Относно сайта
Модератор: I.Voykov
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
Относно сайта
Кога ще го пускате, че не знам от колко време го чакам вече... Едно време имаше някъкви срокове за пускането му, които очевидно не бяха спазени. Разбирам ви, че не ви е само това на главата, ама малко по-сериозно го давайте
Като давате срок за нещо - придържайте се към него. В противен случай не определяйте такъв
Благодаря за вниманието.
П.С.
МОже би се е писало по този въпрос вече, но не намерих такива теми.

Благодаря за вниманието.
П.С.
МОже би се е писало по този въпрос вече, но не намерих такива теми.
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Сега видях alternative text-а, че е Стартова дата - Юли 2005, което преди беше май Февруари или някъде там... Не знам какво става вече...
Ако досаждам с глупости - трийте, не ме жалете
Ако досаждам с глупости - трийте, не ме жалете

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Действа се ама човека, който се занимава със сайта ( Асен ) беше и един от главните организатори на тазгодишния събор. Така, че разбираш как е... 

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Запазваме си правото да не спазваме уговорената дата
Просто тия неща хората ги правят в свободното си време, за вас, от ентусиазъм. И те работят, за да се хранят, други семейства гледат и т.н.

support@bmwpower-bg.net
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
Ми тогава да не насрочват дати:>
Един приятел и той си върши работата през свободното време
. "Трябва да работя по сайта, ама сега нямам свободно време - ще играя не знам си коя игра"
Та и вие почти същото, само дето отчитате полезна дейност (хранят семейства някои)
Ще го чакаме, няма къде да идем

Един приятел и той си върши работата през свободното време

Та и вие почти същото, само дето отчитате полезна дейност (хранят семейства някои)

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
///M3-E36 написа:Ми тогава да не насрочват дати:>
![]()
Един приятел и той си върши работата през свободното време. "Трябва да работя по сайта, ама сега нямам свободно време - ще играя не знам си коя игра"
![]()
![]()
![]()
Та и вие почти същото, само дето отчитате полезна дейност (хранят семейства някои)![]()
Като толкова нямаш работа, не гледаш семейство.. и много дрънкаш.. драсни едно ЛС на Асен и го питай с какво да помогнеш.Ще помогнеш за сайт'а.. тамън по бързо ще стане и ще му се радваш! А, ако не помагаш поне не пречи.. защотот както каза техсъпорта.. човека за това пари не взима.. и това, че слага дати си е негова работа..
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума