Предложение и въпросче
Модератор: I.Voykov
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
Предложение и въпросче
1.Мисля,че ще бъде добре,ако на потребителите БЕЗ специални права(вж по-надолу)им се разреши да трият пуснатите от тях самите теми(без да молят модератори).На всеки се случва да се издъни и ще е добре,ако може да не се излага допълнително.
2.Колкото и глупаво да звучи,тъй като не съм "просвлетлен"много,ще питам:КАК се става "потребител със специални права"?Има ли нещо общо с броя на пуснатите от него мнения?
3.(ако този въпрос е вече задаван,се извинявам предварително)
Как си слагаме сами Интернет статус (BMW ///M Ma6inata-Petko ///M golemiq;Avtomobilen pokonnik i t.n)
2.Колкото и глупаво да звучи,тъй като не съм "просвлетлен"много,ще питам:КАК се става "потребител със специални права"?Има ли нещо общо с броя на пуснатите от него мнения?
Как си слагаме сами Интернет статус (BMW ///M Ma6inata-Petko ///M golemiq;Avtomobilen pokonnik i t.n)
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
****F10 530d+ xdrive M-sport 2014
Gone, but not forgotten:
*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
1. Не мисля, че ще е трудно да напишеш "Моля модератора/администратора да изтрие темата ми" или нещо от сорта. Това е практика на почти всички форуми, затова има и длъжност Модератор и Администратор. В твоята тема, която ти искаш да изтриеш, може да има някакъв отговор, който би бил полезен. А ти от ей така затриеш всичко, не върви. Според мен на тоя въпрос отговора е НЕ!
2. Това е въпрос на доверие на Администраторите към теб. Трябва да те познават, да си направил вчепатление
(добро) и... така... МАЙ
3. На този "интернет статус" му се вика "ранг". Твоя ранг "кандидат ентусиаст" ще се ъпгрейдне на "младши ентусиаст" след определен брой мнения. И после следва нов ъпгрейд, докато не направиш някоя простотия и не ти излезе нарицателен ранг.
П.С. По точка 3 бих посъветвал да не се стремиш да се строшиш от писане на глупости,трупайки мнения, защото най-накрая може да ти излезе анти ранг. Веднага давам пример: blqsu4ko stikes again
2. Това е въпрос на доверие на Администраторите към теб. Трябва да те познават, да си направил вчепатление

3. На този "интернет статус" му се вика "ранг". Твоя ранг "кандидат ентусиаст" ще се ъпгрейдне на "младши ентусиаст" след определен брой мнения. И после следва нов ъпгрейд, докато не направиш някоя простотия и не ти излезе нарицателен ранг.

П.С. По точка 3 бих посъветвал да не се стремиш да се строшиш от писане на глупости,трупайки мнения, защото най-накрая може да ти излезе анти ранг. Веднага давам пример: blqsu4ko stikes again

- TechSupport
- младши ентусиаст
-
Re: Предложение и въпросче
BMW735 написа:1.Мисля,че ще бъде добре,ако на потребителите БЕЗ специални права(вж по-надолу)им се разреши да трият пуснатите от тях самите теми(без да молят модератори).На всеки се случва да се издъни и ще е добре,ако може да не се излага допълнително.
ерърчо е отговорил изчерпателно, но за това админите трябва да кажат. Иначе по точки...
1. Можеш да си изтриеш темата без проблем в случай, че никой след теб не е публикувал мнение... Ако направиш гаф и се усетиш своевременно няма проблем да я изтриеш. Иначе е работа на администратори/модератори.
2. По принцип не е заделжително мисля да те познават лично, но е желателно. Тези неща просто си стават. Хората забелязват, когато си полезен

3. Няма какво повече да се каже

support@bmwpower-bg.net
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
Свобода за Кирил Мантовски, Виктор Лазаров, Светозар Колев, Любомир Мегов и Велин Неделчев - български РС-специалисти, незаконно задържани и осъдени в Дубай!
- BMWPetar
- BMWPhotographer
-
- Кара: F10 530d xdrive LCI
- Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии
E,мерси все пак!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
Gone, but not forgotten:
*E60 530d+ 2004
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума