Кредор
Модератор: I.Voykov
5 мнения
• Страница 1 от 1
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Кредор
От както преинсталирах уин нямам флекс тайп, мързи ме да го сложа и използвам кредора за да си кирилизирам мненията. Да, ама съм забелязал, че понякога както си пиша и зяпам клавиатурата, изпиша 2-3 реда и като погледна на монитора какво съм нацъкал, и започвам да се ядосвам - кредора самичък се е преместил от Българска Фонетична (на която аз пиша) на Българска Стандартна и съответно се е получил някакъв буламач с български букви.
(Между другото това стана и сега, но просто вече имам тренинг да поглеждам цвета на кредора преди да започна да пиша.)
Та имам и още едно питане. В музикалния често ми се налага да пиша и на кирилица и на латиница, пак използвайки кредора. Та както си пиша примерно на латиница цъквам на кредора и курсора се връща в началото на поста ми. Това нормално ли е или пак имам проблемен експлорър??
Благодаря за ФниманиетУ

(Между другото това стана и сега, но просто вече имам тренинг да поглеждам цвета на кредора преди да започна да пиша.)
Та имам и още едно питане. В музикалния често ми се налага да пиша и на кирилица и на латиница, пак използвайки кредора. Та както си пиша примерно на латиница цъквам на кредора и курсора се връща в началото на поста ми. Това нормално ли е или пак имам проблемен експлорър??
Благодаря за ФниманиетУ

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Той кредора самичък не се мести
С две по-бързи натискания на шифт се сменят режимите. Понякога неусетно го превключвах и аз навремето, но сега вече знам
А за второто нямам представа, но те съветвам пак пак да ползваш шифта вместо да цъкаш с мишкатЪ 

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Бап, цъкам си шифта и се радвам как се сменят цветовете на кредора и се появи някакъв прозорец StickyKeys. Бре тоз Уиндоус с всеки изминал ден ме учудва все повече и повече...
П.С. Иначе, Иво, мерси за бързия отговор

П.С. Иначе, Иво, мерси за бързия отговор

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Това дето ти излиза е при 5 натискания на шифт. Ако искаш да го махнеш ще ти кажа как, но не пречи като свикнеш

support@bmwpower-bg.net
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
Ако знаеш как мразя новостите. Като 60 годишен чичка съм - докато свикна с нещо ново и ми се отели вола. Все пак споредли с мен гения на "великия" Бил Гейтс. За какво е тази поредна (но не и последна) простотия, която брилянтния му ум едва ли е измислил, по-скоро откраднал от някъде... 

5 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума