Още едно предложение...
Модератор: I.Voykov
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Още едно предложение...
Може ли да се направи, както на всеки потребител в профила му, бутона за ICQ е червен или зелен, в зависимост дали е онлайн, по същият начин да е и бутона на галерията на всеки потребител, примерно червен ако е празна и зелен ако има снимки за гледане.
Това си мисля, че не е много трудно за правене (дано не греша) и мисля че би било полезно да се знае къде има снимки за скиване и къде няма смисъл да се гледа
Вие какво мислите?
Това си мисля, че не е много трудно за правене (дано не греша) и мисля че би било полезно да се знае къде има снимки за скиване и къде няма смисъл да се гледа

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Хитро
Техсъпорта да каже става ли

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Не знам дали сте забалеязали ама то е така
Ето сега гледам на Цанков е сиво на на БМВ8 е червено. Всичко завиви от това дали си дал в настройките на ИСК то да ти показва публично статуса
Иначе работи сигурен съм. Не мжое да има две картинки за ИСК и не става зелено 

Ето сега гледам на Цанков е сиво на на БМВ8 е червено. Всичко завиви от това дали си дал в настройките на ИСК то да ти показва публично статуса

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Dimo
- баварски фанатик
-
Бате не си ме разбрал
ставаше въпрос за бутона на галерията да е по този начин в зависимост дали има снимки в нея или не. Възможен е и друг подобен начин за индикация, стига да стане 

- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Dimo
- баварски фанатик
-
Мен ми хрумна още една идея как може да се направи гореописаното, остава да кажете вие дали може да стане
Всеки който иска да има галерия да подава молба за членство през интернет както е за фотолюбителите и в рамките на седмица като го одобрят да може да си качва снимки в галерията и да се появи бутон галерия към профила му, а за останалите дето немаме или неискаме да качваме снимки, като не сме членове примерно на тази грума да не ни се появява бутон галерия към профила
Добре ли го обясних
дано че и аз малко се обърках какво исках да кажа, ама...
Аре кажете може ли да стане.

Всеки който иска да има галерия да подава молба за членство през интернет както е за фотолюбителите и в рамките на седмица като го одобрят да може да си качва снимки в галерията и да се появи бутон галерия към профила му, а за останалите дето немаме или неискаме да качваме снимки, като не сме членове примерно на тази грума да не ни се появява бутон галерия към профила

Добре ли го обясних

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
Или другият вариант е ако ен си качил снимки да няма бутон изобщо, а ако си качил той да се появява 

Tux0 Ca !

- Иво
- шПерко
-
Хора като ви казвам, че съм пробвал всичко значи съм го пробвал. Ако някой излезе с конкретно предложение ( код ) да се обади. Ако някой ден го измисля ще го направя не се безпокойте.

нямам достъп до phpBB форум, но ето ти една идея ...
видях, че снимките се качват с този файл album_upload.php,
може да се създаде една малка таблица в база данните която да бъде със следните полета:
| user id | pic | count |
user id - ясно
pic - yes / no или 1/0 съответно ако има някакви снимки
count - брои колко са снимките
когато юзера качва снимки да се увеличава count с 1 и когато маха снимките /незнам как седи тук въпроса тъй като нямам снимки в галерията
/ да се намалява съответно с едно и когато от 1 стане на нула да се премина и че няма снимка.
Другото вече е незнам каква е подредбата и как извиква index.php, картинките за "Снимка" и тя да бъде променена ако има снимки, което става след като се провери в таблицата полето - pic.
Това е на пръв поглед... но този форум си е изградена система и за вкарването на подобно нещо трябва пълен достъп, който няма да ми бъде даден
Сега се сетих, по-лесен вариант, няма да откриваме топлата вода я
или по-лесен някакъв вариант ако има някаква променлива която казва дали юзера има снимки в album_personal.php, погледни в сорса може направо тази променлива да се използва и после да се едитне леко кода където се вади бутона "снимка" като се провери тази променлива
видях, че снимките се качват с този файл album_upload.php,
може да се създаде една малка таблица в база данните която да бъде със следните полета:
| user id | pic | count |
user id - ясно
pic - yes / no или 1/0 съответно ако има някакви снимки
count - брои колко са снимките
когато юзера качва снимки да се увеличава count с 1 и когато маха снимките /незнам как седи тук въпроса тъй като нямам снимки в галерията

Другото вече е незнам каква е подредбата и как извиква index.php, картинките за "Снимка" и тя да бъде променена ако има снимки, което става след като се провери в таблицата полето - pic.
Това е на пръв поглед... но този форум си е изградена система и за вкарването на подобно нещо трябва пълен достъп, който няма да ми бъде даден

Сега се сетих, по-лесен вариант, няма да откриваме топлата вода я

или по-лесен някакъв вариант ако има някаква променлива която казва дали юзера има снимки в album_personal.php, погледни в сорса може направо тази променлива да се използва и после да се едитне леко кода където се вади бутона "снимка" като се провери тази променлива

- Иво
- шПерко
-
Аз си мислех за поле с 0 и 1. Ако потребителя е качил снимки да става едно, ако не е качил да е нула. При зареждането да се проверява това поле и ако е 0 да не изкарва бутона, а ако е 1 да го изкарва. Но не успях да го реализирам. Все пак познанията ми не са големи. Ще мисля и над твоите предложения, благодаря 

- ivantchoG
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1985 BMW E30 M10B18

Ако "разшифроваш" техните кодове, сигурно може да използваш същия принцип

".....Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо....." К.Иречек, 13.12.1881
Бате Сашо - Пази имената!

Бате Сашо - Пази имената!

- Иво
- шПерко
-
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Иво написа:Хора като ви казвам, че съм пробвал всичко значи съм го пробвал. Ако някой излезе с конкретно предложение ( код ) да се обади. Ако някой ден го измисля ще го направя не се безпокойте.
а пробва ли да вземеш проверката, която изписва 'галерията на потребителя е празна или несъздадена' и да я лепнеш там където се показва бутона?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
15 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума