лисицата ... nqmam nikakvi проблеми ... само от време на време нещо otkacha ама не ми прай големо vpechatlenie :)

E30 Fanatic!
E30 Fanatic!
Аватар
Кара: Е36 328g
Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo

Мнение от Дилян Пенчев » 27 Яну 2006, 12:40

Явно човека иска да каже че Кредора го няма като си с Лисицата и е прав... с Интернет Екплорера има кредор а с ФаерФокс няма... и трябва ад ползваш някой шит за уиндоус...
Изображение
Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече :)))

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 27 Яну 2006, 15:42

По принцип всеки е длъжен да си има кирилица. Кредора е само удобство и никой няма право да се оправдава с липсата му.
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от playordie » 29 Яну 2006, 16:39

Иво, от къде на къде всеки е длъжен да има кирилица. Особено ако не е в бг и не ползва личния си компютър?
Не става въпрос за Firefox като цяло, а само от това че сте сложили линка във форума, искате във форума да се пише на кирилица, а Firefox-a нещо не се разбира с кередор-а.

Както и да е.. получих отговор на въпроса си.
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 30 Яну 2006, 1:07

Разбирам те. Ако ползвам линукс и влизам през конзона с lynx някой от форума виновен ли ми е? Тук си има правила, ако някой желае да пише, то нека намери начин да го прави - спазвайки ги. Естествено, че могат да се допуснат изключения, нормално е. Но 99% от оплакващите се хора се намират в БГ, имат и кирилица и IE на компютъра. Призоваваме ползването на firefox със съвсем различни мотиви. Сигурност на първо място. Не задължаваме никой да го ползва! Аз примерно го ползвам, но съм си преценил и ползвам кирицата на собствения си компютър. Ако отида другаде и имам проблем с това ще намеря начин да се справя. Лично съм писал до firefox, за да обясня за проблема, а вярвам, че и самите автори на кода са го направили. Пак ви споменах, че КРЕДОР е удобство. Нека речем, че в момента е удобство само за хората ползващи ИЕ. Правим всичко възможно, за да ви е удобно, където и да се намирате. Пречки има и те отнемат време. Малко повече търпение... "Монитора ми изгоря и не мога да виждам форума, защо призовавате хората да ползват монитори, след като с изгорели не става?" В рамките на шегата го написах последното ;)
Изображение
Изображение

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума