Досадните повторения на мнения

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Досадните повторения на мнения

Мнение от ivantchoG » 18 Окт 2005, 11:57

Сигурно са малко потребителите, на които не се е случвало да натискат "Refresh", "Go", "Back", след като са натиснали "Прати" на току-що написано мнение. Повреда в сървъра, лоша връзка - причини много. По-усърдните го правят по няколко пъти :mhihi:

Всеки може да промени написаното от него мнение, а при желание - и да го изтрие, стига да няма чуждо мнение след неговото. Достатъчно е да погледне пак темата, в която пуска мнението.

Форума ще се освободи от излишния "баласт" ...
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!
Изображение

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 18 Окт 2005, 15:37

Да но на някои хора не им дреме и си казват модераторите ще го оправят.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivantchoG » 18 Окт 2005, 17:15

Иво написа:Да но на някои хора не им дреме и си казват модераторите ще го оправят.
Доколкото прочетох, този проблем от няколко дни се е увеличил (Ноксис). Мисля, че модераторите с кеф могат да изтрият не само излишните, а и първото (все едно, че човека въобще не е писал в тази тема). Така тези, на които постоянно им "изчезват" мненията, ще имат стимул да погледнат какво, аджеба, са пуснали в темата.
А и така ще си проличи наистина кой е толериран и кой толерира :mhihi: :mhihi: :mhihi:
".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Изображение

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 18 Окт 2005, 17:24

ivantchoG написа:
Иво написа:Да но на някои хора не им дреме и си казват модераторите ще го оправят.
Доколкото прочетох, този проблем от няколко дни се е увеличил (Ноксис). Мисля, че модераторите с кеф могат да изтрият не само излишните, а и първото (все едно, че човека въобще не е писал в тази тема). Така тези, на които постоянно им "изчезват" мненията, ще имат стимул да погледнат какво, аджеба, са пуснали в темата.
А и така ще си проличи наистина кой е толериран и кой толерира :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Някои от нас все още не знаят какво точно могат да правят и какво не и как да поправят грешките си! Модереаторите могат да им пуснат ЛС какви грешки допускат в началото, за да се научат сами да си ги отстраняват :idea: Твоето предложение, да ме извиняваш, ама граничи с ел. тирания! Написаното до тук, е стественно, не важи за тези, които са предупредени и продължават умишлено да фулдват темите!

ПС: Не ме разбирай погрешно, дисциплина е нужна, но не и военщина!
А и най-добрата дисциплина е самодисциплината: Казал го е Х...лер, но не значи, че не е бил прав! ;) :D

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivantchoG » 18 Окт 2005, 17:33

Ачо, и модераторите са хора, бре! Изобщо не очаквам да ме послушат сляпо и да трият всичко наред. Те по-добре от мене и тебе са запознати кой е "нов", кой е "непукист". И се съобразяват с това. Точно за това Иво пише:"на някои хора не им дреме", и мисля, че няма предвид новите.
Изображение

ентусиаст
Аватар

ре

Мнение от Angel_Georgiev » 18 Окт 2005, 23:39

Така е! Но, за това да се трие някое важно мнение заради техническа грешка според мен е неправилно!

Пример: Питал съм за някъкъв техн. проблем, който ме мъчи от изв. време (опазил Господ) и някой отговаря по горния начин, компетентно обаче, решавайки ми проблема (а може би и на други) и заради техн. грешка да се трие...

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 23 Окт 2005, 23:12

Като има повторения е естествено да се изтрият всички еднакви постове докато не остане само 1 - така хем ти ще получиш информацията, за която си питал, хем няма да има флууд във форума - просто се маха излишното. Това и без да го пише във FAQ за модериране всеки би се досетил, че е така. Не знам в този форум да са трити смислени технически мнения.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivantchoG » 25 Окт 2005, 9:05

То смислените мнения рядко са с повторения ;) ...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м42б20 турбо
Детайли за колата: hx35/40 twin scroll

Мнение от S-stail » 03 Ное 2005, 14:57

А тези проблеми на какво се дължат,не може ли да
се оправят?
Защото когато се опиташ да си изтриеш мнението
пак стават същите гадости както с пускането.

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 03 Ное 2005, 15:34

Изображение

Кой кашля?
Аватар
Кара: D779676

Мнение от Nikolay1 » 23 Яну 2006, 15:33

Изображение
Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия