Firefox
Модератор: I.Voykov
10 мнения
• Страница 1 от 1
Firefox
Izvinqvam se che pisha na latinica ..ama zashto ste go slojili toq link za "Get Firefox" sled kato kirilicata ne raboti s tozi browser?
firefox ver.1,5
firefox ver.1,5
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
при мен всичко си работи от верия 0.8 на горе
до сега не съм имал проблеми

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Как пък го измислихте брееееее, аз ползвам лисицата от както е създадена и никога не съм имал проблем с кирилицата 

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Явно човека иска да каже че Кредора го няма като си с Лисицата и е прав... с Интернет Екплорера има кредор а с ФаерФокс няма... и трябва ад ползваш някой шит за уиндоус...

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Иво
- шПерко
-
По принцип всеки е длъжен да си има кирилица. Кредора е само удобство и никой няма право да се оправдава с липсата му.

Иво, от къде на къде всеки е длъжен да има кирилица. Особено ако не е в бг и не ползва личния си компютър?
Не става въпрос за Firefox като цяло, а само от това че сте сложили линка във форума, искате във форума да се пише на кирилица, а Firefox-a нещо не се разбира с кередор-а.
Както и да е.. получих отговор на въпроса си.
Не става въпрос за Firefox като цяло, а само от това че сте сложили линка във форума, искате във форума да се пише на кирилица, а Firefox-a нещо не се разбира с кередор-а.
Както и да е.. получих отговор на въпроса си.
Любов има само в чата, в сапунените сериали и розовите книжки, всичко друго опира до пари и секс!
- Иво
- шПерко
-
Разбирам те. Ако ползвам линукс и влизам през конзона с lynx някой от форума виновен ли ми е? Тук си има правила, ако някой желае да пише, то нека намери начин да го прави - спазвайки ги. Естествено, че могат да се допуснат изключения, нормално е. Но 99% от оплакващите се хора се намират в БГ, имат и кирилица и IE на компютъра. Призоваваме ползването на firefox със съвсем различни мотиви. Сигурност на първо място. Не задължаваме никой да го ползва! Аз примерно го ползвам, но съм си преценил и ползвам кирицата на собствения си компютър. Ако отида другаде и имам проблем с това ще намеря начин да се справя. Лично съм писал до firefox, за да обясня за проблема, а вярвам, че и самите автори на кода са го направили. Пак ви споменах, че КРЕДОР е удобство. Нека речем, че в момента е удобство само за хората ползващи ИЕ. Правим всичко възможно, за да ви е удобно, където и да се намирате. Пречки има и те отнемат време. Малко повече търпение... "Монитора ми изгоря и не мога да виждам форума, защо призовавате хората да ползват монитори, след като с изгорели не става?" В рамките на шегата го написах последното 

10 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума