пичове са модовете!
Модератор: I.Voykov
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
пичове са модовете!
Заключиха ми темата (viewtopic.php?f=4&t=216855) и сега колегите отговарят на лични... нямам думи 
Поне драснете един ред в нея да кажете калкво толкова не ви се е понравила, че да и ударите ключа.
Все повече го заобичвам тоа форум
Поне драснете един ред в нея да кажете калкво толкова не ви се е понравила, че да и ударите ключа.
Все повече го заобичвам тоа форум

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Re: пичове са модовете!
Tемата беше потенциален източник на "дълбокомислени" излияния и какво ли още не... подобни се спират още в зародиш.
Mollov написа:Tемата беше потенциален източник на "дълбокомислени" излияния и какво ли още не... подобни се спират още в зародиш.
Защо

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Zagy написа:Ти сериозно ли не можеш да се сетиш?
Не бе, наистина не се базикам... верно не виждам какво лошо има в това всеки да изкаже свободно мнението си... демократични общества, това онова, деазнам

Гледам наистина много теми се разкарват отма... все едно има някакъв вид комунистическа цензура или и аз не знам. Абе мъгла, за това и питам

- Zagy
- нафтения
-
Колега, в теми като тази много съфорумци откровенно си простеят... аз примерно не бих удържал и щях да се изрежа ако беше оставена отключена
Затова.
От друга страна според мен от време на време ще е полезно да има по някоя и друга тема за "освобождаване на напрежението"

От друга страна според мен от време на време ще е полезно да има по някоя и друга тема за "освобождаване на напрежението"

Si non confectus, non reficiat.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
То има.... "новогодишен спам", "предсъборен спам"... не мисля, че е малко... 
- Zagy
- нафтения
-
Mollov написа:То има.... "новогодишен спам", "предсъборен спам"... не мисля, че е малко...
Да бе да - знаеш ни възможностите
Zagy написа:Колега, в теми като тази много съфорумци откровенно си простеят...
Ми то това май не говори много добре за членовете на този форум, горди собственици на BMW
Разбирам да карат ламбо, порше, бентли... а пичовете ръчка некви бими на ГАЗ (портфейла е прекалено празен за бенз) и в същото време носовете им рисуват лястовички в облаците. Пък за п*тки дето карат бими просто няма смисъл да се говори... ония буквално не мой им стъпнеш на малкото пръстче откъм самочувствие
Та в тоя ред на мисли реших да пусна и темата... един вид да видя какво е настроението по въпроса сред колегите. Но като се замисля какво ли може да е, при положение, че постоянно се засичам с много от тях по улиците. Смешна история, но както и да е, заебавайте - LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Пич,то не е до колата,а до манталитета!
- Zagy
- нафтения
-
LiTtLeRoCk написа:Пич,то не е до колата,а до манталитета!
Така е - каква е приликата межди селянина с колело и селянина с Макларън - и двамата са селяни
Дисклеймър: С думата "селянин" визирам не място на раждане, а ниво на интелектуално развитие.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Massacre написа:Най-много от всичко исках да разбера, защо всяка тема се посреща директно с ключ... и вече знам
Приказваш пълни глупости,къде видя всяка тема да се посреща с ключ

Zagy написа:LiTtLeRoCk написа:Пич,то не е до колата,а до манталитета!
Така е - каква е приликата межди селянина с колело и селянина с Макларън - и двамата са селяни
Спор няма... само дето ако селянина с колелото се качи на Макларън, автоматично ще се превърне от обикновен селянин, в селянин с много голямо самочувствие - т.е. много голям селянин! Явно нещо подобно се получава и при случаите за които аз говоря - от дарак на BMW... или направо от нищо на BMW. Но както и да е. И такива хора трябва да ги има... иначе кой ще пълни черната статистика по btv новините

LiTtLeRoCk написа:Приказваш пълни глупости,къде видя всяка тема да се посреща с ключ
Ами аз говорех за всички подобни на моята, "интересни" теми, а не изобщо за всяка една пусната тема
Но както вече споменах, след като ми обяснихте причините, отлично разбирам защо се получава така в този форум... съответно съм ок с политиката тук
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Massacre написа:Zagy написа:Колега, в теми като тази много съфорумци откровенно си простеят...
Ми то това май не говори много добре за членовете на този форум, горди собственици на BMWА темичката я пуснах съвсем на сериозно понеже ако щете вярвайте, ежедневно виждам хора с бими, които зад волана изглеждат така, все едно Господ им прави с*ирка докато карат... а като слезнат от бимата, е брат - няма такова самочувствие! Верно, че BMW-то си е от по-класовите производители, ама чак пък толкова
Разбирам да карат ламбо, порше, бентли... а пичовете ръчка некви бими на ГАЗ (портфейла е прекалено празен за бенз) и в същото време носовете им рисуват лястовички в облаците. Пък за п*тки дето карат бими просто няма смисъл да се говори... ония буквално не мой им стъпнеш на малкото пръстче откъм самочувствие
Та в тоя ред на мисли реших да пусна и темата... един вид да видя какво е настроението по въпроса сред колегите. Но като се замисля какво ли може да е, при положение, че постоянно се засичам с много от тях по улиците. Смешна история, но както и да е, заебавайте
Най-много от всичко исках да разбера, защо всяка тема се посреща директно с ключ... и вече знам
Аз пък защо си мисля че ти караш някое фиятче и си абсолютно лишен от всякакво самочувствие... и с тая тема се опитваш да избиеш някви комплекси... ако имаше бмв щеше да знаеш отговорите на въпросите които си задал...
и да ти кажа само за протокола... това което демонстрират колегите когато слизат от своите бмв-та не е самочувствие... това е радост и наслада от живота... но хората със скучни и безлични коли го тълкуват по друг начин...
и както казва един колега от Русйе "Човек... карай си фиятчето и не се занимавай с глупости"
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума