заменя

Ние сме благодарни за всяко мнение за нашия сайт, изразено от вас! Ако имате проблеми или някакви предложения, моля публикувайте ги тук. Всички новини и промени ще бъдат съобщавани в този форум. Могат да публикуват и нерегистрирани потребители, но безсмислени мнения и коментари ще бъдат трити.

Модератор: I.Voykov

старши ентусиаст
Аватар

заменя

Мнение от BAYRON » 31 Юли 2005, 7:22

ще е хубаво да си направим един форум след продава, купува и един ЗАМЕНЯ

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 31 Юли 2005, 14:35

Излишно.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 31 Юли 2005, 15:36

защо не харесваш замяната никога нищо ли не си заменял???? :?:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21949

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 01 Авг 2005, 13:41

Изказвам мнение само. Това със замяните може пре-спокойно да си става във форум Продава. То дефакто всичко е замяна. Дали стока - стока или стока - пари :) Освен това такива теми има веднъж на 3 месеца и е безмислено да се прави цял раздел за тях. Това е личното ми мнение :)
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 06 Авг 2005, 20:39

то ще има доста повече ако се пусне отделно.
Повечето хора имат много стари части които ей така си стоят.
всеки продава и купува и в крайна сметка или офертата не им изнася или точно тогава нямат пари. Щото можем много да си помогнем така аз например имам много чаркула само за 2 години каране на БМВ и куп други, смятам и други са така.
Например на мен ми се наложи да сменявам накрайник ,но аз си взех цялата щанга с нактайника за 80 лв той беше 40 и дефакто аз имам стока която е здрава ама като нова струва 40 кинта и едва ли мога да я продам за повече от 15 лв. пък и кой ще се разкарва да си купи от мен нещо за 15 лв което го има навсякъде, а то е изправно .
Такива части имат и други хора с които може да се размени нещо и да се насърът юзерите повече към размяна като средство.
Погледнато реялно аз имам поне части за 6-700 лв без да съм се занимавал с търговия на тези части а сега нямам пари за гуми ей така си пълня мазето.
Призовавам повече хора да погледнат на темата сериозно и вярвам че ще си бъдем полезни.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 06 Авг 2005, 20:48

донякъде си прав,макар аз за 5 години да има само един двг и една скоростана кутия(не че е малко де),но не виждам какво има пречи на хората и сега да си пускат обявите за заменя в купува или продава....да помислят Асен,Иво и другия Иво :D и те да кажат....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 06 Авг 2005, 21:19

има щото ако всичките имахме пари на момента щяхме да си купим от магазина, а така когато имам един гараж части и намам пуктнат лев щото съм го издухал през аспуха все щр ми се иска да се сдобия с нещо в замяна и така хората ще имат повече възможност. А така в момента както казах ми трабват гуми и обявите не ги чета що да се хабя като нямам кинти , а някой има цяло мазе пък му прябва задни стопове каквито аз имамм .
Ей за това заради колегиалността и да се узапти тази търговия с крадени части ментета и спекулации с цени.
Някой не искат да правят пари от части а просто да разменим както съвети така и каквото имаме. Нали затова си помагаме. А тук всеки гледа да натовари другия едни се наддават други си мислят че им вървят безплатните обяви когатои те самите со пишат като гости, трети са подтикнати към кражби от самите нас заради обява във форума/има такива /случай/.
Аз лично много държа на форума щото тука научих много , запознах се с много хора имам много приятели на които бих им подарил дадена част. А така когато съм я обявил за продажба ей така си увисва.
Значи потенциялните юзери на заменя ще са тези които наистина биха ти помогнали а не водещо да е парите и келепира, тъкмо за това става въпрос и дано да съм разбран правилно. Разбирасе държа да разбера повече как мислят колегите а не толкова на предложението и се надявам че ще се получи.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

шПерко
Аватар

Мнение от Иво » 08 Авг 2005, 2:09

И все пак имаме общо 37 подфорума. Много са. Не е нужно да се създават отделни такива, когато идеите им се припокриват с вече създадени.
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 12 Авг 2005, 17:44

ок

Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума