ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
Модератор: I.Voykov
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!
Не е ли време да се направи отделен подфорум и за Е90!
Так или иначе през следващите 5-6 години именно това ще е пазарният хит на BMW Group!!!
Да му отдадем заслужено внимание!
P.S.: Е21, Е30, Е36, Е46 и т.н. са част от славната история на тази велика марка, но е време да се говори и за настоящето и бъдещето на АВТОМОБИЛА (опа, това е от реклама на една друга марка )
Так или иначе през следващите 5-6 години именно това ще е пазарният хит на BMW Group!!!
Да му отдадем заслужено внимание!
P.S.: Е21, Е30, Е36, Е46 и т.н. са част от славната история на тази велика марка, но е време да се говори и за настоящето и бъдещето на АВТОМОБИЛА (опа, това е от реклама на една друга марка )
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
ре
От Плевен сме двама
Който е за, моля да каже тук!
Но пак ще отбележа, че не е наложително да притежавате този модел, а просто да проявявате интерес за него!
Пример: Изключително събитие и повратен момент в развитието на БМВ ще е модела Е90 335TI: първият в новата история на марката бензинов двигател с турбо-чарджер! и мощност от близо 340 ps!!!
Но пак ще отбележа, че не е наложително да притежавате този модел, а просто да проявявате интерес за него!
Пример: Изключително събитие и повратен момент в развитието на БМВ ще е модела Е90 335TI: първият в новата история на марката бензинов двигател с турбо-чарджер! и мощност от близо 340 ps!!!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
Re: ре
SkyWalker написа:От Плевен сме двама
Това нито е похвално.., а и може да си се обсъжда в "Други Модели"..
Според мен е много по-добре да се направи форум новини (BMW NEWS)или като важна тема в основея форум
И там да се пише всичко за новите модели BMW и всичко свързано с тях както и по-интересните автомобилни новости,но ще трябва някой да се занимава с него повечко за да е по-интересен,както и всички да пишат в него за всичко ново което са прочели или чули 

- Иво
- шПерко
-
SkyWalker написа:От Плевен сме двама
Колкото и хора да сте още определено не са много разпространени тези автомобили и за сега преспокойно може да се пише в други модели. Вижте, че още Е46 и Е39 не са толкова разработени, а да не говорим за Е90

ре
Аз лично не виждам смисъл от толкова негативизъм и отрицание? Това в никакъв случай не е градивно. Исках да кажа, че познавам още един собственник на Е90, който би се вкю. във форума!!!
И още нещо: Феновете на Ламборгини където и да е по света са малцинство, но само за 5 мин влезте във форума и вижте какви теми повдигат! Имат отделна секция дори за бъдещият СУВ на Ламбо!!!
А и не мисля, че интереса към Е90 от, който и да е тук (дори и задочно), е нулев!!!
И още нещо: Феновете на Ламборгини където и да е по света са малцинство, но само за 5 мин влезте във форума и вижте какви теми повдигат! Имат отделна секция дори за бъдещият СУВ на Ламбо!!!
А и не мисля, че интереса към Е90 от, който и да е тук (дори и задочно), е нулев!!!
- Иво
- шПерко
-
Аз просто изказвам мнение, защото си спомням, когато се водеше дискусията за откриването на форуми Е46, Е39, Е12/Е28 и т.н. Такива се отвориха едва, когато собствениците набъбнаха значително. В момента за проблеми с тези коли ева ли ще пишат повече от 1-2-ма човека, което значи 1-2 теми на месец, че и доста по-малко. А новостите около Е90, Е60 и т.н. ги обсъждаме и в "Други модели" и в основния и т.н. Отново казвам лично виждане 

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Твоят ентусиазъм ме връща във времето, когато аз "сънувах" съществуването на подфорум Е39.SkyWalker написа:Считам, че изчерпахме въпроса!
Заключвайте!
То не бяха предложения тук, то не бяха анкети там, то не бе чудо.

НО, най-накрая спечелих

С две думи: споко ще ти мине, като настинка

чак след като прегориш (и аз си взема Е90),
може би ще изкрънкаме от Висшите Органи
едно подфорумче за Е90!

А сега сериозно,
Всяко нещо с времето си!
Просто още не е настъпил подходящия момент.
Това е моето мнение.
27 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума